2114
-
#1703 ok. és kik felelnek meg mosz ez alapján házigazdának? csillag/év? mert akkor te, shadow, flórika, cifu, pharaoh megfelelnétek. csak hogy ki legyen ti döntsétek el. (most csak átnéztem ezt az oldalt és aki VIP annak láttam a csillagjait.) -
#1700 min 500 hsz a topciban [megvan]
min 1 éve regelt a házigazda
a topicban lévők elfogadják hogy házigazda lesz
ír 1 levelet a moderátoroknak -
#1699 nem unod hogy telespammeled ezt ilyen szarokkal? ráadásul már 1szer beraktam majdnem mind...
hogyan lehet házigazdát kinevezni vagy vmi? mert akkor aki ittvan gyakran egy olyat kineveznénk és az szépen kitörölhetné ezeket a hszeket... -
Shadow_THH #1687 fú de!*
*nem :/ -
#1686 mét? biztos a te alregeid azok akik ide szpemmelnek -.- -
Shadow_THH #1685 sok mindent nem értesz még :\ -
Vlala #1684 Lehet, de ha dinamikus IP-je van, akkor az egész tanyát letilthatod, aztán aki akar, az netkávézóból vagy akárhonnn úgyis osztja a magáét. -
Vegetto #1683 Ezt el tudnám halgatni 1napig is :) -
#1682 jaaa, azt nem tom akko' :P -
#1681 egy oldalon mióta? -
#1680 Lehet csak törnényellenes -
#1679 nem lehet ip címet letiltani? -
#1678 :DDDDDDDDDDDDDDD ez jó -
#1677 amikor még te is ujreg voltál -
#1676 én se értem, régen sose értettem miért nem szeretik az újregeket de mostmár kezdem látni hogy miért nem és igazuk is van :( -
Vlala #1675 nemcsak ez, a Természeti Katasztrófák közé is beillesztette. :) Valamint a chaten osztja stb. stb. -
#1674 Azért az érdekelne, hogy MIÉRT pont a Loituma topic a célpontja minden újreg spammernek???! xDDD -
#1673 1. miért lenne politika?
2. nem off mert a dal ami megy az a loituma -
#1672 ebböl ban lesz újreg!4 -
#1670 ejpaszmek -
Vlala #1669 1. Ez politika
2. Ez off... -
#1668 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=doGs5_MED3w&search=gyurcsany]sry ha vótmá [/URL] -
#1667 ok, nekem nem -
#1666 23 loituma mixem van, nekem akkor is ez a kedvencem :) -
#1665 Dj Dojo - Loituma -
Cat 02 #1664 dehogynem ;) -
#1663 http://loituma.ru/music/ievan_polkka_ieva's_breaks_mix.mp3
ENNÉL JOBB SZÁM NEM IS LÉTEZIK! -
#1662 mijen igaz... -
#1661 :D -
#1660 Sajnos az internet egyik hátrányos oldala, hogy a szellemileg visszafejlődött egyének kiéllhetik azon negatív vágyaikat, hogy másokat idegesíthetnek büntetlenül. Ennél nagyobb örömük nincs is az életben... -
#1659 Olvass vissza egy kicsit, ezzel mulatja az időt. -
Alice Sabbat #1658 Szia ... csak azt szeretném megkérdezni tőlled hogy a Loituma nevű topicba mi célból rax olyan dolgokat amiknek hulla közük van a témához? ... -
Csakénitt #1657 Kérem a pontjaimat wazz.
Link banda -
#1656 Ennek SEMMI köze sincs a baszáshoz! Sokkal inkább önmagad BÁTOR felvállalásához... ha már mást, aki viszont veled ellentétben megadta az adatait, olyan nagypofával kiröhögtél! armageddon666-ban legalább volt annyi gerinc, hogy MÉG az igazi nevét is megadta... ehhez képest mondtam, hogy te bezzeg a nemedet SEM. De azért jár a szád rendesen.
Vicces. :/ -
#1655 ez anyukád? nagyon aranyos hölgy -
Csakénitt #1654 hahahaha -
#1653 de már intézkedtem az ügyedben ugyhogy hamarosan ezt a nicked is bannolják, érdekes hogy nekem még 1 büntim se volt neked meg már min. 3 regedet bannolták -
Csakénitt #1652 Nem baszni jöttem ide Florika.
Bunkó Banda -
#1651 ő hermafrodita és olyat nem lehet választani ugyhogy nem adta meg :C -
#1650 Miért vazze, te még a NEMEDET sem adtad meg!!! Tán nem vagy biztos benne, vagy mi??!