ÜberSoldier: Übergagyi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttam a játékot. pont ilyen roncs
csak a NO CD crack segített az egészen, ami a gagyi menüzenét lecserélte egy pergõsebb Ramstein számra :D
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Most akkor az igénytelenebb fejlesztõk minek törjék magukat? <#zavart2>#zavart2>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
ja, majd a lelkes modkészítõk rá fognak szakadni erre a játékra, és csinálnak bele vért...<#hehe>#hehe>
kb. annyira szórakoztató, mint a barátok közt.
vagyis sehogy.
"az év játéka"
Ezt így 04.24.-én még Nostradamus sem merné kijelenteni. Fõleg, hogy kijött már egy Oblivion, Dreamfall, de te már cska biztosan tudod <#nezze>#nezze>
A Painkiller a maga FPS kategóriájában egy szórakoztató darab volt és nem is akart többnek látszani.
(A játékostársadalom és a szaksajtó 80%+ felettire értékelte.)
A Commandos Strike Force ellenben mindenhol gyengén szerepel (55-70%).
De csak sikerül mindig a tárgytól eltéreni, persze ez a játék annyira érdektelen, hogy a topikja amúgy sem pörögene...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem az év játéka. Persze aki a darálós "PAINKILLER" szerû játékokat szereti, mert nincs agya, amivel gondolkodjon, annak persze, hogy nem tetszik....
Tényleg van olyan játék, hogy Chuck Norris?
Mert ha igen, akkor mirõl szól?
<#integet2>#integet2>
:OFF
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
ezen úgymaradtam :D
Elõször is, én is nagyon várok már egy német katona szemszögébõl való világháborús végigjátszást, egyébként ilyesmi játék a Sniper Elite. Véleményem szerint egy elég kellemes játék, nem a legjobb de ennél mindenképp jobb.
* * * * *
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
és annak sokkal jobb a grafikája :) <#violent>#violent>
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
illetve miért ne lenne jó az ami történik, elirtam..
az a Chuck Norris az tetszett<#taps>#taps><#taps>#taps>
Igen, nekem is tele van a tököm a 2 VH-s szar tucatraklap játékokkal és jó lenne már egyszer olyan küldiket csinálni amiben pl. London-t kell bombázni, Tigris tankot kell vezetni, védeni kell Berlin-t, menekíteni kell Hitlert stb...
Hitler egy karizmatikus, mészáros szemétláda ZSENI volt... így sok szempontból érdekes és tanulságosak a tettei.
Mily meglepõ, az senkit nem zavart, hogy a COD-ban Sztálin elvtárs katonái osztották a fejlövéseket... holott Sztálinnál undorítóbb ember kevés járt a Földön.
Szvsz oltári nagy botrány és SIKER lenne egy olyan élethû FPS-bõl, melyben egy német katonai életét követhetnénk végig, mondjuk Berlin elfoglalásáig!
Azt hiszitek, hogy azoknak a szerencsétlen német katonáknak nem volt a mellényzsebben egy szõke/barna leányka képe? Ugyanolyan tisztelet illeti meg õket, mint a szovjet katonákat!
Az, hogy parancsot teljesítettek -és ha nem tették meg tarkólövés-, lehet, hogy sok mai elkényeztetett "gerinces" ember számára tûnik elfogadhatatlannak -és inkább a golyót mondaná-, de azért ne fogadjatok rá, hogy OTT, AKKOR, abban a helyzetben nem harcoltatok volna az életetekért.
* * * *
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
legalább maradt volna náci a fõhõs, egyszer kipróbálnám milyen az õ oldalukról is a háború.
Godefroy: szerintem Commandos, Oblivion, Heroes mind kitûnõ játékok és ez volt az uccsó 3. Imho kell néha szarokat is bemutatni, hogy legyen összehasonlítási alap. Másrészt nem jelenhet meg hetente valami világrengetõ.
másik felvetésedet remélem viccnek szántad :D
Lehet csak arra akart utalni, hogy irásai akár ott is megjelenhetnének... <#crazya>#crazya>
Egyébként a játék tényleg kaki, de ez elmondható az itt tesztelt játékok 90% ról is.
De valamit csak kell írni 7végenként ...
Baromi ronda ez az új dizájn!
aDannyBoy! Akkor nézbe a Gothic3 topikba, Ott ha valamit is teljes "erõvel" írsz akkor megy az anyázás, és máris cenzúra. ennyit erõl...
"Béna fegyver-animációk, gyötrelmes fizika, görcsberándulósan gyenge történet és dilettáns feladatok. Hûha. Azt hiszem ki is merítettem a játék elemzését.
<...>
"A játék fizikája tényleg nagyon kemény. Minden ami mozog, az nikecel, ami meg nem mozog az nagyon nem.
:DD
vagy átvitt értelemben akar az kemény lenni? :D
szerintem jó pedig a fizika benne...más nem igazán :D
- egyebként csak az zavart meg hogy nemláttam a szubjektív szót sehol a cikkben;)
illetve ha az író leírhatja a véleményét akkor szerintem én is és más is... azt meghogy " kedves névtelen" :) mutass már valakit aki egy forumba vagy cseten saját vezetéknevét meg kersztnevét használja..tehát ha tamtam vagy kikifaki név lett volna a cikk mellé irva akkor azt írtam volna:) szal inkább te honnan jöttél?:D a Blikkröl meg hasonló lapokról meg értelmét nemlátom akar 1 betüvel is megemlíteni...na puszi
Az SG meg Überfasza lehet maximum :)
léehet télleg szar valami de nem igy kéne szidalmazni .... ez kb olyan hogy: www.sg.hu EZ ÜBER SZAR ...
Ps. : lehet törölni a hozzászólást
(btw gagyi, de ha csak lõni akar az ember, akkor ok)
> olyan gépigénye van, mint a Doom III-nak meg
> Chuck Norrisnak együttvéve.
ezen viszont szétröhögtem magam :)) köszönöm