Mortal Kombat Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te sosem írsz negatív kritikát sehova?? Akkor nincs mirõl beszélni, társalogni, nincsenek érvek,ellenérvek, nem jönnek ki a játék gyengéi vagy erõsségei. Így ha valaki benéz látja, hogy kinek mi böki a csõrét.
PSN ID.: Beegabor
Amiert en jatszom az az hogy a kedvenc karaktereimmel minel tobb ellent tudjak elkalapalni neten, jo erzes ennyi, talan ezt varja el amugy egy ember egy bunyos jatektol.
A ver mindig is kikapcsolhato elem volt, nem teccik ki kell kapcsolni (valoban sokaknak nem jon be, ugy ahogy nekem
meg a chi kisules nem tetszik:)
Az utkozeslekerdezessel en meg nem lattam problemat, utes akkor nem talal be nalam mikor vki terben kimozdul, de
lehet hogy igazad van, hogy jonnek mar en neked azzal hogy a valo eletben sem mindig talal be egy utes :)
Erdekes vagy te Seth, bejossz ide leirod hogy gyenge az sc-hez vagy tekkenhez kepest en ennek a forditottjat gondolom, de megsem megyek be abba a topikba es kezdem el szidni ...
Amugy ha erdekel 2 bajom volt a MK deceptionnal:
1. sok csiter a neten
2. sok vedhetetlen mozdulatsorok egyes karakterekkel
nah ezeket nevezem en hibaknak es a bosszanto az az hogy siman javithattak volna oket vmi peccs formajaban, de inkabb jojjon egy uj jatek ugyis aki szereti megveszi ...
mind1 tovabbi jo tekkenezest es SC-zest es mortal fikazast :)
Vannak kivégzések de mindenkinek ugyanaz (mondjuk lehet kombinálni- kitéped a szívét,eltöröd a kezét, utána meg szétütöd a fejét- na és tök nevetséges, hogy kitépett szívvel az még ugyanúgy álldogál ....pff)
Attack 1 - Square
Attack 2 - Triangle
Attack 3 - X
Attack 4 - Circle
Block - R2
Change Fighting Style - L1
-->Starters:
> Knee 2 Head: Toward - Toward - 1
> Face Slap: Toward - Back - 1
> Gut Punch: Up - Up - 1
> Spin Kick: Back - Back - 1
> Groin Kick: Down - Down - 1
> Heart Rip: Toward - Toward - 2
> Brain Rip: Back - Back - 2
> Rib Rip: Down - Down - 2
> Thigh Rip: Toward - Back - 2
> Arm Rip: Up - Up - 2
> Double Arm Rip: Back - Toward - 2
-->Enders:
> Head Rip: Up - Up - 4
> Neck Snap: Back - Back - 4
> Spine Rip: Down - Down - 4
> Head Smash: Toward - Toward - 4
> Torso Rip: Toward - Back - 4
> Sword Decapitate: Up - Down - Up - 4
-->While Holding Opponent's 1 Arm:
> Smack Him With His Own Arm: Up - Up - 3
> Ender - Arm Decapitate: Toward - Toward - 3
-->While Holding Opponent's 2 Arms:
> Smack Him With His 2 Arms: Back - Toward - 3
> Ender - Two Arm Decapitate: Back - Back - 3
-->Transition Him To Another Dizzy:
> Down Knees Two Hands: Back - Down - 1
> Down Knees One Hand: Back - Down - 2
> Turn Around: Down - Toward - 1
-->Opponent Turned Around:
> Turn Back Around: Down - Back - 1
> Back Snap: Down - Toward - 2
> Knee To The Back: Down - Back - 2
> Arm Break: Down - Toward - 3
> Brain Rip: Down - Back - 3
> Neck Break: Down - Toward - 4
-->Opponent On Knees:
> Neck Break: Back - Down - 3
> Right Punch: Toward - Down - 1
> Left Punch: Toward - Down - 2
> Face Kick: Toward - Down - 3
> Ender - Neck Snap: Back - Down - 4
> Ender - Decapitate (Sword): Down - Up - Down - 3
-->With Sword (Scorpion/Sub-Zero Only):
> Sword Draw: Up - Down - Up - 1
> Arm Slice Left: Up - Down - Up - 2
> Arm Slice Right: Up - Down - Up - 3
> Impale Sword Chest: Down - Up- Down - 1
> Impale Sword Gut: Down - Up - Down - 4
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
<#zavart2>#zavart2><#hawaii>#hawaii><#circling>#circling>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Az Move list...
Kivégzések pedig ugy vannak, hogy elkezded (elõre, elõre bármelyik gomb), és szép fokozatosan nyomkorászod végig. Elég szar, ugrottak az egyedi kivégzések... :(
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
<#sniffles>#sniffles><#fejvakaras>#fejvakaras>
ÉN a kivégzések miatt töltöttem le a gamet, hogy egy kis idõre visszatérjenek a SNESes idõk amikor Liu Kang-el perfectre Vertem Shao Khant úgy hogy a sárkány kivégzéssel végeztem ki. <#vigyor1>#vigyor1>
De akkor ennek a nosztalgiának keresztet vethetek nem??
Állítólag mindenkienek egyfajta kivégzése van. (E,E,négyzet PS2õn)
Na nemá...
A smooth sea never made a skillfull sailor
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A vérre visszatérve, inkább szikrázzon meg tûzkarikázzon, biztos ott sül ki a chi-je a karakternek(ez belemagyarázás^^).Oké legyen vér, de ne ennyi, 5 embert lehetne abból a mennyiségbõl ellátni. Az ütközéslekérdezéssel is mintha gondok lennének, soxor nem talál be egy-egy ütés (és ne gyere itt olyan szöveggel, hogy a való életben se mindíg talál be egy ütés^^)
Dinamizmus, motion capture -re gondolok. Gyenge egy sc-hez vagy tekkenhez képest
A kb. 60 karakter tok egyformanak tunik, mert nincs egyedi kivegzesuk?
Szerintem az egyediseguk harc kozben jon ki, majd egyszer probald ki neten, hidd el meg fogsz lepodni.
Talan meg a dinamizmust is megtalalod ott!
Namost a ver frocsogesere, szvsz inkabb a ver frocsogjon mint szorja a villamokat meg a tuzkarikakat ha valakit megrugsz :)
Azert ami igazan aranyos abban amit irsz, az az hogy a15 ev alattiak biztos jol elszorakoznak vele :) Nem kizart hogy velem van a gond, de en igy 27 evesen sokkal jobban szeretem mint a tekkent vagy a soul calibur sorozatot, bar abbol is megvan mind (valahogy nem jon be nekem), de megsem irom azt hogy az xx evesek biztos jol ellesznek vele...
nah mind1 hf a tekkenhez meg a SC-hez
tsako
Motor Kombat, aha....no komment
Konquest móddal még talán érdemes játszani, annak még sztorija is van ^^
Na jól van nem szapulom tovább, nekem nem tetszik, ez egy magánvélemény. MK sorozatból nekem a 2. rész a favorit,az új 3d-s részek nem jönnek be.
NAGYON varom mar hogy meglegyen eredetibe, aztan irany a netre es jol el kell kalapalni mindenkit :D
1 nap teszt utan azt merem mondani hogy a legjobb resz ami valaha keszult, ezert amugy meg erdemes egy ps2-t vagy akar boxot venni ...
zsir
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Egyszeru Dal
Hol itt az igazszag?
Egyszeru Dal
Az mkarmageddon.com-on irjak az idot es gondolom az az amerikai.
Bocs hogy tulreagaltam de egy masik forumon is eppen az en hozzaszolasomba kotottek bele.
Egyszeru Dal
botrany
Pre-Release
Ships 10/9/06 $39.99
40 $!
Monjduk azt sem ertem hogy mindenhol masik datum szerepel
"tanulj meg olvasni" :) - okes koszi majd igyekszem
talan inkabb majd mortalozzunk egyet ha mar mindketten varjuk ezt a jatekot...
A kerdesedre hogy honnan vettem, biztosan te is lattad, hogy a render opening muvi legvegen coming october 09. 2006. en innen batorkodtam venni, most megneztem a lapjukat is, es latom neked mar sikerult megtanulni olvasni es a szamlalobol be is tudod ide masolni! wow
Szoval te meg szerintem nyugodj meg es ugy irogass, de ha van kedved inkabb jatsszunk addig egy deceptiont (mar ha esetleg neked is megvan es esetleg ps2-re)
Az meg hogy egy kibaszott 576 shopban baromsagokat mondanak mar nem is kellene hogy meglepodjek.
En orultem volna neki a legjobban ha minel elobb megjelenek ezen az oreg kontinensen is.
szal meg1szer nyugi es HF!
bye
Kijavítgatni meg menjél valahova máshova tanúlj meg elöte olvasni.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Viva La Virus1!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pedig megtörhetne az a "csak konzolra verekedõs gém" jég.
Viva La Virus1!!!
A
Yggdrasil
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Egyszeru Dal