Autószerelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
sosem cserélik,csak ha valaki kéri
egyébként ha nem levegõs akkor jó a fékhatás szar olajjal is,csak a trutyitól összerohad minden meg könnyen felforr ha már beszívta a párát
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
de 3 hónapja volt mûszakin ( szerelõnél..), tehát elvileg akkor cserélte, átnézte, ezért csodálkozok, bosszant fel..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ha már egyszer felforrt akkor az szar cserélni kell
meg kell pörgetni felemelve a kerekeket ha nem szorul egyik fék sem akkor csak a folyadékot kell lecserélni
egyébként nem kis munka lecserélni a folyadékot a rendszerben mert két körön kell tökéletesen átfolyatni
ha abs-es akkor neki se állj
mert ezt magamnak is meg tudom csinálni, de ha bármi más is okozhatja ezt, akkor elviszem szerelõnek..
nem szeretném még egyszer azt átérezni, hogy 100nál kanyar elõtt csak imádkozni tudok, hogy kijöjjek a kanyarból. :/
inkább rászánok pár ezret, ha úgy van..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ilyenkor le kell cserélni a folyadékot mert kuka
Az a gondom, hogy ma egy elég kanyargós rossz úton mentem, viszonylag gyorsan ( 100-110km/h ) ahol sokat kellett fékezni, egyszer csak azt tapasztaltam, hogy nem fog a fék, hiába nyomtam be teljesen. Aztán elkezdtem "pumpálni" úgy valamennyire fogott, de nagyon "mélyen".
Késõbb, egy fél óra múlva ahogy jöttem hazafelé, akkor már semmi baja nem volt. Valaki szerint nagyon felmelegedett...
Esetleg valami ötlet? Öntsek bele fékfolyadékot?
köszi
pocsék ez a magyar rendszer... alapból csak egy új alkatrészt kap a kocsi, de persze 12ezret ott kell hagyni új törzskönyvért + forgalmiért.
alapból hülyeség h pár cm3 növelés után mennyire borsos regisztrációs adót kell fizetni... na meg az eredetiségvizsgálat 18ezerért.. lehúzás...
Sztem elõbb érdeklõdd meg egy okmányirodában, hogy mi legyen benne és mi kell még nekik, ne utólag kelljen a papírokat vadászni és az is biztos, hogy õk nem fogják összeszedni neked az adatokat. 😊
Ebben az esetben mit kell elhozni a motorblokk eladójától az adás-vételin kívül? Nyílván fontos, hogy az õ autója ki legyen vonva, de ezt elég nekem megnéznem, aztán az okmányiroda úgyis tudni fogja rendszám alapján?
köszi
háát most nem tudom lehet hogy keverem a kettöt mi is igy jártunk mert külföldröl hoztunk be autot.. dee hogyha ugyanaz a teendö akkor szerintem inkább ne vegyél külföldit mert akkor az rohadt macerás...
de most lehet hogy nem ugyanaz a kettö de hogyha még is akkor nem éri meg...
üdv ...:: Petyke ::...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
egy használt motorblokkot vennék. ha nincsenek meg a papírok, vagy külföldi autóból származik, akkor hogyan tudom átiratni? vagy mi a teendõ?
Elõre is köszönöm
az 1.2-es az jó,de az meg max a puntóba való mert gyenge a nagy kaszniba
a kuplungjuk hamar elszáll meg a kerékcsapágyak és a termosztát gyakori
egy 1.2-es puntó jobb választás,baravóban max td-t vennék
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nézz valami más autót, kerüld a francia-olaszt!
csináltam a csomagtartóba világítást. A pozitívot a hátsó helyzetjelzõrõl szedtem le a testet pedig egy kapcsoló segítségével.
Szofita izzót raktam bele egy gyári foglalatba. Mindenhol forrasztottam és szigeteltem. Elsõ próbánál kb 2 perc után kivágta a 10es biztosítékot. Azt mondták h rakjak be 15öset. Az lenne a kérdésem h nem ártok vele semminek ha nagyobb biztosítékot rakok bele? Elõre is köszönöm
egyébként 5x112 mindkettõ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
igaz nem igazán ide tartozik a kérdésem
de auto vásárlás elött állok... azt szeretném megkérdezni h mi a véleményetek a : fiat brava 1.4 és a 1.2-esröl mert hallotam h az 1.4-esnek van valami problémája...
de a másik kérdésem h mennyire érdemes venni fiat brava-t h az alkatrész milyen a többihez képest és h törés szempontjábol mennyire biztonságos stb hát az alapvetö kérdések amik egy auto vásárlásnál felmerül...
válaszotok elöre is köszönöm szépen
üdv : ...:: Petyke ::...
Régi, pótolhatatlan, veterán dinamók tekercselése megoltható.
Részletek, térkép:
tel:06302625500
http://indukcio.uw.hu
Ez a Csonka János Mûszaki Szakközépiskola és Szakiskola melynek itt van a száma és ha minden igaz õk tudnak kapcsolni a mûhelyvezetõhöz és ha szerencséd van még van szervizelés.
TEL.: 06 1 403 2677
Nem tudom segítettem-e mindenesetre egy próbát megér.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Tudnátok ajánlani egy autószerelõt, aki összerakná a '96-os Fiat Bravomat? Pest déli részén lenne a legideálisabb.
Hengerfejet újítottunk rajta, azért lett szétszedve (vezérmûtengelycsere + himbacsere, és felújítás). Van hozzá minden (új tömítések, stb.) Csak össze kéne rakni.
A hengerfej-felújítás elõtt ment az autó, de a mostani szerelõ nem képes úgy összerakni h beinduljon a kocsi. Valszeg egy lúzer, mert a hiba okát sem tudja pontosan.
Elõre is köszönöm a segítséget
ha szép megkimélt akkor bármelyik megvehetõ,szokásos latin dolgok kerékcsapágyak vízpumpa,olajfolyás,zx-en zárak ilyesmikre számíthatsz
viszont kényelmes praktikus autók
Kb:95-97 évjáratuak lennének.
Köszönöm!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
a gyertya v. gyertyakábelre érdemes ránézni,de azonkívül
jobban jársz ha szerelõhöz viszed,minthogy feleslegesen cserélgeted az alkatrészeket
www.carden.eu
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Rövid Story: Hyundai Accent 1.3-as benzines 5 ajtós modell víz irányító motorja elromlott.(2 irányú motor/spricni) Szereztem hozzá új megfelelõ alkatrészt és szeretném én magam kicserélni.
Kérdésem a következõ: Ki tudom-e cserélni illetve nagyjából milyen lépésekre kell számítanom?
Tudom hogy hol van. jobb elsõ keréktõl elõrefele, amit a keréktõl tudok megközelíteni így ki kell bontanom a mûanyagot amit 2-3 csavar tart. Majd miután szabad a felület csak kicserélem az alkatrészt.
Jól gondolom vagy van amit kihagytam? esetleg van buktatója?
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Másrészt kit érdekel ha kopog ha teszi a dolgát. Bár ezt nem valószínûsítem, mert ha kopog akkor már rég rossz...
Köszönöm a tanácsot.
Következõ kérdésem az lenne, kúthibákba hajtva mostmár zavaró mértékû kopogást hallok hátulról, annak mi lehet az oka? Hátsó felfüggesztést átnézettem márkaszervizben most délután, és semmi olyan okot nem találtak ami miatt kopogó hangot kéne hallanom.
Mindenképpen javaslom, hogy ellenõriz(tes)d a benzinpumpát (szivattyút?) is, valamint az alapjárati léptetõmotort.
Hajrá Magyarország!
Toyota Carina 2.0, 4.-5. indításra marad alapjáraton és az alapjárat is ingadozó, 500 és 1000 között járkál. KB 100 km/h-tól 210 km/h-ig gyakran rángat magasabb fordulatszámon vagy kigyorsításnál.
Levegõ, benzinszûrõ és porlasztó ellenõrizve és cserélve.
1, a fóliának rendelkeznie kell engedélyszámmal
2, a beszerelõ cégnek ezt fel kell tüntetni minden fóliázott üvegen, emellett külön mûbizonylatot is kell kiállítani. A mûbizonylatban szerepelnie kell a fólia típusjelének, minõségi jelének és h milyen ablakon alkalmazható.
3, hátsó üvegre lehet bármilyet tenni amennyiben van két külsõ tükör az autón
4, hátsó-oldalsókra bármilyet
5, elsõ-oldalsókra olyat ami az üveggel együtt min. 70%-os fényáteresztõ képességû
6, elsõre olyat ami min. 75%-os fényáteresztõ képességû, de csak a felsõ csíkban. Mely csík nem takarhat ki nagyobb felületet mint az autó belsõ lehajtott napellenzõje, emellett a közlekedési lámpák színeit nem változtathatja meg.
úgy kb. ennyi <#nyes>#nyes>