Mortal Kombat Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre szerintem nyugodtan nyomd a Deception-t, igen jó játék, az Armageddon meg mégjobb lesz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sztem pont annyira realisztikus mint amennyire egy bunyos az lehet.
Az a mozdulat pedig nincs, de van jopar uj!
Jade-nek 1ebkent eleg nagy komboi vannak, mar persze amik eleg specik a sima leirasban nem szerepel...
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
a trilogy neha nyomom de most van deception 😊
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Még a Dragon Ball Bodokai3 is jobb a Tekkennél. Ez csak saját véleményem bocs a Tekkenfanoknak.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
viszont az online resz tenyleg nagyon zsir, bar sajna mostansag mar eleg kevesen vannak es azok kozul is eleg sokan statvadaszok, ha vesztesre allnak akkor netkabel kihuz stb., nem a jatek filingjeert jaccanak, hanem az eredmeny kell nekik barmi aron...
Jobb mint játékteremben gyûrni befelé a százasokat. Bár annak is van egy hangulata, csak én már kinõttem belõle
<#eljen>#eljen>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
ps2 - ujonnan 30 ezer (hasznaltan vajon mennyi?)
MK DECEPTION - 6 ezer Ft. Nah ennyit en sem sajnaltam kiadni erte es qrva jokat jaccom vele neten, mas emberkek ellen, meg veletlenul sem botok ellen, mert annak semmi filingje nincs.
tizen sot szazezrek nem ???
varjatok csak PC-re sokan, de hogy nem adjak ki az tuti
Üdv.
a levegoben valo kombozas meg annyire meg fogja dobni a hangulatot es a taktikat is, vegre lesz ertelme az ugrasnak is. Aztan meg az is lehet hogy nem lesz olyan kafa, de bizom benne nagyon.
Viszont az hogy "élõ" lesz a kornyezet mar tuti nyero nalam, az hogy mikor eldobod az ellenfelet meg tudod adni merre dobja, ezaltal tudod terelni a szakadek fele ,)
Sok sok apro ujitas, regi harcrendszer (3d-ben terbeli kimozgasok), komolyan haverokkal nagyon nagyon sokat toljuk, neha olyan jelenetek jonnek ossze amik siman egy filmbe is elmennenek (tenyleg nem tulzok)
A masik hogy egy uj karakternel (akit kulsoleg formalhatsz) ahogy jatszol vele egyre tobb speckot tanul meg, zsiiiir 😊
SAJNA TEGNAP nem tudtam jonni jatszani deception-t, mert haver atjott neztuk a barca meccset, de majd ha vkinek lesz kedve barmikor privizzen es megdumaljuk
tsako
Egyszeru Dal
Gondolom igen de ember ellen már nem olyan gáz.
Egyszeru Dal
Pár interview a készytõkkel:
Ed Boon Interview
John Podlasek Interview
Ed Boon Interview2
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
.:SOLIDUS:.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nenevess mert -mivel neked úgyis meglesz- te fogod nekem ideadni! <#vigyor3>#vigyor3>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szvsz a deceptionnak van eddig a legjobbb filingje, az hogy te meg ennyire vagod hogy egy felkesz jateknak milyen hangulata van (lesz) az nem semmi grat !
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ez egy photoshop-pal összeragasztott kép...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx