418
Mortal Kombat Armageddon
-
#98 jól néz ki!
mikor jön ki? hasonló a deception-hoz
(sry de nem olvasok vissza 100hsz-t) -
#97 -
-
#95 DC-ben nincs Sonja :( ezért marad Mileena
-
#94 Vele lehet csinálni a leghosszabb kombót :P
-
loga #93 Kosz szepen! Szerintem is inkabb osszevagdosott de azert elgondolasnak nem rossz :) -
loga #92 Október remélhetőleg. -
#91 Áhh majd elmagyarázom.. Vagy mégse, este van.. crayza.. Na jó éjt.. -
#90 Hát ja a tekken 4 lassú az 5-höz képest.mért irnál egy oldal offot????????? -
#89 Hát most tudnék 1 oldal offot írni, de álmos vagyok hozzá meg amúgy is.. Neked a Tekken 5 nagyon és jobban bejött mint a Tekken 4 ? -
#88 Ja elolvastam:)Hát nem tum ahogy érzed én szivem szerint lebeszélnélek róla.Annyira nem lehet élvezni -
#87 A Tekken 5-ről lejjeb elmondtam a véleményem.. Hát nem tudom, akkor ezt vegyem senmlegesnek ? -
#86 7190ft újonnan és 5ért adtam el.Hát annyira nem nagy szám akkor inkább várj az újra az biztos jó lessz:)Vagy ha nem birod ki akkor vegyél Tekken5-öt az most nagyon olcsó 5790ft de ez már off:) -
#85 emgitn = megint -
#84 mert azt tervezem hogy megszerzem :) Mennyiért adtad el ? És érdemes megszerezni ? Mert akkor emgitn 1 érv..:) -
#83 Megvolt de eladtam de elég sokáig elvittem:)Mért? -
#82 Nincsmit :) Neked a Deception megvan ? -
#81 JAh oké értem:)
Kösz az infót -
#80 Októberben jelenik meg asszem, az SM-ről engem ne kérdezz, teljesen kimaradtak az életemből a 3d-s MK-k a 4-en kívül.. -
#79 ÉS mikorra várható?Vagy azt még nem tudni.
Nekem nem sikerült a SM-al jáccani de mijen egy 10-es skálán hatudod akkor osztályozd.:) -
#78 Jaja, ez lesz állítólag az utolsó MK... -
#77 Ez valami új MKgame mert én csak a Shaolin Monksrol halottam ami ujabb lenne -
#76 Pardon, nem szóltam ! -
#75 Mondjuk nem hinném, hogy Mokap benne lenne :PP -
moralosan #74 semmi gond :)!
itt van akkor - elég valószínű, az előző játékokból lett összevagdosva, de már így is jó látni, mennyi karakter lesz választható :)):
-
loga #73 rohadt img
Bocs srácok -
loga #72 Választo képernyő -
loga #71 A választó képernyő gondolom lehetséges változata:
-
#70 Végre egy ember, aki megérti a csalódásomat !! A Deception már intézve van, csak pár nap, és meglesz... -
moralosan #69 Egyébként Zasalamellel csak én vagyok úgy, hogy ellene nehezebb, ha őt irányítom akkor meg szartse' tudok? -
moralosan #68 Nos igen. Megmondom őszintén, a T5ben hihetetlenül sajnálom, hogy csak régimódi, klasszikus pályák vannak, ellenben a 4-gyel, ahol a repülőtér, bevásárlóközpont nagyon fsza volt - illetve fsza :).
Mindenesetre szerintem nyugodtan nyomd a Deception-t, igen jó játék, az Armageddon meg mégjobb lesz. -
#67 Akkor jó, bár amit láttam, realisztikusnak nem mondanám hogy egy pofánveréstől tócsa lesz a földön, de ez nem feltétlenül probléma.. :) A kivégzések meg megint más dolgok.. -
suncee #66 A lenge oltozet nem jar semmifele hatrannyal :)
Sztem pont annyira realisztikus mint amennyire egy bunyos az lehet.
Az a mozdulat pedig nincs, de van jopar uj!
Jade-nek 1ebkent eleg nagy komboi vannak, mar persze amik eleg specik a sima leirasban nem szerepel... -
#65 Szerintem több mint biztos hogy neten nem tudni játszani, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy pl jár valami hátránnyal ez a lenge öltözet pl Jade-nél.. Bár a videókat nézegetve nem hinném hogy a Realisztikusságról lenne híresa játék.. Jah és benne van még az a mozdulat a Deadly Allaince-ből, hogy X beleállítja x-ba a kardját, és Y-nak folyamatosan csökken az élete ? -
suncee #64 Mind1ikkel lehet jol tolni, de van 1-2 olyan karakter akikkel online nem illik lenni, ugyanis vedhetetlen uteseik/mozdulataik vannak. Szal van 1-2 statvadasz emberke online oket jobb elkerulni, mert nem a jatek elvezeteert jaccanak, hanem az eredmenyert... 1000 win / 0 loss gaaazzz -
#63 Hmm Jade igen szimpatikus ahogy elnézem a DC-s képeket..:PP Vele emnnyire lehet harcolni ? -
loga #62 Elindult a hivatalos oldala is:
Mortal Kombat Armageddon -
loga #61 Deceptionrol:
kamidogu
Deception hivatalos oldala -
loga #60 nekem is megvan
a trilogy neha nyomom de most van deception :)
-
#59 Keresek róla képeket :PP