418
Mortal Kombat Armageddon
  • htravis
    csá valaki tuna segíyteni , XBOXon hogy lehet a karakterre ráadni az alternatvie costumot??? pls fontos lenne vaalaki segíytsen ....előre is köszi......
  • q2w3
    Hy!
    X-BOX-ra az ARmageddon DVD9 vagy DVD5? Több mint 4.7 gb?
    Mert akkor nem szedem le mert anno ráfásztam az egyik 8 gigás játékkal amikor vettem egy 2 réteges dvd-t 2000-ért. Aztán ráirtam és nem indult.
    AZt hittem öngyilkos leszek.
  • Dancen
    Tud valaki adni egylinket aholv videókat találhatok
  • baggins
    Nincs mit! :)
  • megalodon
    köszi baggina!
    Elolvastam a gamecon-on a cikket!
  • baggins
    Nem, az inkább rpg jellegű, van 5 világ és ott kell kolbászolni, oda mész, ahová akarsz, feladatokat kapsz, mozgásokat szerezhetsz, stb. Viszont nagy különbség, hogy itt kizárólag a MK karakterekkel harcolhatsz hagyományos módon, míg az Armageddonban ugyanúgy tps módban, akár a Shaolin monksben.
    Viszont a MK-ban nem a Konquest mód a lényeg és az Armageddonban mégiscsak sokkal több karakter van.
  • Crazy Mate
    És a deceptionban is ilyen a Konquest mod?:(
  • baggins
    A Dragon Ball más stílus. Ki ezt kedveli, ki azt, ezért összehasonlítani nem igazán lehet és nem is kell (nekem jobban bejön a MK, sosem csíptem a DB sorozatot).
  • baggins
    Javaslom elolvasására a 261-es hsz-ben található linket (ajánlom megalodon-nak is). Egyébként itt a Konquest mód a következő: teljesen lineárisan mész előre egy megadott pályán és kiirtod az összes ellenfelet, majd a főellenségeket. Néha jön egy kisebb fejtörő, esetleg elágazik kétfelé az út, de a bonyolultság ebben ki is merül teljesen. Ráadásul nagyon rövid és elég könnyű is, ha ehhez hasonló MK kalandra vágysz, csak sokkal érdekesebb, játszhatóbb, izgalmasabb köntösben, akkor ajánlom a Shaolin Monks-ot.
  • Crazy Mate
    Kérdeztem már a Konquest módot,ezt a választ kaptam:"nemteljesen lehet rohangászni ide oda de megadja h mit kell csinálni és azokat kell teljesíteni a diceptionban is hasonló csak jóval egyszerübb és butább",na szal akkor vannak nagy bejárható területek,a küldetéseket folyamatosan egymás után el kell fogadni,vagy ha végeztem az egyikkel,már jön is a másik?
  • Crazy Mate
    Jobb mint a verekedős dragon ballos gamek?
  • Crazy Mate
    Bocs,ezt már kérdeztem,visszaolvastam.(van már memcardom)
  • Crazy Mate
    A Konquest mód olyan hogy lehet szabadon futkosni mindenfelé?Vagy folyamatosan jönnek a küldik és azokat kell csinálni?Vagy magunktól lehet elfogadni a küldiket?
  • ffxi
    Tippből és trükkből rengeteg van, még felsorolni is nehéz. Úgy jóhogy magadtól rájössz. Úgy az igazi.
  • megalodon
    ma veszem meg a játékot!
    Tanácsokat és véleményeket szeretnék kérni,hogy milyen a játék és milyen trükköket tippeket tudnátok,hogy élvezetes a játék!?
    Köszi! Sziasztok!
  • Balazs15
    pc-re miért nincsenek ilyen játlkok????:'( csak a mortal 4 ami szar....KÉRÜNK BUNOYS JÁTÉKOKAT!!!!
  • brodix
    Start the Shaolin Monks's download!
    (Franc fog csomó pénzt kiadni érte)
  • brodix
    Thanks the info!
  • baggins
    Ez két különböző stílus.
    A Deception és az Armageddon bunyós játék, kettő közül egyértelműen az Armageddon.
    A Shaolin Monks mászkálós-bunyó, szerintem ez jobb választás, főleg, ha egyedül játszol vele, ugyanis sokkal tovább le fog kötni, de 2 player módban is baromi jó, sőt!
  • brodix
    HI!!!
    Melyik a jobb?
    MK Armageddon;MK Shaolin Monks;MK Deception
  • Fresh Duke
    Én csak majdnem leszedtem, de csak utánna láttam, hogy PSP. :(
  • baggins
    Meg ám, meg is vettem, és baromi jó kis játék. :)))
  • Anubys
    Hopsz, most látom, pár napja ez is megjelent... :)
  • Anubys
    "Mortal Kombat Deception Unchained"... :)
    Persze lehet, hogy az kavart be, hogy utoljára írtam, de mivel még nem jelent meg -igyekeztem tartani a kronológiai sorrendet-, azt hiszem maradhat az Armageddon után...
  • baggins
    Nem hagyta ki, az Unchained az.
  • loga
    Kihagytad a PSP -s verziot :)
  • evikec22
    Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
  • Fresh Duke
    Thx!
  • Anubys
    Mortal Kombat 1
    Mortal Kombat 2
    Mortal Kombat 3
    Ultimate Mortal Kombat 3
    Mortal Kombat Trilogy
    Mortal Kombat 4
    Mortal Kombat Gold
    Mortal Kombat: Special Forces
    Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero
    Mortal Kombat Advance
    Mortal Kombat Deadly Alliance (5)
    Mortal Kombat Tournament Edition
    Mortal Kombat Deception
    Mortal Kombat Shaolin Monks
    Mortal Kombat Admageddon
    Mortal Kombat Deception Unchained
  • otomka1991
    nekem egy oan problámám lenne hogy az armageddon meg van másoltam kiirtam meg minden de csak az autos részze megy game nek néro val irtam mi a gon? másal kell kiieni help plz csá:
    otomka1991
  • Fresh Duke
    Ez még csak 11. :D
    Ja van vmi Unhiced, akkor már 12...
  • baggins
    Minden sallanggal együtt szerintem 15 van. De az is lehet, hogy kihagytam valamit :)))
    MK History
  • Seth
    MK: Special Forces, ez egy gagyi mászkálós akciójáték volt még ps1-re, Jax-el és Sonya-val a főszerepben
  • Szuperkaraj
    MK Deception
  • Fresh Duke
    Mortal Kombat 1
    Mortal Kombat 2
    Mortal Kombat 3
    Mortal Kombat 4
    Mortal Kombat Deadly Alliance
    Mortal Kombat Armageddon
    Mortal Kombat Trilogy
    Mortal Kombat Mitoogy Sub Zero
    Mortal Kombat Saolin Monks

Ugye csak ezek vannak? :D
  • Katarn576
    Üdv!
    Akkor szépen sorban
    akkor az összes MK karaktert tartalmazni fogja?: igen mind a 60 karakter benne van amik az eddigi részekben benne voltak.

ez lesz az utolsó MK rész?: Ps2-re biztos hogy ez, sőt szerintem sima X-Box-ra is az utolsó lesz, mert már itt a Ps3 és az X-Box 360 is.

hány része van az MKnak? Nos hivatalosan 7 része van, az Armageddon a 7-ik része, de természetesen van egypár olyan Mortal rész is amik nem kapcsolódnak szervesen ezekhez a részekhez, lásd Mortal Kombat Mitology: Sub Zero, vagy például a Mortal Kombat Saolin Monks sem tartozik bele olyan szorosan a sorozatba végülis, mert a Mortal Kombat 2 folytatása végülis.
  • Fresh Duke
    Én 2.4x-esen írom ki DVD Decrypterer, és mindig működik. :)
    De egyszer mérgemben 1x-esen írtam ki! (Na, az nap se lett semmi a kipróbálásából. XD)

Csak annyi kérdésem lenne, ha már lejött úgy is 4 perce :D :
    -akkor az összes MK karaktert tartalmazni fogja?
    -ez lesz az utolsó MK rész?
    -hány része van az MKnak?
  • baggins
    Itt a véleményem a játékról...
  • Katarn576
    2-szeresen kell ki írni a Ps2-es játékokat minőségi DVD-re, például Traxdatára, és DVD Decrypter programmal kell ki írni. Én is így írom ki a Ps2-es játékokat és tökéletesen működnek nekem mindegyik játék.
  • Szuperkaraj
    akár írási hiba is lehet sztem