146
Meta univerzális bugfeltáró projectje
-
#106 nyugi
::)
valaki elmondaná nekem PÜ-ben ennek a az akárhová topik nyitásnak a trükkjét?::)
-
j4n3k #105 puzi e vaty? -.- -
#104 te kurva-.- -
#103 hát de :| -
#102 most -
#101 ték -
#100 ték -
#99 hát nem -
#98 ték -
#97 ez vmi php.net :D -
#96 aha! igy már minden világos -
#95 rtfm, meg ilyesmi -
#94 látom neked is nagyon kellenek az ilyen dolgok :DD -
#93 és hogy módosítottad a születési dátumot? azzal ugyse mennék sokra, szal elárulhatod:D ha nem is csinálnék semmit , fenyegetni tudnék vele hogy ne legyenek velem köcsögök:D -
#92 a születési dátum modositását megmutatnád? asszem azzal nem lehet kárt okozni/szopatni
mármint itt az sg-n nem az iwiwen -
#91 Nincs, az csak azért van mert a firefox gtk-t használ ami bazi csúnya kde alatt, és ezért egy kis modositast kellett rajta végrehajtani. iwiw-n csak a születési dátumot probáltam eddig, az bejött, de ellene vagyok hogy szopatasra hasznaljon vki ilyesmiket. -
Dodo55 #90 A másik topicba írtam valamit, arra légyszi válaszolj. -
#89 iwieen vagy myvip-n miylen "vltoztatásokat" tudsz csinálni?? meg akarok szopatni egy két csajt:D:D:D -
#88 van köze ahoz hogy olyna piros a törlés gomb? -
#87 nem:) -
#86 beálitások/logó törlése
-
#85 arra én is kivi vagyok, illetve hogy törölhetel logót??? -
#84 na legjobb barátom még mindig nem árulod el hogy kell új topicot csinálni a semmibe? -
#83 :) -
j4n3k #82 hogy tudok akárhová topikot nyitni? (úgy hogy még nem regeltem 1hónapja sem)
azthiszem ezt kérdezték tőlem :) -
#81 -
#80 Ez nem nagy kunszt :D -
#79 háhh sikerült! -
#78 proba
5 percel késöbb: -
#77 © akyyy 2001. 07. 17. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 14:06 | Privát | Galéria | Válasz | #75
sztem nem de megnézzük
abcd..................
Válasz 'Sadist' üzenetére (#74)
ezt írtam, mindjrát megpróbálom szerksezteni -
Vlala #76 Tehát elviekben másnap is tudnám az üzeneteimet szerkeszteni? -
#75 sztem nem de megnézzük
jó sokára szerk : muhaha:DDDDDDDDDDDdd -
#74 Nagyon nem voltam még VIP, de szerintem ha a szerkesztés linkjét lemented, akkor is tudod módosítani. Gondolom a PHP script azt csinálja, hogy listázásnál a 4 percnél régebbi üzenetekhez nem generál szerkesztés gombot, de attól ugyanúgy át lehet szerkeszteni. -
#73 nah ne legyne már punny, inkább mutassátok hogy kell:D régebben én is tudtma pár dolgot -
Vegas #72 fú nekedisa barátod akarok lenni!4 -
#71 -
j4n3k #70 én tudom hogy lehet. azt a böngésző ablakot, ahol a szerkesztés gomb van, tedd le a tálcára, és ne zárd be! aztán úgyhagyod, és lehet órákkal később szerkeszteni, vagyis amíg be nem zárod -
#69 mond el plz!!! -
Dodo55 #68 Hoppá!: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1145484567 -
Vegas #67 mivolt meséjje el valaki