Meta Topic reloaded
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
küldjek?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
maygyarok vannak annyira primitívek h inkább lecsukják !
iwiw meghívója vkinek esetleg ?
iwiw meghívója vkinek esetleg ?
egyébként aki meghackelte a NASAt tudjáál róla , hogy azt mondják , hogy nemhogy ecsukják , nanem a NASAhot vitték dolgozni <#idiota>#idiota>
akkor te mikor is regeltel? 😄
Azt nézegettem tegnap, nincs is tul sok sebezhetõ felület, átgondolt és jólmegszerkesztettnek tûnik, igaz hogy 15perc után csak, kb annyit foglalkoztam vele, abból is 5perc a reg volt, mindig belekötött valamibe.
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
ok, akkor a hotdog-ot hekkeld meg
nem okozott kárt... 😄 csak simán érdekel hogy mit csinált és kész -.-
azt tom hogy adatokhoz hozzáfért.. na de hogy azt meg hogy?
azt tom hogy adatokhoz hozzáfért.. na de hogy azt meg hogy?
practitioner of the forbidden arts of death
Nem különösebben sokat, nem mintha érdekelne, nekem továbbra sem célom kárt okozni😊
mit tudol amugy arról a srácról aki feltörte a NASA-t és ezért az usa 70évre sittre vágná?
😄
"A törölt metatopic netovábbja😊 Immáron legális keretek között, és remélem nem Tiszavirág életû kivitelben😊" ez lol
egyépként üdv újra
"A törölt metatopic netovábbja😊 Immáron legális keretek között, és remélem nem Tiszavirág életû kivitelben😊" ez lol
egyépként üdv újra
Szerintem ez közérdekûm ha szerintuk nem ugyis átrakják...
Hát itt a téma a törtééntek, a történtek folytatása, esetleg más oldalakon, mások közrejátszásával😊 Bármi ami }{3|{|{
Hát itt a téma a törtééntek, a történtek folytatása, esetleg más oldalakon, mások közrejátszásával😊 Bármi ami }{3|{|{
← ElőzőOldal 2 / 2