Mortal Kombat Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VampireLord
bocs a hülye kérdést, de valaki világosítson fel arról, hogy a "sweep" a kivégzéseknél mit takar? oké, hogy a close az teljesen közel a far meg full messze... ebbõl kikövetkeztetve arra gondoltam, hogy olyan közép tájék de nem nagyon megy. valaki írja le pls mit jelent pontosan! thx elõre

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

A kamidogun azt irtak hogy nem tudjak kb 4 honappal ezelott...azota nemigen nezegettem a felsorolt listat. Lehet hogy lesz.

Egyszeru Dal

a mkarmageddon.com-on a karakterek között ott van az ö neve is!hát azért remélem hogy benne lesz..

mivel eddig ugy van hogy Motaro nem lesz benne...

Egyszeru Dal

ezen a képen az összes karakter rajta van?Motaro-t nem találom😞

Aha en nem latom a kepen 😊

Egyszeru Dal

ffxi
God Of War gyerek.

Fákjúal!

Ammelyik?
A kep a kamidogurol van szal oda csaknem raknak ki helyeseget...

Egyszeru Dal

Fido4life
Hát úgy néz ki hogy igazad volt...

ffxi
A képen feltûnik GOW-os menyus, az is lesz benne a gémben?

Fákjúal!

Fido4life
Jóez...

Remelem valamelyik megfelel

Egyszeru Dal

Ez a vegleges:

Egyszeru Dal

Egyszeru Dal

Vagy ez?
http://img.tar.hu/loga/size2/23198647.jpg

Egyszeru Dal

Be lehetne ezt tenni bannernek?
Remélem nem raktam ossze a kepeket bénán...

Egyszeru Dal

Remelem nem bantad meg, hogy megvetted 😊 En elvagyok a deceptionnal a Baratnom meg soyor tetriszezik vele 😄

Egyszeru Dal

Fido4life
Hát elég idétlen néha ez a Deception.. 😊 A Konquest viszont egész jó, csak néha elakadok egy-egy traningnél.. Elvégre jobban eljátszok a játékkal mint a Tekken 5-el..

Fido4life
Azóta már megtaláltam, de azért kösz..

http://www.gamewinners.com/xbox/MortalKombatDeception.htm

de guglin kb fel perc alatt megtalalhatsz barmi ilyesmit ...

Fido4life
Nem tudja valaki hogy Jade melyik koporsóban (vagy sírkõ)van ?

Fido4life
Tök fasza ez a Deception..

LordVenom
Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Már lehet neten megrendelni akkor neked is meglesz a megigert idoben...Országonkénti keses nelkul

Egyszeru Dal

Olvastam hogy októberbe fog megjelenni. és ez hol Magyarországon vagy külföldön?
ffxi
Mázlista..

Fákjúal!

JGTC
thx

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Fido4life
Hátha külsõre egy Jade.. <#smile> Na de ha tényleg jó (külsõre is), akkor gondolom..

A hugomon kívul egy nõ aki szereti a játékokat

Egyszeru Dal

Mire érted?

26%nál tartunk a Saholin Monksban co-opban a barátnõmmel 😊
Szal én remélem megtaláltam az igazit.

Egyszeru Dal

Fido4life
Szerencsés lehetsz..

O is majdnem vegzett a konquesttel mar csak meg kell verekednie tanyaval 😊

Egyszeru Dal

Mindenesetre koszi!
Hat a tobbi koporsot majd a baratnom kinyitja<#eplus2> amugy is szeret jatszani a puzzle-val 😊

Egyszeru Dal

Anubys
Jóvanna, bazzeg, én emlékezetbõl írtam, és csak jót akartam, szójjámále, jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó?! 😄
Amúgy én unlockoltam (szinte) mindent, asszem 1 v. 2 koporsó maradt hátra, de mindez kb. egy éve volt, csak arra emlékeztem, hogy a sártor mögött van minden hónap elsején, hogy most nem Liu Kang, hanem csak az alter bio-ja, arra már nem emlékeztem...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Fido4life
Hát ez elég komoly..

Alternate Costume Koffin: ER
Key Location: H-5/Edenia (First of month between 12:00 PM - 12:15 PM)

Egyszeru Dal

Na ez kiraly elnezest alternate costume!
A bio az inkabb olyan masik tortenet. A jo es a rossz oldala.

Egyszeru Dal

Az unlockolhato karakterek a konqueat ben kell megtalalnod hozzá a ládát vagy meg kell tenned egy kuldetest hogy megkapd a kriptakulcsat koporsokulcsat.
Kimesz a konquestbol es atmesz a kriptaba megkeresed a kulcshoz tartozo koporsot es elohozod belole a karaktert.
Minden karakternek van egy alternate bio ja például másik ruha van rajta és a frizurája is más. Mondjuk jo es gonosz...
Es nemelyik ladanak a megjelenese idohoz van kotve. mondjuk hetente egyszer jelenik meg fel orara (jatekban megy az ido es kb egy perc az egy ora)
De nemelyik dolog vagy karakter minden honap elsejen jelenik meg mint ahogyan Anubys is mondta Liu Kang másik kinézete havonta egyszer jelenik meg.

Egyszeru Dal

Fido4life
Most mirõl is van szó tulajdonképpen ?

Alternate bio máshogyan néz ki a játék alatt.

Egyszeru Dal

Amugy hidd el elegge tudom, hogy mikor hol jelenik meg mert foglalkoztat a dolog es utana neztem elegge jol.
Szal ezt benezted<#vigyor>

Egyszeru Dal

Mivel minden este amikot 12pm rol atvalt a masik napra, akkor eloszor 12am el kezdi es 1, 2, 3... delben megint 12am eléggé csalóka. de akkor jutott eszembe mikor olvastam hogy 12am morning namost az nem lehet del 😊
Szal pont ejfel utan van ott pentek reggel mindig.

Egyszeru Dal

De pentekenkent jelenik meg...
Meg is szereztem<#eplus2> de tudom, hogy mit néztem el az én hibámból nem jott ossze.

Amit te mondasz az az elternate bio na ahoz tenyleg kell naptar mert minden honap elsejen jelenik meg.

Egyszeru Dal

Anubys
Mert nem péntekenként jelenik meg, hanem minden hónap elsején. A többi stimmel...
(mellesleg ki volt az az állat, aki ilyeneket kitalál egy jûátékba? 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

az aláírásodra kontrázok egyet<#hehe>.."A pokol tornácát vaskeresztek övezik." Egy filmbõl van: Vaskereszt a címe.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Play as Motaro
Platform: Playstation 2

Finish Arcade Mode at the Hardest Difficulty Level without using any continues. Then enter Arcade or VS Mode and highlight Scorpion. Then Hold Square+Triangle+R2. When the fight begins, you will be Motaro

Ezt mar probalta valaki?

Egyszeru Dal

Ezt is megcsinaltam ez a masik verzio az elohozasra:
He is in Koffin OT. The key to his Koffin is in Edenia section G8, behind the tent. It only appears at 12:00 AM Friday until 12:30 AM, that 30 seconds. But you must fight him in Edenia, section G6 and train him in Earthrealm section H4.

És semmi...

Egyszeru Dal

Ez most vmi bug vagy valamit nem jol csinaltam mar csak Liu Kang hianyzik...

Egyszeru Dal

Akkor segits kerlek: liu Kang ladajat nem tudom elohozni.

Mar megcsinaltam az alkuldeteskent mikor jade megoli raint es megsincs a G8ban a sator hata mogott penteken 1200-1230

Egyszeru Dal

Konquest modban shujinkoval vagy egeszen vegig iskolaban kezded fiatalon es oregen fejezed be mikor mar minden harcostol osszeszedte a tudast.

Egyszeru Dal