2114
  • hen-tes
    hát jó, tiéd a topik, dugd fel magadnak
  • Hunnenkoenig
    Nem raeröltetes, hanem forumos viselkedesi formak es szabalyok ismerete.

Ha a topik cime Loituma, akkor en az együttesröl akarok olvasni es beszelni.

Ha ti az anime faszsagrol es a halandzsarol, akkor irjatok at "Haccacare-flash-anime-faszsag"-ra a cimet.
  • Hunnenkoenig
    Te tenyleg ennyire hülye vagy?
  • Flórika
    Osztom véleményedet. A komolykodást szerintem hagyjuk meg a "Tudományos eszmecserébe" tartozó témáknak, mert az emberek többsége valóban nem azért van itt, mert vérkomolyan vette az egészet.

Ezenkívül fogalmam sincs, egyeseknek mi bajuk az animékkel/mangákkal.
  • Arthas
    Utálom az ilyen "rátokerőltetem az én ízlésvilágomat, és ne beszéljetek arról ami nekem nem tetszik" szintű népnevelő beszólásokat.
  • Ottto
    Sztem eddig többen kérdezték meg honnan került a bannerba Orihime minthogy kik a zenekar tagjai, vagy bármi hasonló ami a zenekarral kapcsolatos.
    Ja és nem a dal miatt született a hagymás lány, itt volt ő már jóval a flash előtt is. A dal viszont ennek a "szar animenek" köszönheti a neten elterjedt hírnevét! Ez a fanclubb is a flash-el indult, és a halandzsával amit annyira ellenzel, pedig a remixek egytől egyik ebből készülnek.
    Őszintén? Szerintem a netes társadalom nagy részét abszolút nem érdekli ki vagy mi az a Loituma. Látták a flasht, és nevettek rajta egyet. Naponta meghallgatják a halandzsa részét és ennyi. Ez egy vicc(nek indult), amit kezdünk kicsit túl komolyan venni. A polka része az, ami tényleg komoly, de az emberek nagy részét nem ez érdekli.
  • hen-tes
    Azért van a bennerben egy hagymát forgató kislány? :|
  • Hunnenkoenig
    Persze, abban igazad van, hogy a hagyma segitett abban, hogy a net beteg vilagaban kitünjön a dal a tömegböl. Siman az mp3 valszeg nem lett volna ennyire sikeres, de mivel lassan beepül a köztudatba, hogy kik is a szerzöi a dalnak es a topik cime is ez, ezert ez megiscsak az együttesröl szol.

A hagymas kislanyrol mit is lehetne beszelni? Szar anime karakter, akinek gumicsukloja van. Kesz. Lehet menni vele az anime topikba.

A dal nelkül nem lett volna hagymas lany. Maig nem erdekel senkit, ki is ö. Legalabbis biztos nem annyi embert, mint a dal.
  • Flórika
    Kövezzetek meg, de én az egész Loituma "dolgot" ezzel a zenével és EZZEL a póréhagymás anime kislánnyal ismertem - és szerettem - meg, ergo számomra a két dolog nem különválasztható, mivel (szerintem) ez így eredeti, így poénos.

Önmagában lehet, hogy fel sem figyelek a zenére... nem azért mert nem jó (!), de így sokkal ütősebb. [Sőt, én eleinte azt is hittem, hogy a loituma = hagyma, japánul. ]
  • Fantos
    már belinlkeltem de kösz pont ezen látszik hogy nem Anita (harmadik ha jól gondolom már pedig nem biztos hogy jól gondolom) énekli azt a sort ami a hagymapörgetésnél van hanem az első csaj
  • Hunnenkoenig
    "Nem egy manökenalkat"

Ja, amugy azt hiszem, hogy csak a zakoja szabasa es az a szoknya nagyon elönytelen.
  • Hunnenkoenig
    Szerinted?
    Csak idezni tudom Big G kollegat.
  • Hunnenkoenig
    Ezt szepen mondtad!

Pontosan az ilyen lanyokra bukok en is. Kell a fenenek barmelyik kifestett modell is...
  • Lobster
    Anita Lehtola - Tollin a vöröshajú énekes a movban. Bár a hagymás refrént nem ő énekli, mégis a férfineműek közül akik megnézték a kis videót sokakat rabul ejtett az a báj és őszinte átélés melyet Anita drága képviselt... Nem egy manökenalkat, nem a kifestett csinibaba, csak egyszerűen temrészetesen élő és harmonikus szépség... :)
    ui: pöttyet elfogult vagyok ;)
  • BiG G
    Mivel a zenekar neve Loituma, ezért valószínűleg igen.
  • sorti
    Már 2hete ez a dal megy a fejemben. Kiszorította az InFlamest! Azonnal orvoshoz kell fordulnom!
  • R0n1n15
    LOL
  • Flórika
    Ezzel én is így voltam... Hogy képes valaki ilyen hangon énekelni?!
  • Flórika
    Már csak azt szeretném tudni, hogy ki az az Anita?!

Amúgy a zene már nálam is csengőhang...

Ja, és tudja valaki, hol/hogyan/kinek jutott eszébe először, hogy ezt a zenét PONT ezzel a póréhagymát lóbáló kiscsajjal párosítsa össze?
  • Fantos
    Mindenkit Anita fog meg de egy videoban látszik hogy az általunk sokat halgatot dalrészletet azt point nem ő énekli
  • hen-tes
    Szted ez a topik a zenekarról szól?
  • R0n1n15
    LOLLER ;(|)
  • R0n1n15
    :O, ez a hang! nem is a szöveg fogott meg hanem a hang :)
  • Ottto
    A többiek dolga hogymiről akarnak hallani. Se én, se senki más a témában nem csinált mást, mint kérdésekre válaszolt, amit mások a "hagymaforgató kislányról" feltettek. Bár szerintem sem teljesen ide illik a téma, de offtopiknak sem nevezném!
  • Hunnenkoenig
    Ha lehet ne kezdödjön ujra...maradjon ez a topik az együttese, hogy aki roluk akar valami infot talalni, az meg is talalja.

Szerintem egy mod siman atböngeszhetne a topikot es törölhetne a sok idenemillö anime szart.

Igy is keves infot lehet roluk talalni a neten...
  • Ottto
    értem
  • Hunnenkoenig
    Nemteccett, tovabblapoztam...epp ezt magyarazom.
  • Ottto
    Ez van. Lehet lapozni ha nemtecc.
    Azért érdekes, csakmert Inoue van a bannerban, már lassan többet beszélünk az animekről mint az anime topikban -.-
  • Hunnenkoenig
    Igen, kesöbb mar lattam en is, hogy mar volt, csak elsöre nem volt kedvem 800 offtopik hozzaszolast köcsög anime faszsagrol vegigolvasni, ezert csak miutan beraktam, azutan futottam vegig a topikot.
  • RelakS
    Jelentem, volt már a totyik elején is :)

Visszaolvasva meg van egy képsor a "csajról" :)
  • Hunnenkoenig
    Hol voltal, mikor en voltam 18? :-)
  • CattiBrie
    Hja, én is összejönnék nálam fiatalabb sráccal.. :)
  • CattiBrie
    Szerintem egy 4 mp-es jelenet :)
  • CattiBrie
    1. Engem nem Anita fog meg ...

2. Jácuccápá jobb!!!
  • Lobster
    NEM! Nem lehet az övé! Anitát nem adom!!! :D ÉS igenissss kedvelem az érett nőket... És ha 35? az a 6-7 év nem sokat számít :D
    Ha harc hát légyen harc!!!! ;)
  • bens
    nyugi. sztem tied lehet :-DD
  • Hunnenkoenig
    Ebe nincs jaccacap...ez a hivatalos szöveg.
  • Adi
    És ebbe holvan a jácácáp??
  • Adi
    Amúgy most normális mangába van ez a kis póréhagyma forgató kis csaj?:)
    Szóval arra lennék kiváncsi, ahogy egy 10 perces jelenetett láttok vele a windows media player segítségével!:)
    Miközben pörgeti a hagymát és dalolászik!:)
  • Hunnenkoenig
    Ja, amugy ugy latom mindenkit Anita fog meg. De nem vagytok kicsit fiatalok hozza? Szerintem mar ugy 30-35 körül mozoghat, szoval inkabb hozzam valo, szoval el a kezekkel :-))

A dal szövege pedig itt van (azt a sok szar haccacáré faszsagot, amit ide bemasolgattatok, gyorsan felejtsetek el):

Nuapurista kuulu se polokan tahti
    jalakani pohjii kutkutti.
    Ievan äiti se tyttöösä vahti
    vaan kyllähän Ieva sen jutkutti,
    sillä ei meitä silloin kiellot haittaa
    kun myö tanssimme laiasta laitaan.
    Salivili hipput tupput täppyt
    äppyt tipput hilijalleen.

Ievan suu oli vehnäsellä
    ko immeiset onnee toevotti.
    Peä oli märkänä jokaisella
    ja viulu se vinku ja voevotti.