Autószerelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adatok vannak:
G16A motorhoz:
hideg motornál (~20C-on) a szelephézag:
szívó szelep: 0,13-0,17mm
kipufogó szelep: 0,15-0,19mm
G16B motorhoz:
16 szelepes változatnál szívó és kipufogó hézag egyforma: 0,13-0,17mm
Ha nem m1 a dolog: http://www.marotikonyvker.hu Itt 8,5 rongyért megveheted a javítási könyvét. De annyiért már megcsinálja szerelõ is 😊 Na meg lehet h a javítási könyv se ír ennél többet 😄
http://www.castroledge.hu/index.php?pmPage=gift
Aki esetleg próbálkozni akar <#vigyor>#vigyor>
Köszi a segítséget!
http://www.castroledge.hu/index.php?pmPage=terms
külön van szedve az adalékanyag, ír az olajcsereperiódusról, szintetikus anyagok egyebek. böngészgessed tanulhatsz belõle😄
Mi a különbség a Edge 5W-30 és a Magnatec 10W-40 A3/B3 között?<#confused>#confused>
itt van a kalkulátor. csak be kell írnod milyen típusú a kocsid és megy is a dolog. megkapod a lehetõségeket. http://www.castroledge.hu/calc.php még magyarázat is van hozzá. nekem pl több lehetõséget dobott ki, de elmondja melyik miért jó.
Megbízható?
és nem csak az a baj h elfelejtettem megkérdezni az elõzõ tulajdonostól h õ milyet használt, hanem h most jön az õsz meg a tél, és valami speciálisat szeretnék, amit kifejezetten ezekre az idõszakokra ajánlanak.<#bee1>#bee1>
Nekem egy egészen más problémám lenne, de talán valaki tud segíteni. Egy Kia Sephia 1.8-ba keresek motorolajat és eddig sok értelmes választaszt nem kaptam a benzinkutaknál....mindenhol mást mondanak <#nemtudom>#nemtudom>
Valami guru esetleg tudja hol keressek utána?
köszi elõre is
Privibe írj.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
de nemtom.
Ha küldenék a motorjáról pár képet akkor megtod mondani??
(Nemtom pontossan,de a kuplung nincs bekötve)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Mi a baja?
Tudna nekem valaki segíteni egy Cseh motor (175ccm) szerelésében???
Kérdés hogy mirõl van szó?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Tehát 9000/min.
De sokszor olyan a gyújtásrendszer,hogy kétszer is ad
/egy helyen feleslegesen,de így egyszerûbb a konstrukció/.
Tehát lehet 18000 is.Autóban max F1.
mekkora a fordulatszám ha a gyertya 300x szikrázik 1 másodperc alatt??
Ha megoldható irjatok Elõre is köszi
de szerintem sincs értelme kivéve hogyha saját.... én azt szerettném ugy meg lehet azért élni h ha van egy sajátod
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
de sztem gyakorlatot ott is megkövetelik
... Mixed Martial Arts
ahogy én is 😄 nem találok sehol állást...
szinte mindenhol telt ház van, ahol meg nem ott 3-5 év gyakorlatot kérnek, én meg tavaj végeztem szerelõként, idén meg technikusként... még így sem kellek sehova.
És még azt állítják h szakemberhiány van.
... Mixed Martial Arts
Aztán jó 2 év múlva rakhatjátok fel a kéréseket 😄<#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya>
Valami elszállt és az eletronika ilyenkor egy egyszerûsített /butÍtott-tartalék/ programmal fut.
Egy xsarával mentem ami hasonlóan viselkedett,ott valami szenzor elszállt.
Bonyolult szarok!<#szomoru1>#szomoru1>
Tavaly szeptemberben vettem 2000-es évjáratú Ford Mondeo-t. Jövõ hónapban viszem mûszakira. Tudom, hogy kocsinak semmi baja. Ha minden szépen zajlana le, mennyit kérhetnek minimum? Szal nem fognak átvágni horribilis összeggel?
Fákjúal!
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell egy 416-os Sprinter-nek lenullázni a szervízintervallumát?
Elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82