Mortal Kombat Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
A kep a kamidogurol van szal oda csaknem raknak ki helyeseget...
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal

Egyszeru Dal

Egyszeru Dal
http://img.tar.hu/loga/size2/23198647.jpg
Egyszeru Dal
Remélem nem raktam ossze a kepeket bénán...

Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
de guglin kb fel perc alatt megtalalhatsz barmi ilyesmit ...
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Egyszeru Dal
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Egyszeru Dal
26%nál tartunk a Saholin Monksban co-opban a barátnõmmel 😊
Szal én remélem megtaláltam az igazit.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Hat a tobbi koporsot majd a baratnom kinyitja<#eplus2>#eplus2> amugy is szeret jatszani a puzzle-val 😊
Egyszeru Dal
Amúgy én unlockoltam (szinte) mindent, asszem 1 v. 2 koporsó maradt hátra, de mindez kb. egy éve volt, csak arra emlékeztem, hogy a sártor mögött van minden hónap elsején, hogy most nem Liu Kang, hanem csak az alter bio-ja, arra már nem emlékeztem...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Key Location: H-5/Edenia (First of month between 12:00 PM - 12:15 PM)
Egyszeru Dal
A bio az inkabb olyan masik tortenet. A jo es a rossz oldala.
Egyszeru Dal
Kimesz a konquestbol es atmesz a kriptaba megkeresed a kulcshoz tartozo koporsot es elohozod belole a karaktert.
Minden karakternek van egy alternate bio ja például másik ruha van rajta és a frizurája is más. Mondjuk jo es gonosz...
Es nemelyik ladanak a megjelenese idohoz van kotve. mondjuk hetente egyszer jelenik meg fel orara (jatekban megy az ido es kb egy perc az egy ora)
De nemelyik dolog vagy karakter minden honap elsejen jelenik meg mint ahogyan Anubys is mondta Liu Kang másik kinézete havonta egyszer jelenik meg.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Szal ezt benezted<#vigyor>#vigyor>
Egyszeru Dal
Szal pont ejfel utan van ott pentek reggel mindig.
Egyszeru Dal
Meg is szereztem<#eplus2>#eplus2> de tudom, hogy mit néztem el az én hibámból nem jott ossze.
Amit te mondasz az az elternate bio na ahoz tenyleg kell naptar mert minden honap elsejen jelenik meg.
Egyszeru Dal
(mellesleg ki volt az az állat, aki ilyeneket kitalál egy jûátékba? 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Platform: Playstation 2
Finish Arcade Mode at the Hardest Difficulty Level without using any continues. Then enter Arcade or VS Mode and highlight Scorpion. Then Hold Square+Triangle+R2. When the fight begins, you will be Motaro
Ezt mar probalta valaki?
Egyszeru Dal
He is in Koffin OT. The key to his Koffin is in Edenia section G8, behind the tent. It only appears at 12:00 AM Friday until 12:30 AM, that 30 seconds. But you must fight him in Edenia, section G6 and train him in Earthrealm section H4.
És semmi...
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Mar megcsinaltam az alkuldeteskent mikor jade megoli raint es megsincs a G8ban a sator hata mogott penteken 1200-1230
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal