474
-
#274 Jó az új banner!:-PP -
#273 kösz a képet, ha van még rola örömmel adom, aztán majd egykét hét és meghálálom -
#272 nagyon szép csajszi -
#271 -
#270 Mázlista BMW logo... -
#269 OFF
-
#268 ehh ezt benéztem...
na mind1 majd máskor:D -
#267 kinek hogy én nagoyn élveztem aztis-eztis...
nameg adok még 2 képet, csekkoljátok örömmel...
-
#266 egy ilyen gumiégetős, mocival gizdázós party is max attól lenne nekem érdekes, ha be lehet baxni többedmagammal:) vagy egyéb^^
v8 talikról viszont meg szoktam lesni pikcsőröket, miegymást. de oda se mennék ki csak rejszolni rájuk, vagy az esetleges nőkre:D egyszer úgyis veszek vmi vasat, aztán lesz értelme kitolni az arcom:) -
#265 Harley Davidson fesztivál volt még jó, meg jó minden évben alsóörsön. Ott vannak az igazán komoly motorok, azok a chopperek amik itt voltak kiállitva a közelükbe nem értek, de még csak messziről sem... kb. képzeld oda bármelyik choppert a discovery-ről :D és ott is volt vagy 100hostess nő több kevesebb ruhában, voltak ottis festett nők... (VIP-wristband-nek hála ott néztem 1cm-ről a cicifestős airbrush-os gyereket jovolt azis... meg azt tetszett ott jobban mint itt hogy ott mivel ugye nem kiállitás hanem sok milliomos találkája, igy az esti koncert után mindenki tök bemindenezve, ott égette a gumit az arcodtol 1 méterre, meg pörgették a sportmocikat, 16e-en :D:D:D bár eztis élveztem, mind1 jo de más... ott mégsem volt ilyen lány, na de majd szolok a főszervezőnek (akit ismerek mint már irtam) hogy hivja meg őket :) aztán lessz ot nyálcsorgatás a részemről bőven. -
#264 na ez a hozzáállás... énsem azért irok sokat, hogy azok legyünk nemis lenne jó mert a sok faszláma rátalálna akaratlanul, és itt nyomná a sok hülyeségét...
én meg azért irok sokat, mert folyton kimarad valami mután már rányomtam hogy mehet. -
#263 És? Ne arra hajtsunk, hogy az elsők legyünk, hanem, hogy értelmes legyen a topik. -
#262 ja, szal éttem. -
#261 pass-kép-updated...
még mindig webcamos de talán jobban elhiszitek... ha kell le is videozom :) -
#260 végülis nem cset, szal étted. -
#259 ja szoval, ha megnézzük hogy ide alig alig irnak és igy a 4. akkor nemértem a többi topic-ot... :D -
#258 juj de jó. pedig ide se ír senki..:D -
#257 lazán megjegyzem hogy 4. a topic -
#256 az árukat átutalhatná vki^^ -
#255 autók se rosszak :D -
#254 mikor odaadta a haver is akarta kérni azt amelyik a mappájában volt még1, de mondta hogy nincs több :D -
#253 akit a bannerem a lambo mellé raktam -
#252 VRSDM pontosan melik csajtól van a PASS??
Ragd má be képet!! -
#251 :DD -
#250 Az erotika kiállításra kellet volna inkább menned. :))
100x jobb csajok voltak és még ruha se volt rajtuk, még kocsik is voltak (5db). :D -
#249 lál, és miről kérdezgetnének?^^ -
#248 csak azért az hogy nehogy már midnenki rám másszon meg kérdezgessen stb. vágod... és kösz a gyors cserét -
#247 oh titok:D há jóvan, azér asszem nem vesznék össze veletek miatta:))) -
#246 hamarosan lesz video-m is a kiállításrol :) csajosok is majd megosztom -
#245 TITOK :P -
#244 Indítsatok neki is Fanclubbot mint a vámpír csajank van! -
#243 igaz, de hogy végzi :D mellesleg ha egy étteremben láttam volna mint pincér akkor se lenne kisebb a hype, attol még nem más hogy ittvan vagy ottvan, max más a ruhája, meg másokat csinál... meg talán kicsit visszafogottabb.
meg most miért baj ha csorgatju kicsit a nyálunkat...?
az elérhetetlen (vagy mégse?ugye sland-mauro de titok nefeledjétek) mindig gyönyörködtet -
#242 de rá vagytok zizzenve arra a kiscsajra:D ő is csak a munkáját végzi, nem kell túlmisztifikálni..;) -
#241 már a 7.edikek vagyunk -
#240 a " photoshop-mester " meg azért tulzás, de azért igyekszem és kösz...
meg nagykoromban is grafikusként akarok lenni, mint kiegészítő vagy főmeló attol függ hogy megy majd. de már most elkezdtem megszervezni... -
#239 :DDDDDDDDDDDDD -
#238 nem fake, csak jobbhíján webkammal fotoztam azért raty a min. de ha majd csinálok neked olyan high quality-s képet hogy összeszard magad. :) -
#237 bocs nem sland-nek ment hanem mauro-nak
-
#236 privi ment -
#235 Na mi volt?