2114
-
#1438 :O NEkünkisvoltak... agressszívak D: -
#1437 nekem van egy degum... :D -
PolkaBolka #1436 Ok, javítva ... -
#1435 Hú, ilyen kell nekem a hörcsögökhöz :DDD
-
#1434 állati :DD! -
#1433 fú akkor szia barátom :P
amugy a lapodon a fanok által készített animációknál elírtad a nevem mert én nem FN vagyok hanem NF és a csuvisat nem én hanem Shadow_thh csinálta
plz javitsd ki, thx -
PolkaBolka #1432 Leszek :) Nemcsak a levlistára való feliratkozással lehet ilyen kütyüket nyerni. Majd lessz egy vetélkedő is, de az még under conctruction ... -
#1431 leszel a barátom? (és persze a barátoknak illik 1 példányt adni ajándékba) -
PolkaBolka #1430 Az óra már elkészült. Zenélni egyenlőre nem tud :( de dolgozunk egy megoldáson. Vagyis egy műszerész ismerősöm dologozik rajta. Mikrocsip programozással ..... komolyan. De itt az újabb verzió . Most még számítógépes "previz", de már vettem hozzá alapanyagot és "élőben" is megcsinálom. Aztán töltöm a róla a "homemade" videót ...
Szóval a link: link -
#1429 a boltok polcáról biztos le lehet szedni -
#1428 Én végignéztem, súlyos :D -
Cat 02 #1427 na jah :D minden kéne bele hagyma ?
sztem háttérnek lenne jó :D -
#1426 igen....
és legyen HAGYMASZAGÚ!!! :D:D:D:D -
#1425 Hümmm... szerintem, ha egész nap menne alatta a zene, hamar lemerülnének az elemek. xDDD Bőven elég lenne ébresztőnek, de ha egyáltalán nem lenne alatta a Loituma nóta, én akkor is akarnám! xDDD -
#1424 Azumanga az egyik legviccesebb anime, amit eddig láttam...
OFF topic:
Azoknak pedig, akiknek még korábban felkeltettem az érdeklődését az aláírásommal, találtam egy tök jó Guu-s videót a YouTube-on. Íme: Guu Special -
#1423 namost nagy kérdés ennél az óránál...
hogy vajon egész nap minden másodpercben a Loituma dal megy alatta?
vagy az csak az ébresztő? -
#1422 Igen, órát mindenképpen tessék megcsinálni, mert nem titkolt szándékom az, hogy megnyerjem vagy megvegyem!!!!4 Ezért is iratkoztam fel a lev.listára! -
#1421 ja utobi kérdés visszavonva megpróbálom blenderbe -
#1420 Loitumás órát azt megcsinálni XD nem is anyira lehetetlen ötlet és maxot nem lehet leszedni valahonan? -
PolkaBolka #1419 Igen Maxban csinálom. Az editálást pedig Flashban :) tudom, hogy nem videoszerkesztésre való, de kis videóknál (5-800 kocka) szeretem. A táncoló hagymák is maxben készültek, be vannak csontozva, úgy mozgatom őket :)
A terv pedig tényleg az, hogy ezeket a tárgyakat megcsinálom élőben. Ma este megint feltöltök eggyet , az kicsit őrültebb lesz :) -
PolkaBolka #1418 Ezt pont kérdezni akartam .... hümmm.....gondolat olvasó vagy ??? -
#1417 3D maxx studioval dolgozol? nagyon jó ezt a bicosat emg lehetne csinálni élőben -
#1416 *"Post a video response"
ez a link helyes megnevezese. Bocs -
#1415 Ez jo ötlet.
Csak csatolnod kellett volna a legnezettebb loituma videokhoz.
Igy sokan nem fogjak megtalalni.
Ramesz a loituma videok egyikere a youtube-on es "respond with a video" linkre kattintva add meg a te videod...akkor megjelenik a jobb oldalon a hasonlo videok listajaban. -
#1414 Egyetértek!!!4 Loitumát nem lehet lesöpörni...! xD -
Alíz #1413 Az igen.. -
#1412 Részemről tiéd a dicsőség, én el nem indítom még egyszer! :D:D:D -
Shadow_THH #1411 ha nem akartam volna rekordra menni kinyomtam volna 10 mp után D:
53 geciek :D -
#1410 Hú. Akkor te igen kemény vagy :D
Én alig bírtam fél percet -
PolkaBolka #1409 Köszi a véleményeket:) Örülök a pozitiv visszajelzéseknek. Nos, ha minden igaz a Loituma "láz" még tartogat egy két meglepetést szerintem és közel sincs vége. Én legalábbis megpróbálok tenni érte, hehe. Az oldalamon már látható egy két "loituma tárgy" (óra, iránytű, de most feltettem egy videot a YouTube-ra, ami szerintem szélesre tárja az utat a folytatás előtt.
videóóóóó
Sajna a YouTube eléggé leredukálja a minőséget amikor átforgatja a videót Flash streaming formátumra, de azért még így is élvezhető. És a Loituma tényleg sokkal jobb mint az a 3 kis vinnyogó -
#1408 Loituma sokkal jobb ,mint az a 3 faszláma D: -
#1407 49 mp a rekordom.. -
#1406 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, AZUMANGAAAAAAA XDDDDD
Az eredeti azért jobb..."Tsukkurima shóóóóó, tskurrumia shóóóóó, satte satte..." stb -
#1405 egy szerintem elég gyenge próbálkozás: loituma fast version -
#1404 Huh mester vagy ember főleg az órás a legjob +kedvencek+respect.
-
#1403 Eredeti és igényes minden, amit eddig csináltál!!! Gratula, és sok sikert a továbbiakhoz!
Egyébként megnéztem az oldaladat, és még a lev.listára is feliratkoztam... -
#1402 A Loituma ezzel végetért kérlek fáragyatok ide.Köszo :D -
Cat 02 #1401 Konkurenica -
#1400 szerintem kriketeznek -
#1399 múltkor volt egy videó humoros aranyosban ahol hitler nekiment a gerendának letépték a bahszát és akkorát csapot a "oultra" hogy széteset