Stabil a második arcátültetett állapota
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vadászott. olvastam, hogy szegény csak egy pásztor, aki a juhait próbálta védeni a medvétõl.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Apropó nyúl is veszélyes ha például veszett lenne.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Kornan:
"... a medve sem ártatlan állat éppúgy gyerekeket és bárkit megtámadna habozás nélkül,számtalan eset elõfordult már,akik jellemzõen nem vadászok voltak."
az ártatlan szó állatok esetében sztem elég érdekes megközelítés. Az hogy kit hogy és milyen állat támad meg sokmindentõl függ, és sztem alapvetõen nem az állat hibája, legtöbbször már csak azért sem mert vagy tápláléknak néz, vagy a területét védi, vagy a kölykeit. Szal szerintem az hogy egy állattot ilyen mércével mérjünk az nem helyénvaló
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nekem a lábmûtét után annyit mondott a bõrgyógyász, hogy ez heg, ez nem fog változni. Ezt nem lehet eltüntetni, ez igy marad. Van rá 8000ft-ért kenõcs, de nem sokat használ. Na mondom szép.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Legalább nem fog többet vadászni.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
amúgy tényleg nem kéne ilyenek ilyen fomrában kirakni...
amúgy a kínaiaknak még enm nagyon megy majd kínaiból európai arcú kémet fabrikálni 😄
Egy jo bableves sose rossz!!
amúgy szép lesz ez. a szépítõ plasztikai mûtét után is így néz ki az ember. majd ha a varratokat kiveszik, és eltüntetik a hegeket, vmint a daganat lement, teljesen normálisan fog kinézni.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szerintem nem minõsül 18+ nak.Gondoljatok bele attól még hogy valaki nem néz ki szépen nem minõsíthetik a fényképét 18+ nak mert az diszkrimináció lenne.Nem?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Rosszat fogok álmodni<#idiota>#idiota>