Mortal Kombat Armageddon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kemény kis játék volt jaja :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A MK2 volt a nagy KEDVENC! Csak az a baj, hogy manapság már senkivel nem érdemes kiállni benne, mert nem tudnak vele játszani. Hej, pedig a régi nagy versenyek, rivalizálások...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
X-BOX-ra az ARmageddon DVD9 vagy DVD5? Több mint 4.7 gb?
Mert akkor nem szedem le mert anno ráfásztam az egyik 8 gigás játékkal amikor vettem egy 2 réteges dvd-t 2000-ért. Aztán ráirtam és nem indult.
AZt hittem öngyilkos leszek.
Elolvastam a gamecon-on a cikket!
Viszont a MK-ban nem a Konquest mód a lényeg és az Armageddonban mégiscsak sokkal több karakter van.
Fákjúal!
Tanácsokat és véleményeket szeretnék kérni,hogy milyen a játék és milyen trükköket tippeket tudnátok,hogy élvezetes a játék!?
Köszi! Sziasztok!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
(Franc fog csomó pénzt kiadni érte)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A Deception és az Armageddon bunyós játék, kettõ közül egyértelmûen az Armageddon.
A Shaolin Monks mászkálós-bunyó, szerintem ez jobb választás, fõleg, ha egyedül játszol vele, ugyanis sokkal tovább le fog kötni, de 2 player módban is baromi jó, sõt!
Melyik a jobb?
MK Armageddon;MK Shaolin Monks;MK Deception
A heavy cost. I pay it gladly.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Persze lehet, hogy az kavart be, hogy utoljára írtam, de mivel még nem jelent meg -igyekeztem tartani a kronológiai sorrendet-, azt hiszem maradhat az Armageddon után...
Egyszeru Dal
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Ultimate Mortal Kombat 3
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Gold
Mortal Kombat: Special Forces
Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero
Mortal Kombat Advance
Mortal Kombat Deadly Alliance (5)
Mortal Kombat Tournament Edition
Mortal Kombat Deception
Mortal Kombat Shaolin Monks
Mortal Kombat Admageddon
Mortal Kombat Deception Unchained
otomka1991