2114
-
#877 Itt is megkérdem, hogy ezt ki csinálta? -
#876 -
#875 AZTATBÁÁÁZDMEG!!!!Shadow:a teljes az néhány hozzászólásal ezelö fellelhető gyorsítanimeg media playerel lehet -
#874 :DDD -
#873 bazz :D:D -
szaharin #872 :D:DD:D:D: -
#871 :) loituma sokféle koreográfiával próbálkozott mielött rátalált az igazira pelleritől a humoros aranyosból :D -
Shadow_THH #870 linkt!4 -
#869 felgyorsítotam media playerben a teljest és sjobb szerintem^_^ -
Shadow_THH #868 csak mondom hátha nem és akkor elkaldik egy ilyen gyöngyszem :D -
Shadow_THH #867 ja ok :D -
#866 innen szedtem d: -
#865 Ez az!! köszi -
Shadow_THH #864 humoros és aranyos képekről megmentve zseniális
ha vótmá sry -
#863 esetleg ha van rá igény, felrakom valahova, ...gyorsan fel is raktam:
Loituma - Levas polka -
#862 most találta megy 128 k-s 2,5 megás mp3-at azt hiszem végig. -
#861 na már meg is van dc-ről.. furcsállom, hogy eddig nem is volt rá igény, megelégedett mindenki ezzel a 320 kbytes r@tyival -
Cat 02 #860 csak ez van akkor :D
http://www.lamas.hu/letoltes/fun/loituma_256k.mov
ezt se tom hogy végig van-e -
#859 ez csak egy részlet... -
Cat 02 #858 http://loituma.uw.hu/loituma.mp3
? -
#857 Srácok: Honnan lehet leszedni az egész számot végig mp3ban? tök jó. tetszik. -
Shadow_THH #856 /fav :c -
#855 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooo -
Cat 02 #854 omg :D mi van itt :D -
#853 most h mondod, lehet h télleg az :D -
#852 a másik is csaj ,Arisawa Tasuki ^^ -
#851 Vagy a srác megfőzte a hagymáját és épp a "Finish him!" felszólalás után vagyunk :D -
#850 Maiz hogy senkit nem érdekel a hagymaforgató lány? többen is kiváncsiak hogy ki ő -
#849 "Az asszonyállat elszántan védelmezi a területét" :D -
#848 Harcias kis dög
Akár Kaname Chidori (aki néz Full Metal Panic-ot, tudja, miről beszélek :) ) -
#847 o_o -
#846 -
#845 jelenet folytatása? :) (vagy előzménye)
-
#844 a zenyim a topik és nem dugja fel senki senkinek. -
#843 vmilyen szinten egyetérek Hunnenkoeniggel, de szerintem is megfér mindkét dolog a topikban... és lássuk be tényleg a flash anim hozott ide mindenkit, nemhiszem h akárki is ismerte volna a 'bandát' ez előtt :) -
#842 Hunnenkoenig, azért az látszik, hogy simán kerülöd a választ az értelmesebb hozzászólásokra ^^ -
#841 most ezen minek vitatkozni? akinek a manga flash tetszik, az dumáljon arról, akinek meg a zene, az meg arról. szerintem ebben az esetben egyik sem offtopic -
#840 én is egyetértek ottóval.
mellesleg lejjebb írtak hagymaforgatásról de szerintem szó sem esett az animében ilyesről, csak szépen megoldották póverpointtal vagy mittudoménmivel.
akinek nem inge, ne vegye magára. -
#839 hajrá Ottto! 1tértek! -
#838 Szerinted ha a Loitumáról és a számaikról akarnánk hallani nem a Zene fórumba nyílt volna a topik? Ez a topik a flashről és a halandzsáról szól. Az fogta meg az embereket akik aztán beálltak ebbe a fanclubba. Az hogy mi a topik címe, teljesen mellékes. Ha az emberek itt a flash anime részéről akarnak hallani akkor arról fognak. Ha az együttesről, akkor arról fogunk beszélni, de egyiket sem fogjuk eltávolítani a másik mellől, mert ebben a topikban mindkettő elfér!