2114
-
#1398 ezek mit csinálnak? -
#1397 ez is nagyon jó lett!!4 -
#1396 ez nagyon nagy!!!4 szép munka -
#1395 lol -
#1394 *hitlatuma -
#1393 LOLOL
kiraaaaly!
Az a nev: Hitlauma -
#1392 :D:D:D:D
még nem -
#1391 Jó, hogy pontos, hisz a rendszeridőt nézni. -
#1390 Kérdés:
Ez volt már? -
#1389 Te nem aprozod el a dolgokat hallod. Most neztem meg a honlapod. Küldtem privit, de azt ugyis latod, ha belepsz :-))) -
#1388 bakker az óra még pontos is a diszkót meg mivel csináltad? -
#1387 Jó kicsit elvesztettem az önuralmam, de ilyenekre tessék vigyázni. :) -
#1386 PM ment.
A dizsinek nalam nincs hangja... -
#1385 és középen egy olyan "dickó gömb" (vagy miarákaz), amiben a lány arca van :D -
PolkaBolka #1384 Nem rossz ötlet ... -
#1383 fönt a csillagok helyett lehetne olyan izé :D -
PolkaBolka #1382 Persze, hogy nem haragszom, sőt örülök neki! Mivel alul ott a linkem, teljesen mindegy ki hova küldi, milyen név alatt , a lényeg, hogy ha dolgoztam vele, akkor minél több ember lássa , hehe. Egyébként nagy gratula a Darth Vaderhez. Privátban megkereslek :)
Egy újabbat agymenés: Hagyma dizsi Sajna kicsit gépigényes full screenen. Ha szaggat csökkentsétek a méretet. Próbálom majd optimalizálni :) -
#1381 pikszelhibás a lent rohangáló hagyma -
#1380 bakeeeeeer :D:D:D
-
#1379 Ja, es a Darth Vader is terjedt a neten az engedelyem nelkül mashol is, es nekem is csak ugy szoltak, hogy "ja, mar terjesztem"... Szoval ne csak engem tessek basztatni, ha lehet.
Amugy meg ez a net. Ha nem irtam volna ide, akkor mi van? Most ott lenne es senki nem tudna, hogy került oda, mint ahogy en sem tudom, ki rakta fel a darth vadert a sok orosz, meg cseh meg nemet meg angol oldalakra... -
#1378 Valamennyire igazad van. Bar gondolom nem azert dolgozott vele, hogy aztan senki ne tudjon rola.
Mondjuk mielött lebaszol, azert talan kerdezd meg, hogy tudtam-e, hogy odairta a nevem, illetve hogy ugy küldtem-e, mintha az enyem lenne? Mert nem.
Amugy meg a darth vadert is kiraktak a tudtom (es a nevem) nelkül oda is meg a wikipediara is, kit erdekel? Gondolod, ha a sajat müvemhez nem iratom oda a nevem, majd pont az övet akarom ellopni?
Majd szolok neki, hogy vegye le.
-
#1377 Pff...
Talán elöbb kellett volna megkérdezni, hogy akarja-e vagy sem. Az a másik alapvető dolog, hogy az ő nevével küldöd el, és nem a te neved írják ki az oldalon...
Nem tudom, hogy fog reagálni a készítő, de én elég pipa lennék egy ilyen miatt. -
#1376 Kiraly!
Ha nem haragszol, elküldtem öket ennek az oldalnak: http://konr2104.webd.pl/loituma/
Ezek a wikipedian jegyezve vannak a Ievan's Polka cimszo alatt, szoval eleg sokan megtalaljak öket. -
#1375 Nagyon jó. -
szaharin #1374 Hatez megint nagyon jolett:DD ien orat nemlehet valahogy a desktopra tenni?:D -
PolkaBolka #1373 Na jó akkor kicsit hasznosabb dolog: PolkaÓra Segít, ha rosszkedved van és az időt is "mutassa" ... -
PolkaBolka #1372 Szived joga :) Én két gépen dolgozom és mivel egyszerre csak egyet szoktam püfölni, a másikon meg a Polkahalandzsa, hehe és így legalább nem kell nekem kapcsolgatnom ... -
#1371 Ezt most inkabb nem telepitem.
Egyreszt nem szeretem az ismeretlen exe fajlokat, masreszt rühellem a kepernyövedöket.
Nem is tudom mire jok.
Ha nem vagyok ott, akkor ugysem latom, ha meg ott vagyok, nem kell kepernyövedö.
Eleg, ha beallitod, hogy a monitor kapcsoljon le x nem aktiv masodperc utan....
Szoval nice try, de inkabb hagyjuk :-) -
PolkaBolka #1370 Amikor láttam az eredeti Polkanótát egyből az jutott eszembe, hogy jó volna képernyővédőnek betenni. Gondolatom tett követte :) íme az eredmény: original loituma képernyővédő Jól jön a megfáradt dolgozóknak :) -
#1369 árccácáj -
Cat 02 #1368 ez itt van már miótavna topic a banner alatt x] -
#1367 LOLOL
Ez angyon jo! -
#1366 :DDD -
#1365 lél -
#1364 És azt megnéztétek, hogy milyen hatással van ez az emberre?
link
De még utána is mutatja milyen egészségromboló hatása van! jobb oldalt a videók -
#1363 lol, ez jó!!!4 -
#1362 igen.. -
#1361 loituma
-
#1360 Jaaaaaaaaaaaaaaaj!!!! Ez nagyon fájt! :D -
szaharin #1359 Ez nagyon jolett;)