ÜberSoldier: Übergagyi

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tökéletes befejezése egy hivatali napnak...

Akinek ez bejön fejtse már ki mi ebben a jó?😊
Mennikell tucatrahentelni a rongybábúként eldõlõ ellent (rongybábú ide vagy oda meg videók ide vagy oda 10-bõl 9 esetben nevetségesen néz ki az elhalálozási pozíció meg az emberek rongybabasága) akik ráadásul az MI teljes hiányában szenvednek...
Mindezt egy igaz szép grafika,de nevetségesen magas gépigény mellett...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hehe Gondolom a cikk írója erõsen gondolkodott, hogy most kell e ebbõl egyáltalán cikket írni, aztán eszébe jutott a mókás cím, és nem tudott ellenállni <#eplus2>

Sanyix
Azthittem sikeres játék lesz, mert jó a grafikája, iq nem kell hozzá, csak lõni kell. És általában ez a két dolog kell a nép nagy részének, ez sokszor látszik is a szoftvereladási toplistákon, fõleg itt Magyarországon... Ez azt jelenti kezd a birkacsorda igényesebb lenni? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez szar! Ez a Wolfeinstein lemásolása!!!!!!!!!!!!!!!
MA vittem végig sokadszora a Wolfot és még mindig jó😛

Ja én is végigküldtem, azért hardon már nem olyan könnyû a game, kijátszod, letörlöd, elfelejted, ennyi, de közben azért jól szórakozol.

Meglepett hogy a cikk írója komolyan tudott venni egy ilyen játékot, különben nem húzta volna le ennyire... A történetre és az AI-ra valóban nem érdemes szót vesztegetni, viszont nekem a grafikája kifejezetten bejött. Könnyed szórakozás, ennyi.
Doomista
kezdõ amatõrök játéka ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ergo szar 😄

varga peti
mért szidjátok NAGYON király!<#eplus2><#duhos2>

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

paxyene
nem tudom mi ebben a szép:\

a demo elég rondácska volt max beállításokkal😛

grebber
Szerintem meg istenkirály csak kicsit optimalizáltalan ,rövid és bugos

Next PC upgrade: 2022

craesh
egyetértek

Csuhai G
Hát szerintem is elég gyagi lett...! Kár érte... 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

← ElőzőOldal 2 / 2