Loituma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem háttérnek lenne jó 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
OFF topic:
Azoknak pedig, akiknek még korábban felkeltettem az érdeklõdését az aláírásommal, találtam egy tök jó Guu-s videót a YouTube-on. <#vigyor2>#vigyor2> Íme: Guu Special
hogy vajon egész nap minden másodpercben a Loituma dal megy alatta?
vagy az csak az ébresztõ?
[/spam]™
A terv pedig tényleg az, hogy ezeket a tárgyakat megcsinálom élõben. Ma este megint feltöltök eggyet , az kicsit õrültebb lesz 😊
Rettegve várom, vajon mikor múlik el messze földön legendás optimizmusom.
Csak csatolnod kellett volna a legnezettebb loituma videokhoz.
Igy sokan nem fogjak megtalalni.
Ramesz a loituma videok egyikere a youtube-on es "respond with a video" linkre kattintva add meg a te videod...akkor megjelenik a jobb oldalon a hasonlo videok listajaban.
53 geciek 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Én alig bírtam fél percet <#wilting>#wilting>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
videóóóóó
Sajna a YouTube eléggé leredukálja a minõséget amikor átforgatja a videót Flash streaming formátumra, de azért még így is élvezhetõ. És a Loituma tényleg sokkal jobb mint az a 3 kis vinnyogó
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az eredeti azért jobb..."Tsukkurima shóóóóó, tskurrumia shóóóóó, satte satte..." stb
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Egyébként megnéztem az oldaladat, és még a lev.listára is feliratkoztam... <#vigyor3>#vigyor3>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
még nem
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Ez volt már?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Egy újabbat agymenés: Hagyma dizsi Sajna kicsit gépigényes full screenen. Ha szaggat csökkentsétek a méretet. Próbálom majd optimalizálni 😊
Amugy meg ez a net. Ha nem irtam volna ide, akkor mi van? Most ott lenne es senki nem tudna, hogy került oda, mint ahogy en sem tudom, ki rakta fel a darth vadert a sok orosz, meg cseh meg nemet meg angol oldalakra...