72
A törölt metatopic netovábbja:) Immáron legális keretek között, és remélem nem Tiszavirág életű kivitelben:)
-
#72 visszajöttél a sétáról?:) -
#71 Nah, új év, ismét itt vagyok:)
Bár minden bizonnyal csak egy pár post erejéig, de most épp a delles ubuntus cikk kommentjeit olvasgattam, és hiányoltam a winakirály csűrhét, teljesen értelmesen beszélget egymással a két oldal, teljesen le vagyok döbbenve.
(Nem füvezek:)) -
#70 lement sétálni a fűre =) -
#69 ne menj el!!4 :| -
#68 bye all??:OOO hova mész jóember? -
#67 Mind1...
Nem tudom, nem lett szimpatikusabb az oldal, ami a fórumokba megy az szánalmas, reklám is sok van, trackel is, bár egyik sem érint ugye Firefox/adblockplus ...
Igazából meg lepődtem hogy még egy rendes undoritóan csöpögő ms szponzorált hír sincs a főoldalon... Na mind1... bye all -
#66 nem a kérdésem, hanem amire te válaszoltál...
de 65-ben mit irtál? -
#65 Nem lejárt, max a topic, de a kérdésre a válasz nagyon is aktuális. Ha mindenki ezt vagy ilyet használna, nem lenne értelmezve a spam szó.
Amúgy minden rendszerben vannak hibák. -
#64 Hm, ez már lejárt téma...
De a mostani sg-n vannak hibák?:P -
#63 Nah, be kukkantottam ide, rég jártam erre, szóval erre a legegyszerűbb megoldás a http://dontreg.com :) -
Dodo55 #62 Milyen fórummotort használ a fórumja?
PHPBB md5-ben tárolja, azt tudom.
Én a saját készítésű motoromban is md5-ben tárolom, szóval nem kell félni az oldalaimtól.
Amúgy a TrackMania Hungarynek jelenleg 504 regisztrált felhasználója van, úgyhogy ha nem md5-ös tárolást csináltam volna az enginembe, akkor most tudnám 504 embernek a jelszavát.
Az sguserbars.uw.hu is ennek az enginemnek a 2.0-ás verziójának nagy részét használja, köztük a userkezelést is, úgyhogy nyugodtan regeljen mindenki, nem fogom megtuni a jelszavukat.
Ezzel kapcsolatban lett egy ötletem: kéne csinálni valami kis képet, és ezt kitehetné mindenki az oldalára, aki titkosítva tárolja a jelszavakat. -
#61 hát, most érted, vmi ócsó béna weblap, ami hülyeség, járnka oda monjduk 30-an össezsen, csak googleba leltmee ott vmi, de musz beregelnem, akkor megtudhatja a jelszavamat? az ilyen tizenéves adminokba nem nagoynon bízik az ember..
jó, egy olyan portál, mint origo, index vagy akár az Sg, megbízik az ember, de egy kednvecjatek.atw.hu -ban már nem igazán:D -
#60 és mi a baj azzal ha látja a jelszavadat? -
#59 thx -
#58 De van! md5, ami lekódolja a jelszót, és nem lehet visszafejteni... -
#57 mi van akkor ha egy user csinál az atw-n egyphp fórumot, éső ot a mindenes, az admin. regelnek egy csomoan a fórumába, és láthatja a jelszavit? nincs vmi adatvédelmi szabály erre?
-
#56 Hülyevagy:) Fizetni barmier... ejj...:D Amúgy azthittem csinalni akarsz valami wapostemat.
Ha neked wap bongeszo kell akkor:
- használj böngészőt:) (firefox opera)
- Ha a firefoxot valasztod akkor még szükséged lesz erre: wml browser extension for firefox
Az opera alapból kezeli a wml oldalakat, tehat a wapot, de en ennek ellenere javaslom a firefoxos megoldast (mondjuk a debug teged nem erdekel, de abban is jó ez a plugin) mivel - szerintem - kezelhetőbben müxik. -
#55 áh nem kérdés, újra meg kell vennem egy csengőhangot ajambáról:S:S:( 400 ft:( és már egyszer megvettem:S -
#54 Hát, egy wap-irc-chat es egy par egyeb szemelyes wapoldal utan, azthiszem mondhatom hogy kapizsgalom valamelyst:) -
#53 MEta, mennyire értesz wapos oldalakhoz gépről? -
#52 Jah, valoszinu. Mitöl félsz? vagy csak ie-t hasznalsz?:D
Akkor nem art odafigyelni:) -
#51 Meg par /html is akad:) Meg windowsos karakterkodolas... -
#50 Ez vírusos? -
#49 "src="file:///D:/error.gif" width=25 border=0></TD>"
lol -
#48 Jaaj most tunt fel, ez a baromarc még ezt is frontpageval csinalta...:) akkor nem is szoltam,abbol ennel jobbat nem varhatunk. -
#47 Forrását nézzétek:) Ezt elégjól összehozta, az összes hibával megspékelve, amit kilehet találni. -
#46 Nem ott ezek vannak http://www.sg.hu/kep/faces/ ide kéne feltölteni, és akkor lehetne, persze valószínű adatbázisba is updatelni kene. -
#45 a szmájli ablakot tudod módosítani? tehetnáél be szmájlit! pl ezt!
-
#44 <?php
function metime() {
return time()-3600+(60*7);
}
Header ("Content-type: image/jpg");
header('Content-Disposition: inline; filename="metaclock'.date('H_i_s',metime()).'.jpg"');
$text = date('H:i:s',metime());
$font = "./bitdust2.ttf";
$fs = 20;
$size = imagettfbbox($fs, 0, $font, $text);
$szelesseg = $size[4]-$size[6];
$im = imagecreate (($szelesseg+5), 28);
$black = ImageColorAllocate ($im, 0, 0, 0);
$white = ImageColorAllocate ($im, 255, 255, 255);
ImageTTFText ($im, $fs, 0, 5, 22, $white, $font,
$text);
ImageJpeg ($im);
ImageDestroy ($im);
?>
a metime() függvény azért kell mert a szerveren nincs vissza állítva az idő, és szarul is jár:D
-
#43 Ja nem flashback erdeklodott a phps kep utan... nemtom kivolt:D mind1:D -
Dodo55 #42 Gondolom GD-vel csinálta. -
#41 www.php.net/image
Lehet rajzolni phpbol, csak baromi nehéz és beteg dolog, ha rendeset akarsz csinálni:) Ez még nem is komplikált, de amikor egyeneseket görbéket mindenféle formát akarsz , akkor eldurvul egy időután:) -
#40 hogy csináltad?::)
-
Dodo55 #39 Dinamikus kép? :D -
#38 Flashback, a pontosidő topicba kicsit játszottam még a phpbased kép generálással, nézd meg ha érdekel:) -
#37 nekem is nagy szülségem lenne rá :D -
#36 most értem haza és megkaptam, látom hogy SLF már kapott, szal van egy fölösleges:D:DD lehet jóljönne -
#35 hátha tudja itt valaki::)
-
#34 Miert nem az arra aktualis topicba teszed ezt, amit googleba talaltunk?:D -
#33 OFF:ugy tudom ide értelmes emberek járnak, úgyhogy megkérdezem, hogy valaki tudna e olyan emiláló progit amivel xboxos gémeket lehet futtatni pc-n?