Autószerelés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia. 100000 km alatt valvoline maxlife 5w40, fölötte valvoline maxlife 10w40.
Köszi burninhell ! azt hiszem megy szerelõhöz, mert le kéne venni az levegõszûrõ egy részét az injektorral együtt. Az már kicsit sok nekem. 😄DD köszi mégegyszer!
Iyesmi nem nagyon van neten... esetleg javítási könyben

Adatok vannak:

G16A motorhoz:
hideg motornál (~20C-on) a szelephézag:
szívó szelep: 0,13-0,17mm
kipufogó szelep: 0,15-0,19mm

G16B motorhoz:
16 szelepes változatnál szívó és kipufogó hézag egyforma: 0,13-0,17mm

Ha nem m1 a dolog: http://www.marotikonyvker.hu Itt 8,5 rongyért megveheted a javítási könyvét. De annyiért már megcsinálja szerelõ is 😊 Na meg lehet h a javítási könyv se ír ennél többet 😄
😄DDDDD 5 ajtoshoz 😄DDDDDDD
Sziasztok, tudna valaki segíteni? Suzuki Vitara 1.6 jl 98-as 5ajtosho kellene szelep beállítás leírása. Vagy egy olyan link ahol ezt el lehet olvasni. Elõre is köszi
kicsikacsa23
Ne harcoljatok, van még hely😄

is it okay if i think its lame to dance?

héééééééééééééééééééééééééééé na ne már😄 azt a szemfüles mindenit😄 segítek erre elhappolja a cuccot😄 de kitoltam veled feliratkoztam és is a játékra😄 ki tudod tölteni a tesztet autós😄😄😄????
mit nyersz???
Ha pedig átböngésztem ezeket, megyek és nyerek is egy GPS-t <#vigyor>

http://www.castroledge.hu/index.php?pmPage=gift

Aki esetleg próbálkozni akar <#vigyor>
Hû hát lesz mit átolvasgatni, de legalább érteni is fogok hozzá <#vigyor>
Köszi a segítséget!
na figyelj otottadam😄 ott van mellette az olajkisokos😄 behívod, és megnézed😄 amúgy az olaj vastagsága😄 a 10w jobb, de ha nagyon gány állapotban van a motor akkor inkább az elõzõ a jobb. gyengédebb a rommal😄 de itt van nézd meg😄
http://www.castroledge.hu/index.php?pmPage=terms
külön van szedve az adalékanyag, ír az olajcsereperiódusról, szintetikus anyagok egyebek. böngészgessed tanulhatsz belõle😄
És mámászítá, te értesz ehhez? Mert nekem ez kínai<#vigyor>

Mi a különbség a Edge 5W-30 és a Magnatec 10W-40 A3/B3 között?<#confused>
szerintem az. a gyártó saját oldala, tehát nyilván azért nem kerülhet föl rá akármi. én még mindig azt mondom a minõség a lényeg különben az ember a hajára kenheti a kocsit.
itt van a kalkulátor. csak be kell írnod milyen típusú a kocsid és megy is a dolog. megkapod a lehetõségeket. http://www.castroledge.hu/calc.php még magyarázat is van hozzá. nekem pl több lehetõséget dobott ki, de elmondja melyik miért jó.
És hol találom ezt az oldalt? <#vigyor0>
Megbízható?
neten nézelõdtél már? azért elég sok a választék, és van olyan oldal ahol az autódnak megfelelõ olajakat dobja ki a rendszer. beírod a paramétereket, és mehet a menet.
Hát épp ez az, hogy eddig semmit, ugyanis most vettem <#vigyor>
és nem csak az a baj h elfelejtettem megkérdezni az elõzõ tulajdonostól h õ milyet használt, hanem h most jön az õsz meg a tél, és valami speciálisat szeretnék, amit kifejezetten ezekre az idõszakokra ajánlanak.<#bee1>
szia. eddig mit töltöttél bele? ha tudod mi van benne lehet viszonyítani, hogy ehhez képest milyen kellene.
Sziasztok!
Nekem egy egészen más problémám lenne, de talán valaki tud segíteni. Egy Kia Sephia 1.8-ba keresek motorolajat és eddig sok értelmes választaszt nem kaptam a benzinkutaknál....mindenhol mást mondanak <#nemtudom>
Valami guru esetleg tudja hol keressek utána?

köszi elõre is
belapeter
MSN-ed van?
Privibe írj.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Kép alapján elég nehéz motort szerelni.

belapeter
az
de nemtom.
Ha küldenék a motorjáról pár képet akkor megtod mondani??
(Nemtom pontossan,de a kuplung nincs bekötve)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Czetka? Ütõs gép, szeretjük 😊
Mi a baja?

belapeter
Helló.
Tudna nekem valaki segíteni egy Cseh motor (175ccm) szerelésében???

mazsola89
Köszi szépen

pszihopata
Rosszul írtam,mert ha duplán szikrázik akkor lehet 4500-is a fordulat./nem 18000/

Kérdés hogy mirõl van szó?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
18000 /min lenne,mivel a fordulatszám percben van mérve,de azt osztani kell kettõvel,mivel egy teljes fázis két fordulat.

Tehát 9000/min.

De sokszor olyan a gyújtásrendszer,hogy kétszer is ad
/egy helyen feleslegesen,de így egyszerûbb a konstrukció/.

Tehát lehet 18000 is.Autóban max F1.

mazsola89
volna egy kérdésem
mekkora a fordulatszám ha a gyertya 300x szikrázik 1 másodperc alatt??
Ha megoldható irjatok Elõre is köszi

csak emlegetni kellett a munkanélküliséget.... ma kaptam is melót 😄
Insomnia93
én pedig karosszériásnak meek most kezdem....
de szerintem sincs értelme kivéve hogyha saját.... én azt szerettném ugy meg lehet azért élni h ha van egy sajátod

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

ahhoz is pénz kell, pénzhez meg munka...
de sztem gyakorlatot ott is megkövetelik
gyemant04
elvégzem a sulit én külfödlre megyek..itthon úgyse találok munkát vagy ha találok is úgyse fognak jól fizetni...

... Mixed Martial Arts

munkanélküliek lesztek mind 😄
ahogy én is 😄 nem találok sehol állást...
szinte mindenhol telt ház van, ahol meg nem ott 3-5 év gyakorlatot kérnek, én meg tavaj végeztem szerelõként, idén meg technikusként... még így sem kellek sehova.
És még azt állítják h szakemberhiány van.
mazsola89
ÚÚÚ bazz már nagyon várom ezt az egészet!!! Ahol gyakorlaton leszek az a cég mindig vesz fel embereket (akik ott voltak gyakorlaton) és szeretném tovább képeztetni magam mert szerintem autószerelõként max az autósportban 😄

gyemant04
én már rég elkezdtem...de 2év múlva kb még az elméletet fogod mindig tanulni

... Mixed Martial Arts

mazsola89
Már régóta olvasom ezt a topikot. Jövõre kezdem az autószerelõ iskolát.
Aztán jó 2 év múlva rakhatjátok fel a kéréseket 😄<#vigyor2><#crazya>

Renault Clio probléma általában az eggyik trafó meghibásodása.
Insomnia93
hát az attol függ h hova kell vinni és h mennyire '' PÖPEC '' a járgány

naja 30-é már csak a rendszámot kell vinni 😛
pszihopata
Szerintem irány a szervíz aztán motordiagnosztika.
Valami elszállt és az eletronika ilyenkor egy egyszerûsített /butÍtott-tartalék/ programmal fut.

Egy xsarával mentem ami hasonlóan viselkedett,ott valami szenzor elszállt.
Bonyolult szarok!<#szomoru1>

Insomnia93
Vagy esettleg van benne egy szar ami nem engedi h a fordulat magasabb legyen ....-nál és ezért nem tud tovább gyortsulni de hát neked akkor az nagyon hamar letilthat...

Insomnia93
hát öööö h érted h csak addig gyorsul fordulatszám mérö meg akad vagy miii??? mert mit om én hát 90-nél lazán 4-esbe gyorsulnia kéne és akkor tolhatod neki 5 ezerig és szerintem ott kéne hagynod 😄😄 de nem tom ezt nem értem h nem gyorsul tovább.... ???? ( magyarázd el lécci részletesebben 😄😛 ) xD

gyemant04
nekem 20 volt.

... Mixed Martial Arts

kb. 10 rongy a vizsgadíj, de ha akarnak hibát találni találnak...😊
ffxi
Üdv all!

Tavaly szeptemberben vettem 2000-es évjáratú Ford Mondeo-t. Jövõ hónapban viszem mûszakira. Tudom, hogy kocsinak semmi baja. Ha minden szépen zajlana le, mennyit kérhetnek minimum? Szal nem fognak átvágni horribilis összeggel?

Fákjúal!

Heló! Van egy kis problémám a féléves (!) Cliommal. Az a bibi vele, h 80 felett nemigazán akar húzni. Szinte életveszélyes vele elõzni, mert nem gyorsul. A bajok ott kezdõdnek, hogyha beszorulok vmi mögé 90nel, 4esben max 110ig tudok vele gyorsulni(!!!), és ahhoz is kb 10 mp kell...majd 5ösben is csak 120ig megy max. Ha van egy kis emelkedõ (de télleg csak minimális), már nemis merek elõzni, hisz csak a sebességet tudom tartani. Van ötletetek, találkoztatok hasonló problémával?

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Insomnia93
hmmmm de tudok 😛😄😄😄

Insomnia93 szálszakadásos volt a bal elsõ nem kicsit úgyhogy új gumit kellett rá nyúzni és minden klappolt
Sziasztok!Etos autószerelõ programot hol tudnék letõlteni? Ha valaki tudna segíteni, elõre is megköszönöm. Önindító, generátor szerelõ vagyok, ha van kérdésetek segítek.
Csabesz100
Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell egy 416-os Sprinter-nek lenullázni a szervízintervallumát?

Elõre is köszi!

PS3 ID: Csabesz82

AUTÓVILLAMOSSÁGHOZ IS ÉRTÕ AUTÓSZERELÕT KERESEK.FIZETÉS:ALAPBÉR+SZÁZALÉK.TEL:06-70-318-5825