Mortal Kombat Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MK History
PSN ID.: Beegabor
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Deadly Alliance
Mortal Kombat Armageddon
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat Mitoogy Sub Zero
Mortal Kombat Saolin Monks
Ugye csak ezek vannak? :D
A heavy cost. I pay it gladly.
Akkor szépen sorban
akkor az összes MK karaktert tartalmazni fogja?: igen mind a 60 karakter benne van amik az eddigi részekben benne voltak.
ez lesz az utolsó MK rész?: Ps2-re biztos hogy ez, sõt szerintem sima X-Box-ra is az utolsó lesz, mert már itt a Ps3 és az X-Box 360 is.
hány része van az MKnak? Nos hivatalosan 7 része van, az Armageddon a 7-ik része, de természetesen van egypár olyan Mortal rész is amik nem kapcsolódnak szervesen ezekhez a részekhez, lásd Mortal Kombat Mitology: Sub Zero, vagy például a Mortal Kombat Saolin Monks sem tartozik bele olyan szorosan a sorozatba végülis, mert a Mortal Kombat 2 folytatása végülis.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
De egyszer mérgemben 1x-esen írtam ki! (Na, az nap se lett semmi a kipróbálásából. XD)
Csak annyi kérdésem lenne, ha már lejött úgy is 4 perce :D :
-akkor az összes MK karaktert tartalmazni fogja?
-ez lesz az utolsó MK rész?
-hány része van az MKnak?
A heavy cost. I pay it gladly.
okozhat ez ilyen hibát?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
PSN ID.: Beegabor
Hogy kell csinálni kivégzést?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mivel a Deception topik kihalt, ezért ide írok.
A Kamidogu.com oldalról hogyan lehetne lementeni a Deception Konquest térképeit? mert hiába próbálom lementeni õket egyszerüen nem engedi. Valami ötlet? Más: A Mortal Kombat Armageddonban a kriptában van egy kérdõjeles koporsó, annak a kódját hól lehet megszerezni hogy kinyíljon a koporsó?
A kivégzéseket hogy kell csinálni? Rájötem, hogy elõre hátra kör és kezd egy csík tölteni és újra, mert elfogadta a E, H, Kört. És utána 1-es van csík elõtt. Mindegyik karater az csinálja, hogy félbe tépi. De gondolom van még több fajta is.
Fákjúal!
PS3 ID: kolb@szman
A Deception jó lenne, ha nem a Konquest módban adná be a rejtett karaktereket. Ha már itt tartunk...rejtett karakterek ? Mortalba ? Régebben csak harcolni lehetett ellenük. Csak álmodni mertünk arról, hogy Smoke-val vagy Jade-vel lehetünk. Ez az álom a trilogyban teljesült.
ennyit a mortalról.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Xbox-on 16:9 720p-ben megy. Nagyon durván néz ki.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Annak tenyleg nem orulok, hogy a kivegzesek el lettek rontva teljesen ezzel a dologgal. En csak remelem, hogy a harcrendszer az jo.
Egyszeru Dal
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=73
http://konzolium.hu/catalog/index.php?cPath=3_41
http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=list_revs&cid=1
ezeken az oldalakon nezz korul, bar nem vagyok benne biztos hogy lehet neten rendelni...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az MK sosem ment eddig a dinamikusságra vagy rugalmasságra, ahogy azt az Urak elvárják mint Tekken+SC. Mert ez az MK stílus-Midway-. Ahogy nézzük Tekken és SC Namco hozta ki, ebbõl ki lehet következtetni, hogy a motorjuk, stílusuk majd nem hogy ugyanaz.
Fákjúal!
Azert szereztem meg oket, mert kivancsi voltam es meg mindig vagyok hogy kinek mi es miert tetszik azokon a jatekokon annyira.
Kivancsi vagyok mas bunyos jatekokra is nyilvan, amennyiben jon egy altalam jobbnak itelt verekedos stuff azonnal azzal fogom kuldeni, de ugy tunik ez nem a tekken 5 vagy sc3 lesz...
no prob leereszkedem a 15 evesek szintjere, majd talan egyszer felnovok egy tekken nevu orulethez!
üdv
En arra probalta ravilagitani, hogy csupa olyan dolgok erdekeltek akkor eddig (pl. fatality ami kb 1 nap alatt megnezheto mind, fura ha egy verekedos jateknal ez a lenyeg, en ennyit mondtam.)
Hidd el nem megvedeni akartam a "kedvenc" jatekomat, csak regaltam az altalad leirt dolgokra, ellenben te azokra semmit nem mondtal.
1ebkent hidd el hogy a beszelgetsek es tarsalgasok nem feltetlen a negativ kritikakkal kezdodnek!
Es valoban igy van hogy mindenki lassa en is leirtam az altalam negativnak gondolt dolgokat...
ámugymeg a harcrendszer nekemse teccik az uj mortalokba nem oylan dinamikus és folyamatos mint sc tekkenbe...ahogy mondta már seth-is, és msot nem az õ véleményét tükröztem:D viszont aza jo hogy vann benne sok ixtra..megvolt a deadly alliance meg a deception, e azok után elment akedvem az egésztõl, bár a DA-val még kijáccotam magam