2114
  • OrioN the S
    :O NEkünkisvoltak... agressszívak D:
  • CattiBrie
    nekem van egy degum... :D
  • PolkaBolka
    Ok, javítva ...
  • Ottto
    Hú, ilyen kell nekem a hörcsögökhöz :DDD
  • Dying Soul
    állati :DD!
  • nf1
    fú akkor szia barátom :P
    amugy a lapodon a fanok által készített animációknál elírtad a nevem mert én nem FN vagyok hanem NF és a csuvisat nem én hanem Shadow_thh csinálta
    plz javitsd ki, thx
  • PolkaBolka
    Leszek :) Nemcsak a levlistára való feliratkozással lehet ilyen kütyüket nyerni. Majd lessz egy vetélkedő is, de az még under conctruction ...
  • nf1
    leszel a barátom? (és persze a barátoknak illik 1 példányt adni ajándékba)
  • PolkaBolka
    Az óra már elkészült. Zenélni egyenlőre nem tud :( de dolgozunk egy megoldáson. Vagyis egy műszerész ismerősöm dologozik rajta. Mikrocsip programozással ..... komolyan. De itt az újabb verzió . Most még számítógépes "previz", de már vettem hozzá alapanyagot és "élőben" is megcsinálom. Aztán töltöm a róla a "homemade" videót ...

Szóval a link: link
  • nf1
    a boltok polcáról biztos le lehet szedni
  • Dying Soul
    Én végignéztem, súlyos :D
  • Cat 02 #1427
    na jah :D minden kéne bele hagyma ?
    sztem háttérnek lenne jó :D
  • CattiBrie
    igen....

és legyen HAGYMASZAGÚ!!! :D:D:D:D
  • Flórika
    Hümmm... szerintem, ha egész nap menne alatta a zene, hamar lemerülnének az elemek. xDDD Bőven elég lenne ébresztőnek, de ha egyáltalán nem lenne alatta a Loituma nóta, én akkor is akarnám! xDDD
  • Flórika
    Azumanga az egyik legviccesebb anime, amit eddig láttam...

OFF topic:
    Azoknak pedig, akiknek még korábban felkeltettem az érdeklődését az aláírásommal, találtam egy tök jó Guu-s videót a YouTube-on. Íme: Guu Special
  • CattiBrie
    namost nagy kérdés ennél az óránál...

hogy vajon egész nap minden másodpercben a Loituma dal megy alatta?

vagy az csak az ébresztő?
  • Flórika
    Igen, órát mindenképpen tessék megcsinálni, mert nem titkolt szándékom az, hogy megnyerjem vagy megvegyem!!!!4 Ezért is iratkoztam fel a lev.listára!
  • Fantos
    ja utobi kérdés visszavonva megpróbálom blenderbe
  • Fantos
    Loitumás órát azt megcsinálni XD nem is anyira lehetetlen ötlet és maxot nem lehet leszedni valahonan?
  • PolkaBolka
    Igen Maxban csinálom. Az editálást pedig Flashban :) tudom, hogy nem videoszerkesztésre való, de kis videóknál (5-800 kocka) szeretem. A táncoló hagymák is maxben készültek, be vannak csontozva, úgy mozgatom őket :)

A terv pedig tényleg az, hogy ezeket a tárgyakat megcsinálom élőben. Ma este megint feltöltök eggyet , az kicsit őrültebb lesz :)
  • PolkaBolka
    Ezt pont kérdezni akartam .... hümmm.....gondolat olvasó vagy ???
  • Fantos
    3D maxx studioval dolgozol? nagyon jó ezt a bicosat emg lehetne csinálni élőben
  • Hunnenkoenig
    *"Post a video response"

ez a link helyes megnevezese. Bocs
  • Hunnenkoenig
    Ez jo ötlet.
    Csak csatolnod kellett volna a legnezettebb loituma videokhoz.

Igy sokan nem fogjak megtalalni.

Ramesz a loituma videok egyikere a youtube-on es "respond with a video" linkre kattintva add meg a te videod...akkor megjelenik a jobb oldalon a hasonlo videok listajaban.
  • Flórika
    Egyetértek!!!4 Loitumát nem lehet lesöpörni...! xD
  • Alíz
    Az igen..
  • CattiBrie
    Részemről tiéd a dicsőség, én el nem indítom még egyszer! :D:D:D
  • Shadow_THH
    ha nem akartam volna rekordra menni kinyomtam volna 10 mp után D:

53 geciek :D
  • Ottto
    Hú. Akkor te igen kemény vagy :D
    Én alig bírtam fél percet
  • PolkaBolka
    Köszi a véleményeket:) Örülök a pozitiv visszajelzéseknek. Nos, ha minden igaz a Loituma "láz" még tartogat egy két meglepetést szerintem és közel sincs vége. Én legalábbis megpróbálok tenni érte, hehe. Az oldalamon már látható egy két "loituma tárgy" (óra, iránytű, de most feltettem egy videot a YouTube-ra, ami szerintem szélesre tárja az utat a folytatás előtt.
    videóóóóó
    Sajna a YouTube eléggé leredukálja a minőséget amikor átforgatja a videót Flash streaming formátumra, de azért még így is élvezhető. És a Loituma tényleg sokkal jobb mint az a 3 kis vinnyogó
  • OrioN the S
    Loituma sokkal jobb ,mint az a 3 faszláma D:
  • CattiBrie
    49 mp a rekordom..
  • Ottto
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, AZUMANGAAAAAAA XDDDDD

Az eredeti azért jobb..."Tsukkurima shóóóóó, tskurrumia shóóóóó, satte satte..." stb
  • madfist
    egy szerintem elég gyenge próbálkozás: loituma fast version
  • Barney Tech
    Huh mester vagy ember főleg az órás a legjob +kedvencek+respect.
  • Flórika
    Eredeti és igényes minden, amit eddig csináltál!!! Gratula, és sok sikert a továbbiakhoz!

Egyébként megnéztem az oldaladat, és még a lev.listára is feliratkoztam...
  • Barney Tech
    A Loituma ezzel végetért kérlek fáragyatok ide.Köszo :D
  • Cat 02 #1401
    Konkurenica
  • Fantos
    szerintem kriketeznek
  • Fantos
    múltkor volt egy videó humoros aranyosban ahol hitler nekiment a gerendának letépték a bahszát és akkorát csapot a "oultra" hogy széteset