55
  • sonicXX
    Egy dolog biztos: ha a marson vannak piramisok, azt a google maps nem tudná fákkal és bokrokkal kitakarni mint a Fehér Házat ...
  • Su0my
    nemrég volt egy SG-s cikk-sajna nem keresem most meg a linket- ott zó volt arról, hogy vizsgálták az élethez szükséges anyagokat és ezek legjobban szénnel és oxigénnel képesek kialakulni. ezt nagyon gyerekesen és körülbelül(SEM) fogalmaztam meg, a lényeg, hogy egy viszonylag megbízható szimulációban az jött ki, hogy a szénalapú életet érdemes keresgélni, ott van a legnagyobb esély. Amúgy ezen én is elgondolkoztam soxor-mi van, ha teljesen más, számunkra ismeretlen anyagokból is kialakulhat élet-és ezeket miért nem kutatják: nos, pontosan azért, mert nem ismerjük ezeket:D
  • Su0my
    Jézus, ezt ugye csak hülyeségből írtad?!
  • Szefmester
    miért kell egyáltalán szén alapú életben gondolkodni?
  • kristiaan
    es mi van akkor ha a marson olyan elet jott letre amit a foldi muszerek ki se tudnanak mutatni?szoval az elet ott van/volt de a foldi muszerek szerint nincs/nm is volt ott semmi?
  • jerec
    Lehetséges, hogy a Marsi élet a föld alatti létre specializálódott és még mindég ott léteznek?
  • roliika
    Mi van, ha minden bolygón volt, vagy van valamilyen szintű és valamilyen alapú élet? Mi az , hogy élet? :)
  • Warpcore
    ÁÁÁÁ francokat, a csillagkapukat az Ősök építették!
    A Piramisokat a HaTakok leszállóhelyének használták a Goa'uld ok
  • W B
    Ne hülyés kedjünk!
    És mivan az Arccal?
  • jerec
    Bizos Anubis volt a csillagkapujával
  • rhonkhan
    és akkor miért van a marson piramis? ha senki sem élt ott...
    Nem egy piramis van ott hanem több...
    Valaki volt ott, és épített.
  • craesh
  • teddybear
    Ebben még mindíg a "vajon" bújócskázik a "talán"-nal, meg a "ha"-val.

Azt nem tagadom, ha az életkörülmények minimálisan megfelelnek, akkor az ott meg is jelenik, a Földön! De ez a Mars!

Mi van akkor, ha létre sem jött?

Ezt csak akkor tudjuk vitán felüli biztonsággal megállapítani, ha megtaláljuk a marsi eredetű életet. Nem azt amit mi hurcolunk be!
  • W B
    Hát, legalább ezt is tudjuk már...
  • wander01
    hehe agyagágyak alatt lesznek majd a samuk