Loituma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk mielött lebaszol, azert talan kerdezd meg, hogy tudtam-e, hogy odairta a nevem, illetve hogy ugy küldtem-e, mintha az enyem lenne? Mert nem.
Amugy meg a darth vadert is kiraktak a tudtom (es a nevem) nelkül oda is meg a wikipediara is, kit erdekel? Gondolod, ha a sajat müvemhez nem iratom oda a nevem, majd pont az övet akarom ellopni?
Majd szolok neki, hogy vegye le.
Talán elöbb kellett volna megkérdezni, hogy akarja-e vagy sem. Az a másik alapvetõ dolog, hogy az õ nevével küldöd el, és nem a te neved írják ki az oldalon...
Nem tudom, hogy fog reagálni a készítõ, de én elég pipa lennék egy ilyen miatt.
Ha nem haragszol, elküldtem öket ennek az oldalnak: http://konr2104.webd.pl/loituma/
Ezek a wikipedian jegyezve vannak a Ievan's Polka cimszo alatt, szoval eleg sokan megtalaljak öket.
Rettegve várom, vajon mikor múlik el messze földön legendás optimizmusom.
Egyreszt nem szeretem az ismeretlen exe fajlokat, masreszt rühellem a kepernyövedöket.
Nem is tudom mire jok.
Ha nem vagyok ott, akkor ugysem latom, ha meg ott vagyok, nem kell kepernyövedö.
Eleg, ha beallitod, hogy a monitor kapcsoljon le x nem aktiv masodperc utan....
Szoval nice try, de inkabb hagyjuk :-)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lél Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
link
De még utána is mutatja milyen egészségromboló hatása van! jobb oldalt a videók
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De ahol ezt a feliratot látod: "All download slots (100) assigned to your country (Hungary) are in use.", a jobb felsõ sarokban lesz majd a link a letöltéshez.
Szerk.: bár most van hely😊 sazl, jobb felsõ sarok:]
A többi szám mondjuk elég light-os.:] Talán még a 4. szám második fele érdekes.
nem fért már rá a cdmre a loituma:CCCCCCCC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
All download slots (100) assigned to your country (Hungary) are in use.
Csak nem a rajongók? 😉