Egységesítenek a Linux disztribútorok

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
Az, ez mar undorito, hogy majdnem az gombokat is lekoppintottak az ablakkereten... vagy talaljanak ki sajat modszert, de ne koppintsanak ENNYIRE masikat... mert ez undorito.

Laci73
A képen KDE Suse Linux van.

ace2: már a Suse 9.2-tõl felrakhatsz egyedi ablak-skineket, állíthatod az átteszhetõséget, ikonokat stb.

DjDano: A Suse disztib külseje nem a Vistára hajaz, hanem az örök divatdiktátor MacOS verzióra, amely jelenleg a Tiger (amire a Vista is hasonlítani szeretne). A külsõt mindig a Mac-tõl kölcsönözte mindenki (fõleg egy redmondi cég)
Gépigénye amúgy a GUI-nak van, a shell-konzol alatt futó Linux/UNIX rendszerek, amelyek szerver-oldalon elterjedtek nagyon kímélik az erõforrásokat ebbõl a szempontból.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

RAM 30% SWAP 0% proci 1,3%...te is nézd meg. Ennél többet eszik a win. Swap az nagyjából a winnél a lapozófile.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

egy újabb lökés számomra a Linux kipróbálása felé, szeretem, hogy jön felfele a Linux, végre lesz egy újabb versenytársa a Micsosoftnak, ha elég összegyûlik, akkor a végén még összekapják magukat, és kapunk egy jó oprendszert, jó böngészõvel...
hogy a verseny által gerjesztett fejlõdésrõl már ne is beszéljek

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

DjDano
Nézd meg csak a kép sarkát milyen konfigon fut a progi: 64 bites AMD 2 ghz, 1 giga ram, 344 mega ramot simán megeszik... ennyit a kis gépigényrõl <#eplus2>

Hajrá !!!!
Ha lehetne tolni pl a BF2-t is Lin. alatt ( különösebb szakértelem nélkül) azonnal fel is tenném 😊
by by Windóz....
De erre sajna tudom, még sokat kell várni..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ez midnen szép és jó de ha tényleg azt szeretnék hogy elterjegyen akkor ahhoz lekkell fordítani az egész rendszert pl kül nyelvekre fordítani az allkalmazásokat stb pl ott van az uhu hiába magyar a benne lévõ programok angolok és mivan ha valaki nem tugya megvenni a XP-t vagy akármit van ugyebár ingyen linux de azt meg nem lehet átlag felhasználónak használni mert nem ért angolul 😞 nah midn 1 remélem majda fejlesztõk ezt is figyelembe fogják venni mert nekem ez volt az eggyik akadály hogy linuxot kezgyek használni 😞 de fogok még nagyon biztos fõleg e hír hallatán olvasásán 😊

DjDano
akármilyen linux van a képen erõs vista koppintás

Bocsi, azthittem az enyém lesz az elsõ kérdés, de már vki megkérdezte... 😄
A fene tudja! 😊) Mind2 lehet.😊 Az új KDE ablakkezelõje még a wistánál is jobb szebb lesz, természetesen alacsony gépigénnyel...és nemsokára kijön! 😊)

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

A képen milyen Linux vagy egyébként? <#banplz>
Na végre !!!!!!

"A szervezet szerint egy ilyen közös platform nagyban növelné az alternatív operációs rendszerek népszerûségét, mivel igencsak megkönnyíti az alkalmazások fejlesztését, telepítését és futtatását"

Ezazz erre várok már mióta! 😊

amit a képen lehet látni az egy theme vagy egy új verziójú KDE eredménye? (az átlátszó ablakkeretek pl) sorry nem értek hozzá, vki homályosítson fel plz😊

← ElőzőOldal 3 / 3