474
-
#234 Most vetődött fel bennem a gondolat, hogy mivan ha a kép fake? :)
Ahogy látjuk, meg ahogy olvastam, Photoshop mester vagy, szal egy ilyen gyerekjáték neked. :)
Bár én elhiszem, hogy igazi, de azért érted... :) -
#233 csak akkor tudnék ha házigazda lennék. de már szóltam az illetékeseknek.
Duddist! felnyomom FTP-n tök simén. aztán a kep.tar.hu n van egy olyan hogy képfeltoltés és ott egy olyan hogy feltöltött képek. és onnan be lehet rakni a kiválasztott galériába a feltöltött képeket. -
#232 olvasd már el az e-mailt amit küldtek az oldalon! Aktiválni kell először az FTP elérést.
Sland! Simán felnyomom FTP-n és már benne is vannak a galériába? -
#231 te vagy az inditó, ugyhogy legalább banner-t cserélj már -
#230 ugyhogy grautálok minden lányak, elismerésem -
#229 lassan már átlehetne nevezni a topicot :D avagy:
" a királylány a luxusautóshow-n " ... najo csak vicc...
az autók is nagyon ott voltak, sőőt, de azért a lányok nélkül ennyire nem lenne fellendülve a topic -
#228 * bocs, mindig elírom :D mázlista akart lenni :D -
#227 mázlisra... mázlisra... -
#226 hohó :D még mennyire... pont olyan mint amikor odamentem a lányokhoz hogy közös kép stb, és még ki sem mondtam a mondtatot de az említett csillagbogát már oda is húzott magához, átkarolt majd a többi is követte aztán "take a picture"... akkor is mikor ez a 15sec. volt olyan jó illata volt, mint valami nyári rét szélén szállingózó apró rózsavirágporcicáknak... vagy nemis tudom, a lényeg hogy eszméletlen mondjuk ki: IZGATÓ ... szoval tud valamit ez a lány... -
#225 Banner jó lett.
Te kis maker. Jó az illata a kártyának? -
#224 akkor intézkedj hogy legyen csere
amugy kösz... sztem is hangulatos -
Szabi1991 #223 -
Szabi1991 #222 jó lett a kép ! gratula ! -
#221 hehe, ha ugy nézne ki anyám mint ők szivesen eljáccanám az anyatejrevágyó kisgyereket -
#220 öö talán anyádé?:D -
#219 már8adik a topic :D lehet sok a flame-em :D -
#218 nézzétek cask mim van srácok? na vajon kié volt ??? :D
-
#217 az előzőt töröltem a galériábol véletlen... aki nem látta abban volt más hogy nem ült ott ez a lány az aston martinon...
SZOVAL AKI ILLETÉSKES KÉREM CSERÉLJE... mert ez sztem jobb lett ( bocs a másik készítőjétől. ) -
#216 ráraktam azt a nőt is nehogy megsértődjön a drága...
-
#215 nekem tetszik -
#214 egyelőre valami hasonlóra gondoltam, bár még rátennem a brokernetes kocsinál lévő szőke nőt, Ő is elképesztő szép, de hát inkább legyen részetes a kép, mint sok ömlesztett szar szerintem...
VÉLEMÉYN ???
-
Vlala #213 Mi is! Tényleg tetszett, igényes kiállítás volt. -
#212 Ngyon jó kis kiállitás volt én szombaton voltam! -
#211 csinálj! -
#210 jah, kel uj banner? amin már rajtavannak a lányok is ??? :D mert ha igen csinálhatok egyet -
#209 hát ja egyrész a sok flame-em :D másrészt ez a nő, harmadrészt egykét kocsis info azért rendesen beinditotta a forumot. -
#208 ezt láttátok? :o
1. Football Manager
2. Battlefield 2
3. '80 as évek zenéi
4. SilkRoad Online
5. Ghost Recon 3
6. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. TOCA Race Driver 3
9. Humoros és aranyos képek
10. Luxusautó Show -
#207 FTP-n raktam fel -
#206 a név stimmel, a jelszó meg nem ugyan az mint ami magára a mail szerverre is? -
#205 regeltem de nem tudok belépni az FTP-re mert nem jó jelszó/név-et ir ki, pedig jol irom be mind a nevem mind a jelszom -
#204 TVN-t próbáld meg. -
#203 énis. ZIP-be teszem fel majd. csak az ATW-s ftp-kről nemlehet max sebbel szedni lefele, tud valaki jobbat? -
blackgamer #202 lehet ftp-n is, de a zip szerintem jobb ötlet -
#201 Sland! Kép.tar.hu -ra egyesével kell föltölteni a képeket? Mert nekem olyanhoz nincs kedvem. Inkább fölrakom az egészet egy .zip-be és akinek kell az leszedi. -
#200 Az 1. kép hátterében az maga Pagani úr :D -
-
#198 Megvagy IWIW-en :D -
#197 nem akarom elkiabálni, holnap este minden kiderül akkor majd mesélek... addig is üljetek tűkön -
#196 engem érdekel :P -
#195 háát gyerekek annyit talán mondhatok hogy itt valami készülőben van nálam a háttérben :D ki ne találjáto mi az...