Stabil a második arcátültetett állapota

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#sir> szegény

takysoft
de gonosz vagy,
nem vadászott. olvastam, hogy szegény csak egy pásztor, aki a juhait próbálta védeni a medvétõl.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

AgentKis
Az élet nemi aktus útján terjedõ halálos betegség.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Sõt az étel is veszélyes amit eszünk, meg a gázok amit beszippogatunk, meg a gyógyszer maradékok amit megiszunk, + a régi aszbesztes lakások is...Úristen! Csoda, hogy élünk! 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Medve mindig is veszélyes volt mindegy hogy állatkertben vagy erdõben van. Grizzymedve egy mancsapással elröpítheti bárki fejét nyakáról.
Apropó nyúl is veszélyes ha például veszett lenne.

Az! Megy a gonosz medve brummogva a kezében az AK-val... 😄DD Meg az a piszok medúza is elõre jól kifundálja, hogy jól megcsípkedjen téged! 😄

norbre
bolygatni*

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
az állatok nem plüsjátékok, azért mert "aranyos" egy kengurú még nem kell tutujgatni. Mag kéne hagyni a saját környezetükben az állatokat éés nem bojgatni.

Kornan:
"... a medve sem ártatlan állat éppúgy gyerekeket és bárkit megtámadna habozás nélkül,számtalan eset elõfordult már,akik jellemzõen nem vadászok voltak."

az ártatlan szó állatok esetében sztem elég érdekes megközelítés. Az hogy kit hogy és milyen állat támad meg sokmindentõl függ, és sztem alapvetõen nem az állat hibája, legtöbbször már csak azért sem mert vagy tápláléknak néz, vagy a területét védi, vagy a kölykeit. Szal szerintem az hogy egy állattot ilyen mércével mérjünk az nem helyénvaló

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Na a képeket szerencsére csak linkelték. Mikor benyomták ide direktbe, tegnap az volt az utolsó SG.hu látogatásom...jó lenne ha a jövõben is figyelnének erre...jó a gyomrom+az idegeimmel sincs gond, de azért kaja közben... 😄DD

DanyyX
Ez a heg eltûntetés jó dolog lehet...
Nekem a lábmûtét után annyit mondott a bõrgyógyász, hogy ez heg, ez nem fog változni. Ezt nem lehet eltüntetni, ez igy marad. Van rá 8000ft-ért kenõcs, de nem sokat használ. Na mondom szép.

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

Pontosan, én láttam videót h turisták etették a kengurukat aztán az egyik hirtelen ráugrótt az egyik emberre és a karmaival teljesen összekarcolta az arcát. Pedig csak ettették meg simogatták.

Kornan
Hmm itt úgy látom nem írják,de ha utánanéztél akkor én kérek elnézést.Mindenesetre azt akartam sugallni ,hogy a medve sem ártatlan állat éppúgy gyerekeket és bárkit megtámadna habozás nélkül,számtalan eset elõfordult már,akik jellemzõen nem vadászok voltak.
Looserke
te meg hülye vagy... <#levele>

Jóképû srác ! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Skynet85
Látom linkek lettek kép helyett, pedig nem durvább mint egy ,,jobb" akció movie😊

a csávó vadász volt.

huh vazz <#wow3>

Looooser
blehh kicsit túl durva ez nekem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SötétBarom
Fogaidat könnyebb visszarakni mint az arcod..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Érdekes, hogy a fogainak semmi baja nem lett a támadás alatt...
Broafka
a felsõ tiszta Frankenstein

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kornan
Hát ez elég alaptalan és logikátlan következtetés.A medve legtöbbször túristákat támad meg,olykor az erdõ közelében élõ embereket.Legtöbbször azért mert túl közel merészkedtek akaratlanul is,és megérezte a szagukat vagy meglátta õket.A vadászok nem egyedül szoktak vadászni ráadásul fegyverrel aminek a hangja elijeszti a medvét ha nem is találja el.Gyakori a kutyákkal való vadászat is,amitõl szintén megijed.
Én egyáltalán nem sajnálom a csákót, gondolom nem véletlenül támadta meg a medve...
Legalább nem fog többet vadászni.

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Ha megnézitek, igazi szatócs munka.
huhh, elsõnek megijedtem<#pardon1>
amúgy tényleg nem kéne ilyenek ilyen fomrában kirakni...
amúgy a kínaiaknak még enm nagyon megy majd kínaiból európai arcú kémet fabrikálni 😄
nekem is az a cso tunt fel h nm egeszen tiszta...

Eloszor neztem mit csinal itt Majkel Dzsekszon? Aztan rajottem szegeny csako lehet meg az atultetes elott. Mi van ha neki mas szinu lesz a szakalla? Mondjuk alul voros oldalt fekete. Mert mintha a szemoldoke sotetebb lenne mint a bajsza. Barhogy is lesz csak csinosabb lesz mint elotte. Szegenynek jobbbulast kivanok. Biztos baromira fajhat meg be is lehet szarva hogy kilokodik az uj arca. Nem lennek a helyeben az tuti. Az a cso a szajaban is eleg gyanus. Nem valami tisztanak nez ki.

Egy jo bableves sose rossz!!

norbre
nekem régóta vannak visszatérõ rémálmaim medvékkel <#rinya><#rinya>

Gladiator
nem hulláé volt. agyhalotté.

amúgy szép lesz ez. a szépítõ plasztikai mûtét után is így néz ki az ember. majd ha a varratokat kiveszik, és eltüntetik a hegeket, vmint a daganat lement, teljesen normálisan fog kinézni.

HuAn82
Majdnem sikerült gép elõtt kajálni. Thx SG! <#mf2>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Emlékeztet engem ez a Frankeinstein címû filmre.<#wow3>
szerencsétlen ember
_Atti_
hát elég durva...fõleg az 'arc' hozzátartozóinak lehet nem semmi ezt meglátni

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

akyyy
azt én is észrevettem, amugy szvsz nem kéne ilyet tényleg kitenni, esetleg linkekbe vagy kapcsolódó képekként amik felhívnák a figyelmet!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

_Atti_
hát kérdéses hogy az uj arcával vagy anélül nézett e ki jobban...elég groteszk

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

az a bõr egy hullájé volt, és még bajszos...

Sadist
Ha a fölsõ nem is, de az alsó elég hátborzongató. Ha fórumba valaki ilyet linkelne csont nélkül kapná a bant.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kornan
Egy kis smink és már nem is látszik. <#pardon1>
Szerintem nem minõsül 18+ nak.Gondoljatok bele attól még hogy valaki nem néz ki szépen nem minõsíthetik a fényképét 18+ nak mert az diszkrimináció lenne.Nem?
hátez tényleg a rottenre való...
TVelvet
18+ ?
És szegény csákó a tükörben látja minden nap... 😞
Sadist
hirtelen azt hittem rotten-es képek :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ezek a képek...
Rosszat fogok álmodni<#idiota>