Mortal Kombat Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos igen. Megmondom õszintén, a T5ben hihetetlenül sajnálom, hogy csak régimódi, klasszikus pályák vannak, ellenben a 4-gyel, ahol a repülõtér, bevásárlóközpont nagyon fsza volt - illetve fsza 😊.

Mindenesetre szerintem nyugodtan nyomd a Deception-t, igen jó játék, az Armageddon meg mégjobb lesz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Akkor jó, bár amit láttam, realisztikusnak nem mondanám hogy egy pofánveréstõl tócsa lesz a földön, de ez nem feltétlenül probléma.. 😊 A kivégzések meg megint más dolgok..

A lenge oltozet nem jar semmifele hatrannyal 😊
Sztem pont annyira realisztikus mint amennyire egy bunyos az lehet.
Az a mozdulat pedig nincs, de van jopar uj!
Jade-nek 1ebkent eleg nagy komboi vannak, mar persze amik eleg specik a sima leirasban nem szerepel...

Fido4life
Szerintem több mint biztos hogy neten nem tudni játszani, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy pl jár valami hátránnyal ez a lenge öltözet pl Jade-nél.. Bár a videókat nézegetve nem hinném hogy a Realisztikusságról lenne híresa játék.. Jah és benne van még az a mozdulat a Deadly Allaince-bõl, hogy X beleállítja x-ba a kardját, és Y-nak folyamatosan csökken az élete ?

Mind1ikkel lehet jol tolni, de van 1-2 olyan karakter akikkel online nem illik lenni, ugyanis vedhetetlen uteseik/mozdulataik vannak. Szal van 1-2 statvadasz emberke online oket jobb elkerulni, mert nem a jatek elvezeteert jaccanak, hanem az eredmenyert... 1000 win / 0 loss gaaazzz

Fido4life
Hmm Jade igen szimpatikus ahogy elnézem a DC-s képeket..😛P Vele emnnyire lehet harcolni ?

Elindult a hivatalos oldala is:

Mortal Kombat Armageddon

Egyszeru Dal

Egyszeru Dal

nekem is megvan
a trilogy neha nyomom de most van deception 😊

Egyszeru Dal

Fido4life
Keresek róla képeket 😛P

Sztem a deception nagyon jo

Egyszeru Dal

Fido4life
A Tekken 4 egyszerûen sokkal élvezetesebb mint a Tekken 5 (legalábbis számomra).. A Tekken 5-ben nem nagyon fedeztem fel újítást, csak a pályák, a story, meg a hangulat változott, olyan irányba ami nekem nem jött be.. Sokan a világ legjobb verekedõs játékának mondják/írják de én ezt a mai napig nem tudtam felfedezni benne.. Na de ON: Elkezdtem nosztalgiázni,és emuval a Trilogy-t nyomni ! 😛P

Mindenkeppen szerezd be a DC-t, 6 khuf es iszonyatosan jo jatek

Az az igazsag hogy jatszottam Tekken4 el és MK hoz képest esélye sincs nálam.
Még a Dragon Ball Bodokai3 is jobb a Tekkennél. Ez csak saját véleményem bocs a Tekkenfanoknak.

Egyszeru Dal

Miert ott mi tortent? mi a ketto kozott a kulonbseg? tekkenben nem vagyok otthon...meg

Egyszeru Dal

Fido4life
A DC_t érdemes megszerezni, vagy inkább várjak az Armageddonra ? Nekem akarom hogy ugyanaz legyen mint a Tekken 4 és 5-nél..

ffxi
Mit parázol? DC is kijött X-re.

Fákjúal!

<#taps><#vigyor3> Nagyon helyes!!!
igen ez mar be van jelentve, a nintendo GC verzio kerdeses meg 1edul...

Szerintetek Xbox-ra kijön? Nem ártana az új részt is kitolni rá!!!
nem is tudom hogy anno mortal 2-be mi penzt dobhattam be 😊 talan jobb is igy 😊

viszont az online resz tenyleg nagyon zsir, bar sajna mostansag mar eleg kevesen vannak es azok kozul is eleg sokan statvadaszok, ha vesztesre allnak akkor netkabel kihuz stb., nem a jatek filingjeert jaccanak, hanem az eredmeny kell nekik barmi aron...

CybeRick
Annyit simán kiad az ember érte, ha jó egy game, ugye?
Jobb mint játékteremben gyûrni befelé a százasokat. Bár annak is van egy hangulata, csak én már kinõttem belõle
<#eljen>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

az ilyen embereken mint te csak rohogok!

ps2 - ujonnan 30 ezer (hasznaltan vajon mennyi?)

MK DECEPTION - 6 ezer Ft. Nah ennyit en sem sajnaltam kiadni erte es qrva jokat jaccom vele neten, mas emberkek ellen, meg veletlenul sem botok ellen, mert annak semmi filingje nincs.

tizen sot szazezrek nem ???

varjatok csak PC-re sokan, de hogy nem adjak ki az tuti

Üdv.

En meg ugy vagyok vele, hogy az elso MK ami 3d-s volt nem jott be és igazabol nalam a regi nagy fenyet a DECEPTIONNAL nyerte vissza...

a levegoben valo kombozas meg annyire meg fogja dobni a hangulatot es a taktikat is, vegre lesz ertelme az ugrasnak is. Aztan meg az is lehet hogy nem lesz olyan kafa, de bizom benne nagyon.
Viszont az hogy "élõ" lesz a kornyezet mar tuti nyero nalam, az hogy mikor eldobod az ellenfelet meg tudod adni merre dobja, ezaltal tudod terelni a szakadek fele ,)

Sok sok apro ujitas, regi harcrendszer (3d-ben terbeli kimozgasok), komolyan haverokkal nagyon nagyon sokat toljuk, neha olyan jelenetek jonnek ossze amik siman egy filmbe is elmennenek (tenyleg nem tulzok)

A masik hogy egy uj karakternel (akit kulsoleg formalhatsz) ahogy jatszol vele egyre tobb speckot tanul meg, zsiiiir 😊

SAJNA TEGNAP nem tudtam jonni jatszani deception-t, mert haver atjott neztuk a barca meccset, de majd ha vkinek lesz kedve barmikor privizzen es megdumaljuk

tsako

Remélem nemcsalnak majd.

Egyszeru Dal

Fido4life
Ja az emberek, nem fgonak tudni ilyen csinálni ? Akkor megnyugodtam..<#vigyor5>

Mármint úgyérted hogy erõsen csal majd a levegõben?<#eplus2>
Gondolom igen de ember ellen már nem olyan gáz.

Egyszeru Dal

Aki nem nézte meg az oldalt:
Pár interview a készytõkkel:

Ed Boon Interview

John Podlasek Interview

Ed Boon Interview2

Egyszeru Dal

Fido4life
Lehet hogy jó, csak sztem idegesíteni fog a gép...

Nekem az direkt tetszik.

Egyszeru Dal

Én csak remélem, hogy mindenki aki szereti a Mortal Kombatot az meg tudja szerezni és élvezi tudja majd! Akár emulátorral a PC-n akár a konzolokon mert ugyebár ez az ami az embereket összehozza a közös érdeklõdés legyünk bármelyik tábor tagjai!

Egyszeru Dal

Fido4life
Ja, a levegõ harc, nekem szintén nem jött be..

Solidus
Már alig várom.A shaolin monks volt az egyik legjobb MK rész,a trilogy után.Bár húzodzkodom ettõl a 3D MK-tól,de hátha megéri beszerezni.

.:SOLIDUS:.

mért ne lenne ? MK 4 ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CybeRick
Ettõl függetlenül még lehet király játék. De remélem lesz PC-n

CybeRick
Én a levegõ harcra gondolok, meg arra, hogy az "igazi" MK már sohasem jön vissza. persze annak idején más szemmel láttam ezt 😊 Akkor mennyit püföltem a billentyûzetet. Nekem már azóta nem jön be, mióta 3D-s lett. 3D-ben nekem a Tekken a mérvadó.

Blasta
Hát én megrögzött PC gamer voltam (már nem nagyon érdekel a téma) de MK-val mindig szivesen játszottam és szar ügy, hogy PC-n nincs már MK. Kedvenc gyepálós játékom volt, nagyon hiányzik errõl a frontról ez a fajta gém (elég a sok agyatlan FPS-bõl...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nyugivan'

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DjDano
Mert a sok konzolbuzeráns nem rühell kiadni súlyos tízezreket egy gémért... <#violent><#violent><#violent><#boxer>

Ottto
Jaj mennyinnen 😄DD
Nenevess mert -mivel neked úgyis meglesz- te fogod nekem ideadni! <#vigyor3>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mukika
<#mf1>

Ottto
Grrr....kell egy emulátor hozzá! :@

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Fido4life
Mondjuk ez a levegõ harc, nem igazán jött be a már amennyit trailer-bõl láttam..

Az összes mortal kombattal jaccottam mar ( a 2-vel meg versenyen is )
Szvsz a deceptionnak van eddig a legjobbb filingje, az hogy te meg ennyire vagod hogy egy felkesz jateknak milyen hangulata van (lesz) az nem semmi grat !

CybeRick
Hát, ennek már közel sem lesz olyan hangulata mint at eredeti vonalnak<#wilting>

Laky
Ken (Street Fighter) az MK-ban? <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Anubys
Nem...
Ez egy photoshop-pal összeragasztott kép...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ez nem a MK 3 ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Anubys
Mert nem éri meg nekik... Tudod, a "pécés játékoknak leáldozott"... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csuhai G
Nemértem, hogy miért nem képesek LEGALÁBB 2-3 évente legalább 1 Mortal Kombat részt kiadni PC-re!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"