267
Egy széffeltörős játék
-
maxius #187 Billiárd: ne azt nézd ami van, hanem ami nincs ;)
Az öltözzőszobáshoz még kell 1 cucc bele, ha az nincs meg, akkor nem segítek :PP -
Richard90 #186 wow sikerólt :D -
Richard90 #185 és még az öltözőszobánál is elfogadnák egy kis segítséget :)
ahol számok vannak felírva -
Richard90 #184 hello kelleken egy kis help
a biliárdos résznél járok, már peóbáltam úgy hogy azokat kombinálom amik az aztalon vanna ( 6 5 4 1)
és úgy is amik értékileg a lyukban vannak (2 3 3 7 )
ööszekombiáltam de semelyiket nem fogadta el -
maxius #183 Na most 2 dolgot tehetsz:
1. visszaolvasol
2. megnézed azt a cuccot a széf mellett, és hasonlóekt keresel. Összesen 4et -
Richard90 #182 melyik széfre gondolsz? amikor tekergetni kell a kerekeket? -
Ádám 16 #181 nem megy pls help -
Richard90 #180 sztem jöjj rá magadtól :)
én még em tartok ott, de én se nagyon próbálok segítséget kérni (a dollárosnál kértem :D) -
Ádám 16 #179 pls gyorsan segítsetek -
Ádám 16 #178 hi all pls help ott vagyok az uccsó széfnél a végrendeletnél ott mit kell csinálni -
#177 Köszönöm a magyarítást! -
Richard90 #176 tényleg
köszi ismét a segítséget -
fokec #175 Köszi a válaszokat,de lenne mégegy kérdésem most ott tartok annál a széfnél ahol egy cetlire rá van írva h Call Sarah, nah ott mi a feladat?
THX -
Moszoka #174 Köszönöm Gerbill -
#173 Ha megnézed a térképet(jobb egérgomb bal alsó sarok) akkor azon van egy érme(ami a te helyedet jelöli), amin rajta van a jel -
Richard90 #172 a dollár jeltől valaki csinálna egy képet? :S
mert középen maga dollár megvan, de a többit nem tom hova megy :S -
Richard90 #171 looool ekkora mákot :D:D
csak szórakozásból tekergettem az áramköröket (a pincénél)
ba akkor ez errenézzen, amaz arra és jó let :D:D -
#170 Egy piston(szelep) nevű tárgyat kell beletenni valahova oldalra, a másik kettő közé. -
Moszoka #169 Nekem a pincébe a bojleren /vagy min/ hiába nyomom a gombot nem megy semmi sehova.
Vagy előtte meg kell még csinálnom valamit? -
#168 Kösz, közben már rájöttem én is. -
Ádám 16 #167 annyit elárulok hogy számok -
maxius #166 autós: az a pont nem fog megmozdulni, de nem is kell neki. Ha megérted, akkor már egyszerű lesz.
lézeres: ne kövesd a kábeleket, hanem nézd meg őket, mint alakzatokat -
fokec #165 Én most ott tartok hogy az egyik ajtót lézerháló védi és mellette a kapcsolótáblán kell beütni a kódot.A kérdésem az lenne hogy a színes kábelek segítségével h tudom meg a helyes kódot?Mert lövésem sincs hogy mit kell csinálni,vagyis arra már gondoltam h visszakövetem a kábeleket de az értelmetlen volt:P -
#164 Nekem is sikerült, a pincében a többi feladvány gyerekjáték, az emeleten azért már keményebbek vannak. Az autósban mit kell csinálni? Mikor egyarcade gép elé állunk, beletesszük a gps kártyát és beindítjuk. -
maxius #163 Előbb-utóbb szerzel 1 cetlin, amin az éll, hogy x=x (kát másik betűvel :P), és akkor nem is kell találgatni -
Ádám 16 #162 nah véfre sikerült
-
Petko #161 alul van egy betü felirat... most tekerd a nagy tárcsát úgy hogy a betü-betü hozzárendelés alapján az a felirat valami értelmes szöveget adjon -
Ádám 16 #160 uhh az tényleg gáz -
#159 Én is ott tartok, de az a legidegesítőbb mikor már csak két nagylámpa hiányzik, de ha azokat felvillantom akkor meg a többi alszik ki -
Ádám 16 #158 húúúh nagon úgy érzem ezzel még gondok lesznek ugyan úgy mint a dollárnál -
Ádám 16 #157 hi all a pincében van egy kapcsolotábla aminkivillannak kis lámpák ha jól zárt áramkör van asszem ebben tudna valaki segíteni ? -
macskatöke #156 Hali! Én ennél a széfnél akadtam el:
Mit kell itt scinálni?:D -
atanker #155 sikerült... -
atanker #154 neee ez a 8*8as sakktáblán se ment :D Egy kis help pls :D -
maxius #153 6 királynőt kell elhelyezni, úgy, hogy azok ne üssék le egymást -
atanker #152 és a padlásos sakktáblás valaminél minek kell kijönnie? Vagy mit kell csinálni? -
atanker #151 jó már semmi, rájöttem, hogy nem az én telefonomat kell nézni :D -
atanker #150 áááá Elakadtam :D Délután kezdtem, azóta csinálom. A hícd sarahs széfnél mitkell csinálni? próbáltam kirakni a betűket 72724, erre mondta, hogy ez a duncan mindígis gyerekes fog maradni, vagy valami ilyesmi. próbáltam a childot beírni, de nemvolt jó, több ötletem nincs. Valami segítség? -
Ádám 16 #149 én ilyet nem is mondtam sokkal jobb az ha egyedül jövök rá mondjuk ez nem jött össze ezeknél de a lézeres az tetszett -
maxius #148 Nekem ezek könnyűek voltak :P Hozzászoktam az ilyesmikhez már.
a kockaevősnál az van, hogy 1et, vagy 2őt léphetsz (azaz ugorhatsz)
a pénzjeles egyszerű sudoku rendszer (minden sorba, oszlopba minden jelből csak 1 kerülhet)
a harmadikhoz kód kell, az később jön.
ezek mind összejönnek próbálgatással, nem spoilerezek, akkor elveszem az örömöd.