267
Egy széffeltörős játék
-
#227 ez mehetett volna spoilerbe!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Más lesz a befejezés tőle egyébként! Attól függően, kinek adod!
-
Lyan Kyj #226 Na, sikerült végigvinni, 3:45-öt írt a végén. A szökőkűt után sztem nagyon egyszerű volt, megállás nélkül tudtam tovavinni. Nagyon tetszett a játék, szívesen játszanám még tovább.
Van valami értelme, h kinek adom az örökséget? Magamnak adtam:P -
Lyan Kyj #225 oh! thx, a tartálynál a középső izét még nem találtam meg. Remélem így jó lesz -
Richard90 #224 körbe kell rakta menni... és egyre több vít lesz benne és a végén ki bírod venni a kulcsot -
#223 A vizet a szivattyúval elindítottad már lent a pincében?Mert addig nem tudod megoldani,míg nem tölti fel vízzel! -
Lyan Kyj #222 bakker, a szökökútnál, ahol a harmadik triple key-t kapnám meg, bebugzott. leraktam a spriccelő izét, de nem reagált. ha más szemszögből közelítem meg a helyet, akkor meg nem is mutatja, mintha még nem tettem volna bele. Én csinálok vmit rosszul, vagy bug, és kezdhetem előről? -
Richard90 #221 pfúúú én már végigvittem (kis segítséggel :)) de ennyi mindenre már így fejből sajna nem emlékszem...
amúgy ha ennyire nem megy, akkor tök felesleges játszani vele...
mert elakadsz és rögtön írod be ide -
BlueInfra #220 ja és a földszinten a műhelyben a tekerőshöz kell vmi kártya, vagy valami, mert ott vana nyilása
egyépként kaptam 2 kulcsot -
BlueInfra #219 igen, de az már megvan, és az egész legfölső emelet(sakktáblás emelet) -
BlueInfra #218 Hali
Most már tányleg nem tom, hogy hogyan tovább, plz help.
Pince:
1.) raktárszoba, bolyler, vagy micsoda
Emelet:
2.) a telefon a kék hálóban
3.) keleti folyosón a hátsó ajtót nem tudom kinyitni
4.) könyvtárban, a sarah calls szobában a másik széf
Földszinten:
1.) a kis nappaliban van egy szekrény, kulcs kell hozzá
2.) és a műhelyben a lézeres széf, meg a tekerős, de arra azt mondja, hogy zárva
PLS HELP ME! -
Richard90 #217 valami tábla kellett bele nem? -
BlueInfra #216 Addig-addig tippelgettem a gardróbban, amíg sikerült, yeah! -
BlueInfra #215 A call sarah-s széf megvan, de van abban a szobában még 1, amibe nem engedi, hogy írjak, vmi kell bele, de micsoda? -
BlueInfra #214 -
BlueInfra #213 Egyépként most ott vagyok, hogy megvan a tábla a gardóbba, de nem tom h mi a kód. Help? -
BlueInfra #212 Tovább jutottam! Magamtól! -
Richard90 #211 gondolkozz logikusan a call sarah-nál (de a többinél is) -
Richard90 #210 huh szerintem kár volt belekezdeni... ha ennyit nem tudsz magadtól megoldani akkor mi értelme vele játszani? :S -
BlueInfra #209 Ja én van egy emelőm, meg egy levelem Hubert Dufigue De Pouilott-tól. Mit csináljak? -
BlueInfra #208 Moszoka megmondjam a kódot? -
BlueInfra #207 Hali! Elakadtam, ezeket hogyan, vagy mi a sorrend, vagy hol találok hozzá cucccokat. PLEASE HELP ME!
1.) a gardróbban tekerni kell, nem találom a belevaló cuccot sem
2.) a Call Sarah-s szobában van még egy széf
3.) az a széf ahol lézert lő ki a megoldókódnál, 3 számot lehet beírni(Műhely)
4.) ugyanebben a szobában, amin betűk vannak, de nem engedi tekergetni
5.) ha az elején jobbra mész, ott is van egy kulcsos szekrény
6.) az emeleten a kerekek forgatása
7.) ja és megint csak az emeleten, a hálóban a telefonnal mit kell?
A többi kész. Itt melyikkel kezdjek vagy valami help plz! -
Moszoka #206 hát ez a billiárd nekem se megy akár mit is nézek. -
maxius #205 Én 4:45 alatt vittem végig előszőr, másodszorra meg 1:15 alatt :P -
Richard90 #204 devil dice
az angy játék
csak sajna ps1-ra van :( (régen sokat játszottam vele :D)
elég sokat kérdezősködtél :D -
Ádám 16 #203 hi nincs még ilyen vagy hasonló játék ??
-
#202 Végigvittem én is 6óra 40perc alatt..a vége elég fura lett..De így érdemes újra végigvinni mivel menteni pl régen mentettem már:D Jó game! -
Narco666 #201 Nam szóltam... :)
Megvan..
-
#200 Köszönöm de sikerült! Imádom ezt a gamet! Már nincs sok!:)
-
Narco666 #199 Valaki írja le az utólsó széfet...
maxius,visszaolvastam de nem találtam számomra semmi hasznos infót..
help -
#198 Az 5 kódos széf megvan..akinek nem megy,csak annyit mondok telefon!Most a teergetősnél vagyok,elég nehéz..Viszont az öltözősre még nem találtam megoldást! -
#197 Az öltözőszobásnál segítene valaki, merre keressem,ami kell bele? Van összvissz 3 vagy 4 széf, ami nincs nyitva, de sehol nem találom a cuccot..Ami nincs nyitva, az a duplaajtó, az 5kódos széf, bár oda már sejtem a megoldást..az öltözős, és a fogantyús fent ahol tekerni kell..van egy leverem eddig, ami semmire sem jó, mást már mindent xre jelöl..pls help!
-
maxius #196 Egy nap nem vagyok hajlandó leírni 2x ugyanazt -
Narco666 #195 Nekem viszont valaki elmondhatná valaki h az utólsó széfnél mit kell csinálni mert nem jöttem rá...
Az gondolom h az 5ős gomb 2x szerepel mer le van kopva.. :)
Please help -
Ádám 16 #194 nah én is végigvittem -
Richard90 #193 7:40 perc alatt sikerült végigvinnem :D -
Richard90 #192 ok kösz, már rájöttem mit kell csinálni :) -
Richard90 #191 na az uccsó séfnél járok... valami kis helpet kaphatnék :)? -
Richard90 #190 na ez is sikerült .D tippelgettem -
#189 -
fokec #188 hali egy kis segítség kellene annál a széfnél amin egy kis cetlin az van hogy "call sarah" itt mi a feladat?