418
Mortal Kombat Armageddon
-
#178 Király!!! -
Dexantreal #177 Akkor nem szóltam és örülök, hogy egyik kedvenc géjmem PC-re is lesz majd -
#176 Mer a www.gameexpressz.hu-n írták -
Dexantreal #175 honnan tudod?:P -
#174 Lesz PC-re is at armageddon -
#173 Wiimote-al lehet a legjobb járszani. pl ugy kell mozgatni a wiimotot, ahogy mi letépjük az ellenfél fejét (láttam videon durva). -
#172 Ezen az oldalon hamarosan kivégzések is láthatóak lesznek,ezenkívül az egész Mortal Kombat kerettörtének elolvasható,karakterbemutatók kíséretében,és ami unikumnak számít,hogy 1-2 MK képregény is honosítva van. Jó szórakozást a Mortal fanoknak!
Yggdrasil -
#171 Ja igen igen. Pontosabban 2 ember távolság.
-
loga #170 A sweep amikor meg elered az ellenfelet de nem vagy mellette kb lepestavolsag. -
#169 Ez most melyik gém?
-
#168 bocs a hülye kérdést, de valaki világosítson fel arról, hogy a "sweep" a kivégzéseknél mit takar? oké, hogy a close az teljesen közel a far meg full messze... ebből kikövetkeztetve arra gondoltam, hogy olyan közép tájék de nem nagyon megy. valaki írja le pls mit jelent pontosan! thx előre -
loga #167 A kamidogun azt irtak hogy nem tudjak kb 4 honappal ezelott...azota nemigen nezegettem a felsorolt listat. Lehet hogy lesz. -
MaggotCorpse #166 a mkarmageddon.com-on a karakterek között ott van az ö neve is!hát azért remélem hogy benne lesz.. -
loga #165 mivel eddig ugy van hogy Motaro nem lesz benne... -
MaggotCorpse #164 ezen a képen az összes karakter rajta van?Motaro-t nem találom:( -
loga #163 Aha en nem latom a kepen :) -
#162 God Of War gyerek.
-
loga #161 Ammelyik?
A kep a kamidogurol van szal oda csaknem raknak ki helyeseget...
-
#160 Hát úgy néz ki hogy igazad volt... -
#159 A képen feltűnik GOW-os menyus, az is lesz benne a gémben?
-
#158 Jóez... -
loga #157 Remelem valamelyik megfelel -
loga #156 Ez a vegleges:
-
loga #155 -
loga #154 Vagy ez?
http://img.tar.hu/loga/size2/23198647.jpg -
loga #153 Be lehetne ezt tenni bannernek?
Remélem nem raktam ossze a kepeket bénán...
-
loga #152 Remelem nem bantad meg, hogy megvetted :) En elvagyok a deceptionnal a Baratnom meg soyor tetriszezik vele :D -
#151 Hát elég idétlen néha ez a Deception.. :) A Konquest viszont egész jó, csak néha elakadok egy-egy traningnél.. Elvégre jobban eljátszok a játékkal mint a Tekken 5-el.. -
#150 Azóta már megtaláltam, de azért kösz.. -
suncee #149 http://www.gamewinners.com/xbox/MortalKombatDeception.htm
de guglin kb fel perc alatt megtalalhatsz barmi ilyesmit ... -
#148 Nem tudja valaki hogy Jade melyik koporsóban (vagy sírkő)van ? -
#147 Tök fasza ez a Deception.. -
#146 Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektő -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerző jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK -
loga #145 Már lehet neten megrendelni akkor neked is meglesz a megigert idoben...Országonkénti keses nelkul -
sweet11 #144 Olvastam hogy októberbe fog megjelenni. és ez hol Magyarországon vagy külföldön? -
#143 Mázlista..
-
#142 thx -
#141 Hátha külsőre egy Jade.. Na de ha tényleg jó (külsőre is), akkor gondolom.. -
loga #140 A hugomon kívul egy nő aki szereti a játékokat -
loga #139 Mire érted?
26%nál tartunk a Saholin Monksban co-opban a barátnőmmel :)
Szal én remélem megtaláltam az igazit.