93
-
cipo000 #13 Biztos csak az egyiptomiak nyaraltak európában és hogy ne unatkozzanak gyorsan összedobtak vmit. -
W B #12 Nem úgy értem, hanem, hogy azzal meg kapjuk, hogy épültek a piranisok. Pesze nem jó hogy megtugyuk. Mert ha tényleg az idegenek akkor kampec! vagy nem:) -
Caro #11 Az a középső biztos befele épült :) -
Caro #10 Valamiért sejtettem, hogy ez lesz az első komment :D
Na jó, elolvasom a cikket :) -
W B #9 Mi van, ha a három piramis kupacból kapunk egy háromszöget és annak közepén egy másik piramist amit jobb lene nem megtalálni? -
Aspirin #8 A régi Árkádia nem volt messze innen.
Ezt csak azoknak akiknek azzal kezdődik a történelem, hogy Washington átkelt a Dealware folyón...
-
#7 Komoly... remélem fognak találni valamit! Egy halom ufonauta csontváz vagy valami kristálykoponya izgis lenne.
Bár maga a domb elég érdekesen néz ki: http://www.galaksija.com/planeta/piramida/Bosanskapiramidamjeseca-Pljesivica.jpg
Mindenesetre szép nagy! -
Su0my #6 Ezek már az Ősök.. -
echo #5 Hehe ez olyan lehet, mint nálunk a sumér pártus isten tudja mi. Náluk meg kimutatják, hogy valójában egyiptomból származnak. Íme a kissebbségi komplexustól sújtott kis népek -
MrTressy #4 csak aztán nehogy aknára lépjenek :) -
#3 haaaaat, kicsit szekptikusan olvastam a hirt, majd meglatjuk... -
#2 Aztán majd itt is piramist találnak olyan szerkezellem ami már akkor fényt bocsátott ki.
Kurva földönkivüliek segítették a fejlödést. -
ZoliJ #1 ezek a Goa'uldok...