418
Mortal Kombat Armageddon
-
htravis #298 csá valaki tuna segíyteni , XBOXon hogy lehet a karakterre ráadni az alternatvie costumot??? pls fontos lenne vaalaki segíytsen ....előre is köszi...... -
q2w3 #297 Hy!
X-BOX-ra az ARmageddon DVD9 vagy DVD5? Több mint 4.7 gb?
Mert akkor nem szedem le mert anno ráfásztam az egyik 8 gigás játékkal amikor vettem egy 2 réteges dvd-t 2000-ért. Aztán ráirtam és nem indult.
AZt hittem öngyilkos leszek. -
Dancen #296 Tud valaki adni egylinket aholv videókat találhatok -
#295 Nincs mit! :) -
megalodon #294 köszi baggina!
Elolvastam a gamecon-on a cikket! -
#293 Nem, az inkább rpg jellegű, van 5 világ és ott kell kolbászolni, oda mész, ahová akarsz, feladatokat kapsz, mozgásokat szerezhetsz, stb. Viszont nagy különbség, hogy itt kizárólag a MK karakterekkel harcolhatsz hagyományos módon, míg az Armageddonban ugyanúgy tps módban, akár a Shaolin monksben.
Viszont a MK-ban nem a Konquest mód a lényeg és az Armageddonban mégiscsak sokkal több karakter van. -
Crazy Mate #292 És a deceptionban is ilyen a Konquest mod?:( -
#291 A Dragon Ball más stílus. Ki ezt kedveli, ki azt, ezért összehasonlítani nem igazán lehet és nem is kell (nekem jobban bejön a MK, sosem csíptem a DB sorozatot). -
#290 Javaslom elolvasására a 261-es hsz-ben található linket (ajánlom megalodon-nak is). Egyébként itt a Konquest mód a következő: teljesen lineárisan mész előre egy megadott pályán és kiirtod az összes ellenfelet, majd a főellenségeket. Néha jön egy kisebb fejtörő, esetleg elágazik kétfelé az út, de a bonyolultság ebben ki is merül teljesen. Ráadásul nagyon rövid és elég könnyű is, ha ehhez hasonló MK kalandra vágysz, csak sokkal érdekesebb, játszhatóbb, izgalmasabb köntösben, akkor ajánlom a Shaolin Monks-ot. -
Crazy Mate #289 Kérdeztem már a Konquest módot,ezt a választ kaptam:"nemteljesen lehet rohangászni ide oda de megadja h mit kell csinálni és azokat kell teljesíteni a diceptionban is hasonló csak jóval egyszerübb és butább",na szal akkor vannak nagy bejárható területek,a küldetéseket folyamatosan egymás után el kell fogadni,vagy ha végeztem az egyikkel,már jön is a másik? -
Crazy Mate #288 Jobb mint a verekedős dragon ballos gamek? -
Crazy Mate #287 Bocs,ezt már kérdeztem,visszaolvastam.(van már memcardom) -
Crazy Mate #286 A Konquest mód olyan hogy lehet szabadon futkosni mindenfelé?Vagy folyamatosan jönnek a küldik és azokat kell csinálni?Vagy magunktól lehet elfogadni a küldiket? -
#285 Tippből és trükkből rengeteg van, még felsorolni is nehéz. Úgy jóhogy magadtól rájössz. Úgy az igazi. -
megalodon #284 ma veszem meg a játékot!
Tanácsokat és véleményeket szeretnék kérni,hogy milyen a játék és milyen trükköket tippeket tudnátok,hogy élvezetes a játék!?
Köszi! Sziasztok! -
#283 pc-re miért nincsenek ilyen játlkok????:'( csak a mortal 4 ami szar....KÉRÜNK BUNOYS JÁTÉKOKAT!!!! -
#282 Start the Shaolin Monks's download!
(Franc fog csomó pénzt kiadni érte) -
#281 Thanks the info! -
#280 Ez két különböző stílus.
A Deception és az Armageddon bunyós játék, kettő közül egyértelműen az Armageddon.
A Shaolin Monks mászkálós-bunyó, szerintem ez jobb választás, főleg, ha egyedül játszol vele, ugyanis sokkal tovább le fog kötni, de 2 player módban is baromi jó, sőt! -
#279 HI!!!
Melyik a jobb?
MK Armageddon;MK Shaolin Monks;MK Deception -
#278 Én csak majdnem leszedtem, de csak utánna láttam, hogy PSP. :( -
#277 Meg ám, meg is vettem, és baromi jó kis játék. :))) -
#276 Hopsz, most látom, pár napja ez is megjelent... :) -
#275 "Mortal Kombat Deception Unchained"... :)
Persze lehet, hogy az kavart be, hogy utoljára írtam, de mivel még nem jelent meg -igyekeztem tartani a kronológiai sorrendet-, azt hiszem maradhat az Armageddon után... -
#274 Nem hagyta ki, az Unchained az. -
loga #273 Kihagytad a PSP -s verziot :) -
evikec22 #272 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi -
#271 Thx! -
#270 Mortal Kombat 1
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Ultimate Mortal Kombat 3
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Gold
Mortal Kombat: Special Forces
Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero
Mortal Kombat Advance
Mortal Kombat Deadly Alliance (5)
Mortal Kombat Tournament Edition
Mortal Kombat Deception
Mortal Kombat Shaolin Monks
Mortal Kombat Admageddon
Mortal Kombat Deception Unchained -
otomka1991 #269 nekem egy oan problámám lenne hogy az armageddon meg van másoltam kiirtam meg minden de csak az autos részze megy game nek néro val irtam mi a gon? másal kell kiieni help plz csá:
otomka1991 -
#268 Ez még csak 11. :D
Ja van vmi Unhiced, akkor már 12... -
#267 Minden sallanggal együtt szerintem 15 van. De az is lehet, hogy kihagytam valamit :)))
MK History -
#266 MK: Special Forces, ez egy gagyi mászkálós akciójáték volt még ps1-re, Jax-el és Sonya-val a főszerepben -
Szuperkaraj #265 MK Deception -
#264 Mortal Kombat 1
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Deadly Alliance
Mortal Kombat Armageddon
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat Mitoogy Sub Zero
Mortal Kombat Saolin Monks
Ugye csak ezek vannak? :D -
Katarn576 #263 Üdv!
Akkor szépen sorban
akkor az összes MK karaktert tartalmazni fogja?: igen mind a 60 karakter benne van amik az eddigi részekben benne voltak.
ez lesz az utolsó MK rész?: Ps2-re biztos hogy ez, sőt szerintem sima X-Box-ra is az utolsó lesz, mert már itt a Ps3 és az X-Box 360 is.
hány része van az MKnak? Nos hivatalosan 7 része van, az Armageddon a 7-ik része, de természetesen van egypár olyan Mortal rész is amik nem kapcsolódnak szervesen ezekhez a részekhez, lásd Mortal Kombat Mitology: Sub Zero, vagy például a Mortal Kombat Saolin Monks sem tartozik bele olyan szorosan a sorozatba végülis, mert a Mortal Kombat 2 folytatása végülis. -
#262 Én 2.4x-esen írom ki DVD Decrypterer, és mindig működik. :)
De egyszer mérgemben 1x-esen írtam ki! (Na, az nap se lett semmi a kipróbálásából. XD)
Csak annyi kérdésem lenne, ha már lejött úgy is 4 perce :D :
-akkor az összes MK karaktert tartalmazni fogja?
-ez lesz az utolsó MK rész?
-hány része van az MKnak? -
#261 Itt a véleményem a játékról... -
Katarn576 #260 2-szeresen kell ki írni a Ps2-es játékokat minőségi DVD-re, például Traxdatára, és DVD Decrypter programmal kell ki írni. Én is így írom ki a Ps2-es játékokat és tökéletesen működnek nekem mindegyik játék. -
Szuperkaraj #259 akár írási hiba is lehet sztem