Meta Topic reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bár minden bizonnyal csak egy pár post erejéig, de most épp a delles ubuntus cikk kommentjeit olvasgattam, és hiányoltam a winakirály csûrhét, teljesen értelmesen beszélget egymással a két oldal, teljesen le vagyok döbbenve.
(Nem füvezek:))
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom, nem lett szimpatikusabb az oldal, ami a fórumokba megy az szánalmas, reklám is sok van, trackel is, bár egyik sem érint ugye Firefox/adblockplus ...
Igazából meg lepõdtem hogy még egy rendes undoritóan csöpögõ ms szponzorált hír sincs a fõoldalon... Na mind1... bye all
de 65-ben mit irtál?
Amúgy minden rendszerben vannak hibák.
De a mostani sg-n vannak hibák?:P<#eplus2>#eplus2>
PHPBB md5-ben tárolja, azt tudom.
Én a saját készítésû motoromban is md5-ben tárolom, szóval nem kell félni az oldalaimtól.
Amúgy a TrackMania Hungarynek jelenleg 504 regisztrált felhasználója van, úgyhogy ha nem md5-ös tárolást csináltam volna az enginembe, akkor most tudnám 504 embernek a jelszavát.
Az sguserbars.uw.hu is ennek az enginemnek a 2.0-ás verziójának nagy részét használja, köztük a userkezelést is, úgyhogy nyugodtan regeljen mindenki, nem fogom megtuni a jelszavukat.
Ezzel kapcsolatban lett egy ötletem: kéne csinálni valami kis képet, és ezt kitehetné mindenki az oldalára, aki titkosítva tárolja a jelszavakat.
jó, egy olyan portál, mint origo, index vagy akár az Sg, megbízik az ember, de egy kednvecjatek.atw.hu -ban már nem igazán:D
Ha neked wap bongeszo kell akkor:
- használj böngészõt:) (firefox opera)
- Ha a firefoxot valasztod akkor még szükséged lesz erre: wml browser extension for firefox
Az opera alapból kezeli a wml oldalakat, tehat a wapot, de en ennek ellenere javaslom a firefoxos megoldast (mondjuk a debug teged nem erdekel, de abban is jó ez a plugin) mivel - szerintem - kezelhetõbben müxik.
Akkor nem art odafigyelni:)

function metime() {
return time()-3600+(60*7);
}
Header ("Content-type: image/jpg");
header('Content-Disposition: inline; filename="metaclock'.date('H_i_s',metime()).'.jpg"');
$text = date('H:i:s',metime());
$font = "./bitdust2.ttf";
$fs = 20;
$size = imagettfbbox($fs, 0, $font, $text);
$szelesseg = $size<4>4>-$size<6>6>;
$im = imagecreate (($szelesseg+5), 28);
$black = ImageColorAllocate ($im, 0, 0, 0);
$white = ImageColorAllocate ($im, 255, 255, 255);
ImageTTFText ($im, $fs, 0, 5, 22, $white, $font,
$text);
ImageJpeg ($im);
ImageDestroy ($im);
?>
a metime() függvény azért kell mert a szerveren nincs vissza állítva az idõ, és szarul is jár:D
Lehet rajzolni phpbol, csak baromi nehéz és beteg dolog, ha rendeset akarsz csinálni:) Ez még nem is komplikált, de amikor egyeneseket görbéket mindenféle formát akarsz , akkor eldurvul egy idõután:)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M