474
-
#314 áá asszonyt nem cserélném le, de az uszály jöhet:) elhörögnék vele erre-arra^^ -
#313 Legyél.. -
#312 Támogatjátok, hogy házigazda legyek itt? Kis rendet kéne itt tartania valakinek... -
#311 Egy ladikra én is beneveznék.. hostess csajszival együtt.. -
#310 ha már lehet választani ótót, akkor az 5 bula mögötti kéne^^ vagy a már említett fehér musti más színben:) de igazándiból a "csónakokra" bukom. -
#309 skacok ez nem a grund,hanem fórum...ha annyira nem bírjátok egymást,akkor találkozzatok és beszéljétek meg élőben,vagy a chat.hu-n,nem hiszem,hogy sokan kíváncsiak erre! -
#308 "nem isten leszek...
hanem császár :D meglátod majd miért...
lekonyul majd a pofádról a mosoly"
Hát ez kész! Hol élsz te VRSDM? -
#307 lál
És ez szerinted kit érdekel? Szerintem ne az alázásra dolgozzál, hanem, hogy normális legyél. Nem azzal kéne felvágni másoknak, hoyg másokat "megalázol". Vagy legalábbis próbálod... -
#306 nehogymár komolyra vegyétek azt hogy poénkodok kicsit, ha vágnátok az egész vkinek az alázására megyki... -
#305 lál^^ -
#304 ja és még képek a császárnőről :D... és egyéb szépségekről
FORRÁS - MELLESLEG...
-
#303 jaja... remélem :D -
#302 nem isten leszek hanem császár...
mauro és sland tudja miért... te meg majd lesel, TÉMA LEZÁRVA NE SZENNYEZD TÖBBET A TOPIC-OT...
köszönöm és bocs hogy itt oktatnom kellett -
#301 Jovan,honann tudjam hogy arra gondolt...Már olyan rég volt az a kép!:))) -
#300 A fejlécben murci van a #132-n meg gallardo.
nem értettem mire gondolt pontosan web mester. bocs tévedtem ember vagyok.
vagy te sose tévedsz dádics? -
#299 "nevess csak... egykét hét és sirsz a nevetéstől mert kinodban fogsz nevetni hogy ki áll majd a jobbomon :D"
Most az hiszed, hogy te leszel itt az isten? -
#298 majd az leszel egyszer... :D -
#297 biztos ittis látszik hogy nemvagyok fan... -
#296 Vagy 5x elolvastam ,de vágom. a lényeg: ha Murci régebben megjelent modell, mint a Gallardo. Csodás:) Azért a roadsterekkel még be lehtne kavarni..mert a képen roadster van :P :D -
#295 arra értette hogy 2 "uj" ls hasonló lambo van a portán, meg a kiálításon is az ujabbakabol és ezek könnyen keverhetőek, és ez a régebbi a gájjárdó meg az ujabb a vékonylámpás. -
#294 már csak azért is külön :D...
a n00b-ot meg a képedre értettem -
#293 ugy hogy minek ugatsz be? már kértem 2szer is elnézést hogy mivel sok info jár az agyamba és nem ugy gépelek mint a hugom hanem 10ujjal vakon és qrva gyorsan igy mire leirom valami mindig kimarad, nem gondolkozok hogy mit irjak hanem cask irom amit a kezem magátol ir azaz azt amit komolyan gondolok, nem amit utolag átfogalmazok... ugy gondoltam...
másrészt sztem érthető, nemkell itt villogni hogy kikkopiztad a postom ...
tudod mit... ???
én leszarom amit te irsz, teis az enyémet, halo és nincs vita, téma lezárva a részemről...
de azért majd egykét hét mulva nézz vissza, mert olyat fogsz nézni hogy csak na :D -
#292 Feladó: VRSDM
Elküldve: 2006. 05. 02. 19:01
Tárgy: chatelés és kiosztás
nekem meg ne szoljon be egy akkora n00b mint te mert megbaszogatlak rendesen...
Most ezt te, hogy gondolod? -
#291 Milyen régebbi ?? :S -
#290 prv ment dudiccs -
#289 De ne chateld már teli a topikot! Mielött írsz valamit, gondolkozz, ne 5 perc múlva írj! -
#288 szeretem a jó kocsiat mint minden féfri aki nem meleg, nameg a nőimádatom is van ennyi, szóval nem mondtam hogy van vagyok. -
#287 leszarom a véleményed, meg eleve nagy fan vagyok ki mondta? -
#286 lál bányek, csorgatjátok a nyálatok ezekre a vasakra, közben meg a szakértő urak összekeverik a murcit a gallardoval:S nem gerjedek ezekre picit se, de képtelenség összekeverni. ez a "nem figyeltem" szöveg meg harmatgyenge;) a nagy fanok lál
nc sry. -
#285 meg láttam egy halom hivatalos fotos embert aki csajokat fotozott, de seholsem tlaálom a képeiket
-
#284 a bordán irta egy gyerek hogy fimezett arra várok hogy feltegye biztos jó... -
#283 de az a régebbi -
#282 azt nem néztem hogy most spec melyik cask azt hogy lambo... bocsánat érte a vad bika tervezőjétől. ( a csaj folyton elvonja a tekintetem aképen lévő kocsikrol -
#281 Azt Murciélagónak hívják :p -
#280 Kár, hogy az Murchialago. A régebbi. Nem? -
#279 kösz szépen az elismerést...
ha majd unatkozom és ezt már meguntuk csinálok másikat ha még él a topic. legyen változatos -
#278 az a sárga az , a bal oldali :D -
#277 #132
-
#276 Gallardo???
Hol van a fejlécben Gallardo? -
leviman #275 szép lányok, főleg a gallrado mellett