Autószerelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez igy nem ide tartozik de még is 😄😄 szoval azt szeretném megkérdezni h valaki biztos nézegeti a hasznaltauto-t vagy bármit.. vagy jár ki piacra ... h valaki nem-e tudja h a 93-95 -ig gyártott Honda Civic / mitsubishi lancer.. ( ugyanebben az évjáratban ) hogy mennyibe kerül kb az ami télleg normális állapotu tehát nem az a lepukkant vagy valami...
tehát h kb optikai meg minden nélkül h egy normál állapotu mennyibe megy.. meg talán még ha valaki tudja abba is segithetne h láttam egy opel corsát ha jol tom ez is ebbe az évjáratba volt na most 480 volt dee kivül belül megcsinálva.. és ugyanaz az auto hot tuning nélkül 6 kilo 😄 tehát érdekes 😄
válaszotokat elöre is köszönöm... Üdv ...:: Petyke ::...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
lehet h elrepedt...
nedves perselyes motoroknál lehet h a persely gumigyûrûi beengedik az olajba
de ha a hengerbe megy idõvel úgyis lefolyik az olajba vagy nem tudja megforgatni az indítómotor a motort mert tele a henger...
olyankor szokott hajlani a hajtórúd :]
1. az új szíj feszesebb lesz, általában másnap már folyik is a vízpumpa ha nincs szerencséd....
2. golyós csapágyas, nem úgy mint a többi tengely (esetleg rövid életû csapágy van benne) fõleg az olcsó szar minõségû vízpumpák
3. tömbszelence sem bírja ám végtelenségig, ha folyik abból kaphat a csapágy is hiába van túlfolyó lyuk
4. ha vízpumpával feszíted a vezérlést akkor új tömítés úgyis kell mert a régi általában odarohad, elszakad stb...
vannak autók ahol a könyv nem minden vezérlés cserénél írja a vízpumpa cserét, csak lefutott km után pl: peugeot 206, de mire vezérlés cserére jut általában már folyik vagy utána fog... szal érdemes mindig
ha vezérlés alatt van a termosztát (pl: opel), még azt is kicseréljük, hogy ne télen keljen lebontani újra az egész vezérlést, ha gáz van...
(nincs fûtés stb 😊...) na meg a kartonlap a hûtõ elõtt.....
ha meg zárva áll meg a termosztát felforr a víz
az filléres alkatrész szal megéri
hát elvilleg annyi van h egy bizonyos tipusu autonak meg van adva hogy mennyire lehet lesötétiteni az üveget... amugy nem tudom h ha csak foliva van akkor tuti hogy nem kell rá semmi féle papir de ha sötétitett üveg van berakva akkor elképzelhetö.. várd meg a többi választ lehet hogy a többiek többet tudnak mondani 😉😄
üdv ...:: Petyke ::...
A foliáztatásnak van vmi feltétele?
Kell valami külön okmány vagy ilyesmi?
Live for nothing or die for something.
ahoz kell kiszedni hogyha sötétitett üvegeket akarszde azt meg nem neked kell hanem elviszed '' szakemberhez '' 😄😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Elöre is köszi
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ez csak egy álláspont.
Spanoló alatt görgõket értesz?
Én nem tudok róla hogy a kettõ összefüggene.
Esetleg a vízpumpát is?
sõt ha nem cserélsz tõcsavarokat max egy évet fog bírni,aztán újra ez lesz
Járattam a motort ,hogy levettem a haslemezt de sehol nem láttam folyadékot.
Esetleg a hengerbe folyhat?
Akkor hengerfej tömités kéne ugye?
vettem egy 5kürtös dallamlégkürtöt,ami egy kompresszorból és 5 kürtbõl áll!a kompresszor mindegyik kivezetésén van 1 színes karika,valamint a kürtökön is van 1!nekem az a problémám,hogy ez gyárilag összevan keverve,és összevissza szól a kürt!mivel nem tudom kibarkóbázni,hogy melyik melyikre kellene,valaki jelezzen már ha van ilyen kürtje bekötve mûködõen,és akkor eltudná nekem magyarázni melyik lábon melyik kürt van!elõre is köszönöm!
Ádám
háát szerintem az mindenhol más mert elvilleg magyar országon is egy bizonyos kocsinak meg van adva h azt meddig lehet sötétiteni.. már ha érted mire célzok ( bár ez nem biztos dee én ugy tudom 😄 )
Ausztriában mijen szinten engedik a sötétitõ fóliát v milen szabájok vanak ere me nem találok semit és sügös lenne ?
remélem nem túl nagy gond h ide irtam.
Kontaktsprét a csatiknak.Ha utána se jó, lehet próbálkozni sok dologgal.
azt szeretném megkérdezni h van 1 90-es mitsubishi lancerom amibe kormány összekötöt és gömbcsuklot kéne cserélni na meg persze még 1 két dolgot 😊 azt szeretném megkérdezni h tudtok ajánlani valami oldalt esettleg ahol meg tudom nézni h mi mennyibe kerül?
E36-om van (felesegem ebben a percben verte oda)<#boxer>#boxer>
De a problema regebbi. Kontakthibas lehet, mert hol a helyzetjelzo (elol-hatul), hol az egyik feklampa nem vilagit. A kozponti zar pedig csak a masodszorra zar (marad zarva). Hol keressem a hibat? Biztositek?
Kosz
Plusz egy mezei laptop a szoftverrel.
Az lenne a kérdésem, hogy hol és milyen árban lehet a fedélzeti számítógéphez csatlakozót, kábelt szerezni, valamint software-t is,amivel hibakódot lehet olvasni?
Elõre is köszi!
olyan felni h felraktam netre és 2 óra múlva elkelt...
nekem van 4x100 pókhálós felnim
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Szóval, szivargyújtó aljzat bekötése.
Ezt
Ezzel a kábellel
Kérdésem az lenne, hogy mit hova kellene kötni, és a földelése hogy történik.
Elég sürgõs lenne, a válaszokat köszönöm.
Hajrá Magyarország!
Ha valakinek lenne szép állapotú, de olcsó(reális áron) 15x7 4x114,3-as alufelnije, akkor írhat!😛
Van egy 15x7 4x100-as 5küllõs guriga is esetleg cserébe..de eladó is egyben! (megkímélt)
Nem autó de megkérdezem.
Kymco 50 robogónál ha berugó karral inditom akkor a kar nem ugrik vissza hanem kézzel kell felhuzni és elég szoros.
Mi lehet a gond?
ez a PD csak a képen nem látszik a himba, ami a vezérmûtengelyt és a pumpát köti össze
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mérd le a feszültséget az akksin indítás elõtt,indítózáskor és utána.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
esetleg nem jön-e kipufogógáz a hûtõsapka alól
Nem tudjátok, hogy hol lehet szerezni volvo s40-hez benzint szint mérõ jeladót?
Opel Astra G-m van.
Olyan gondom lenne, hogy amikor felkapcsolom a világítást, akkor belül a kijelzõk amik mutatják a megtett kilómétert, hõmérsékletet, dátumot, idõt ezek elsötétülnek. Eddig sosem volt ilyen. Ha lekapcsolom a világítást akkor megint kijeleznek mindent.
Mi lehet a gond? Egyik napról a másikra történt