Mortal Kombat Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
És az milyen ? Bármelyik karakterrel lehet ott nyomulni ?

ffxi
De jó az, mert a kaland módban kell megszerezni.

Fákjúal!

Fido4life
Azt elhiszem, de azért elég köcsögség hogy ilyen szinte alap karakterek zárva vannak..

azert annyira nem bonyolult am megszerezni oket ,)

Fido4life
<#szomoru1>Akkor nem szerzem meg.. <#schmoll2>

nem, elo kell hozni!

KARAKTEREK

A linken a kozepso 4 oszlop 3 sora van alapbol a tobbit elo kell hozni ...

ffxi
Csak a hangulata, divatja veri az összeset. És mondom akár Barakás, akár nem, akendõ a helyén van. Ez közel keleti dizájn nekem bejön.

Fákjúal!

Fido4life

Õ legalább arcra is jó.. <#crazya>

Fido4life
Akkor jó, mert olyan vészmadarakat olvastam hogy elõkell hozni..

asszem igen.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Apropó, a Decepben alapból választható Jade ?

sry de visszaolvasol 100 hszt <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Jah, szvsz oltári nagy csicskaság, hogy filmben nem a megszeretett zöld topban volt...

Fido4life

ööö..

ffxi
Mindenki jön ezzel a mszkkal, épp az a szép benne. Nem pedig nélküle. De ha nem lenne "Barakas", akkor is az a kendõ teszi sexisvé.

Fákjúal!

Fido4life
Millena ??? Ne mond hogy nem láttad maszk nélkül.. Amúgy mostmár asszem marad favnak Jade, mert Sonyácska már elég öregecske az SM-ben (megnem is néz ki jól :(..)

Ottto
A fogtündér igazán meglátogathatná már.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ffxi
Jó idõk voltak, ez van :(

Fákjúal!

még mindig bosszús vok azokra az illetõkre,akik ezekben hoznak döntést,hogy nem dobták ki PC-re<#mf3>...kár érte<#shakehead>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ffxi
Õszel! Nov-Okt.??

Fákjúal!

JGTC
jól néz ki!
mikor jön ki? hasonló a deception-hoz
(sry de nem olvasok vissza 100hsz-t)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ffxi

Fákjúal!

ffxi

Fákjúal!

ffxi
DC-ben nincs Sonja :( ezért marad Mileena<#puszis>

Fákjúal!

ffxi
Vele lehet csinálni a leghosszabb kombót :P

Fákjúal!

Kosz szepen! Szerintem is inkabb osszevagdosott de azert elgondolasnak nem rossz :)

Egyszeru Dal

Október remélhetõleg.

Egyszeru Dal

Fido4life
Áhh majd elmagyarázom.. Vagy mégse, este van.. crayza.. Na jó éjt..

God of War
Hát ja a tekken 4 lassú az 5-höz képest.mért irnál egy oldal offot?????????

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Fido4life
Hát most tudnék 1 oldal offot írni, de álmos vagyok hozzá meg amúgy is.. Neked a Tekken 5 nagyon és jobban bejött mint a Tekken 4 ?

God of War
Ja elolvastam:)Hát nem tum ahogy érzed én szivem szerint lebeszélnélek róla.Annyira nem lehet élvezni

Fido4life
A Tekken 5-rõl lejjeb elmondtam a véleményem.. Hát nem tudom, akkor ezt vegyem senmlegesnek ?

God of War
7190ft újonnan és 5ért adtam el.Hát annyira nem nagy szám akkor inkább várj az újra az biztos jó lessz:)Vagy ha nem birod ki akkor vegyél Tekken5-öt az most nagyon olcsó 5790ft de ez már off:)

Fido4life
emgitn = megint

Fido4life
mert azt tervezem hogy megszerzem :) Mennyiért adtad el ? És érdemes megszerezni ? Mert akkor emgitn 1 érv..:)

God of War
Megvolt de eladtam de elég sokáig elvittem:)Mért?

Fido4life
Nincsmit :) Neked a Deception megvan ?

God of War
JAh oké értem:)
Kösz az infót

Fido4life
Októberben jelenik meg asszem, az SM-rõl engem ne kérdezz, teljesen kimaradtak az életembõl a 3d-s MK-k a 4-en kívül.. <#szomoru1>

God of War
ÉS mikorra várható?Vagy azt még nem tudni.
Nekem nem sikerült a SM-al jáccani de mijen egy 10-es skálán hatudod akkor osztályozd.:)

Fido4life
Jaja, ez lesz állítólag az utolsó MK...

God of War
Ez valami új MKgame mert én csak a Shaolin Monksrol halottam ami ujabb lenne

Fido4life
Pardon, nem szóltam ! <#wow3>

Fido4life
Mondjuk nem hinném, hogy Mokap benne lenne :PP

semmi gond :)!

itt van akkor - elég valószínû, az elõzõ játékokból lett összevagdosva, de már így is jó látni, mennyi karakter lesz választható :)):

rohadt img
Bocs srácok

Egyszeru Dal

A választó képernyõ gondolom lehetséges változata:

Egyszeru Dal

Fido4life
Végre egy ember, aki megérti a csalódásomat !! A Deception már intézve van, csak pár nap, és meglesz...

Egyébként Zasalamellel csak én vagyok úgy, hogy ellene nehezebb, ha õt irányítom akkor meg szartse' tudok? <#nevetes1>