Mortal Kombat Armageddon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
MK2 <#eljen>
Kemény kis játék volt jaja :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

baggins
Hmm, ne is mondd, megvan, imádom.
A MK2 volt a nagy KEDVENC! Csak az a baj, hogy manapság már senkivel nem érdemes kiállni benne, mert nem tudnak vele játszani. Hej, pedig a régi nagy versenyek, rivalizálások...

scorpeeon
Ok, peace :) Ezen a platformon meg nyilván az Unchained áll a legközelebb az Armageddonhoz mert más MK ki sem jött PSP-re még :) Illetve kijött a Midwaynek egy régi játékok gyûjteménye PSP-re amiben megtalálható az MK 1-2-3 :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

baggins
Igazad van, tényleg rosszul fogalmaztam. A lényeg az lett volna, hogy PC-re vagy PSP-re kerestél MK-t, azért ajánlottam az Unchained-et, mert az áll legközelebb az Armageddonhoz ezen platformokon. Igazad van, legközelebb pontosabban fogalmazok. <#eljen>

scorpeeon
Most látom, hogy te cikket írtál a játékról stb. stb. akkor egyszerûen arról van szó, hogy rosszul fogalmazol. Nem hiszem el h vki ír egy cikket az Armageddonról és az összes MK-t kiválóan ismeri és azt írja róla, hogy majdnem ugyanaz, mint a Deception.

scorpeeon
Te azt írtad, hogy az Unchained majdnem ugyanaz, mint az Armageddon, csak kicsit kevesebb. Utána meg h kb mint a Deception. Nemtom h ennyire nem ismered-e az egész MK-t vagy csak rosszul fogalmazol, de sztem totál rossz amit írtál. Az biztos, hogy nekem van PSP-m és megvan rá az Unchained, ismerem eléggé, Konquestet végigvittem, Arcade-ot kb 10 karakterrel kijátszottam eddig. A Konquest mód teljesen véletlenül ugyanaz benne, mint a Deceptionban: Shujinko-val vagy, és minden porcikája megegyezik a Deceptionban lévõ Konquesttel. Az Arcade mód is teljesen ugyanaz csak van 1-2 új karakter a Deceptionhoz képest (pl. Shao Kahn, Goro) A Puzzle mód, Chess mód is teljesen ugyanaz. A pályák is ugyanazok. A Kryptben is minden ugyanannyiba kerül és ugyanot van mint a Deceptionban. És minden hivatalos fórumon is a Deception és Unchained-nek egy közös fóruma van lévén hogy gyakorlatilag ugyanaz a kettõ. Tehát abban megegyezhetünk, hogy Unchained=Deception+1-2 extra amit már írtam. Tehát ha azt mondod hogy az Unchained majdnem ugyanaz, mint az Armageddon, azzal azt mondod, hogy a Deception majdnem ugyanaz, mint az Armageddon, ami nagyon nem igaz. Az Armageddon nem egy kibõvített Deception, egy teljesen új játék. Több, mint kétszer annyi karakter van benne, mint a Deceptionban (az eddigi összes karakter benne van), teljesen új Konquest mód, nincs Chess és Puzzle mód benne, hanem Motor Kombat van benne. A kivégzésektõl kezdve a pályákon, a Konquesten, az egész Arcade módon keresztül a minijátékokig mindenben teljesen más, mint a Deception. Tehát az Unchained NEM egy butított Armageddon (köze nincs hozzá gyakorlatilag), hanem egy bõvített Deception.

baggins
Aztaaaa. Nem mondod! "majdnem ugyanaz. Csak kicsit kevesebb (kb. mint a Deception)". Javaslom, hogy olvasd el a hsz-eket, mielõtt válaszolsz... (Az az 1-2 extra egyébként pl. 6 karakter. Igazán semmiség...)

scorpeeon
ÍElárulom neked, hogy Unchained=Deception+1-2 extra. Semmi köze nincs az Armageddonhoz...

baggins
Az Unchained majdnem ugyanaz. Csak kicsit kevesebb (kb. mint a Deception). És az PSP-re van.

scorpeeon
Ez a játék jöhetne PSP-re... Vagy PC-re.. Valamelyikre. Olyat ne csináljanak már h egyikre sem! :)

van magyar mortal combat oldal?
csá.én má végig vittem a mk armagedont! nem tudtok hozá cheat-ot magyar laprol!?
Hello all
Dancen: innen tudsz leszedni videot

doki11: itt találsz :D

PS3 ID: kolb@szman

Ma végigvittem a konquest-et.

öö segíten nekem vki az MK4 (PS1) -hez kénenekem minden karakterhez combo vagy mi pl. sav köpés fagyasztás ilyesmi segítsen valaki
Ja bocsi nem írtam le hogy ez a probléma Xbox-on jelentkezik és arra is kéne a megoldás. :)
Lehet hogy már volt róla szó, ha igen akkor bocsi. hogy van az a dolog amikor bekavar a ntsc és a pal os video mode és emiatt nem megy a játék. Tehát hogy mit kell mivel átállítani hogy fusson? elõre is köszi
Anubys
A START gombbal választod ki (egyébként le is írja a játék, amikor unlockolod õket)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

TÉK!!!

299. hsz

csá valaki tuna segíyteni , XBOXon hogy lehet a karakterre ráadni az alternatvie costumot??? pls fontos lenne vaalaki segíytsen ....elõre is köszi......
Hy!
X-BOX-ra az ARmageddon DVD9 vagy DVD5? Több mint 4.7 gb?
Mert akkor nem szedem le mert anno ráfásztam az egyik 8 gigás játékkal amikor vettem egy 2 réteges dvd-t 2000-ért. Aztán ráirtam és nem indult.
AZt hittem öngyilkos leszek.

Tud valaki adni egylinket aholv videókat találhatok <#gun><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#email><#help>
baggins
Nincs mit! :)

köszi baggina!
Elolvastam a gamecon-on a cikket!
baggins
Nem, az inkább rpg jellegû, van 5 világ és ott kell kolbászolni, oda mész, ahová akarsz, feladatokat kapsz, mozgásokat szerezhetsz, stb. Viszont nagy különbség, hogy itt kizárólag a MK karakterekkel harcolhatsz hagyományos módon, míg az Armageddonban ugyanúgy tps módban, akár a Shaolin monksben.
Viszont a MK-ban nem a Konquest mód a lényeg és az Armageddonban mégiscsak sokkal több karakter van.

És a deceptionban is ilyen a Konquest mod?:(

baggins
A Dragon Ball más stílus. Ki ezt kedveli, ki azt, ezért összehasonlítani nem igazán lehet és nem is kell (nekem jobban bejön a MK, sosem csíptem a DB sorozatot).

baggins
Javaslom elolvasására a 261-es hsz-ben található linket (ajánlom megalodon-nak is). Egyébként itt a Konquest mód a következõ: teljesen lineárisan mész elõre egy megadott pályán és kiirtod az összes ellenfelet, majd a fõellenségeket. Néha jön egy kisebb fejtörõ, esetleg elágazik kétfelé az út, de a bonyolultság ebben ki is merül teljesen. Ráadásul nagyon rövid és elég könnyû is, ha ehhez hasonló MK kalandra vágysz, csak sokkal érdekesebb, játszhatóbb, izgalmasabb köntösben, akkor ajánlom a Shaolin Monks-ot.

Kérdeztem már a Konquest módot,ezt a választ kaptam:"nemteljesen lehet rohangászni ide oda de megadja h mit kell csinálni és azokat kell teljesíteni a diceptionban is hasonló csak jóval egyszerübb és butább",na szal akkor vannak nagy bejárható területek,a küldetéseket folyamatosan egymás után el kell fogadni,vagy ha végeztem az egyikkel,már jön is a másik?

Jobb mint a verekedõs dragon ballos gamek?

Bocs,ezt már kérdeztem,visszaolvastam.(van már memcardom)

A Konquest mód olyan hogy lehet szabadon futkosni mindenfelé?Vagy folyamatosan jönnek a küldik és azokat kell csinálni?Vagy magunktól lehet elfogadni a küldiket?

ffxi
Tippbõl és trükkbõl rengeteg van, még felsorolni is nehéz. Úgy jóhogy magadtól rájössz. Úgy az igazi.

Fákjúal!

ma veszem meg a játékot!
Tanácsokat és véleményeket szeretnék kérni,hogy milyen a játék és milyen trükköket tippeket tudnátok,hogy élvezetes a játék!?
Köszi! Sziasztok!
Balazs15
pc-re miért nincsenek ilyen játlkok????:'( csak a mortal 4 ami szar....KÉRÜNK BUNOYS JÁTÉKOKAT!!!!

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

brodix
Start the Shaolin Monks's download!
(Franc fog csomó pénzt kiadni érte)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Thanks the info!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

baggins
Ez két különbözõ stílus.
A Deception és az Armageddon bunyós játék, kettõ közül egyértelmûen az Armageddon.
A Shaolin Monks mászkálós-bunyó, szerintem ez jobb választás, fõleg, ha egyedül játszol vele, ugyanis sokkal tovább le fog kötni, de 2 player módban is baromi jó, sõt!

brodix
HI!!!
Melyik a jobb?
MK Armageddon;MK Shaolin Monks;MK Deception

Fresh Duke
Én csak majdnem leszedtem, de csak utánna láttam, hogy PSP. :(

A heavy cost. I pay it gladly.

baggins
Meg ám, meg is vettem, és baromi jó kis játék. :)))

Anubys
Hopsz, most látom, pár napja ez is megjelent... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
"Mortal Kombat Deception Unchained"... :)
Persze lehet, hogy az kavart be, hogy utoljára írtam, de mivel még nem jelent meg -igyekeztem tartani a kronológiai sorrendet-, azt hiszem maradhat az Armageddon után...

baggins
Nem hagyta ki, az Unchained az.

Kihagytad a PSP -s verziot :)

Egyszeru Dal

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
Fresh Duke
Thx!

A heavy cost. I pay it gladly.

Anubys
Mortal Kombat 1
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Ultimate Mortal Kombat 3
Mortal Kombat Trilogy
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat Gold
Mortal Kombat: Special Forces
Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero
Mortal Kombat Advance
Mortal Kombat Deadly Alliance (5)
Mortal Kombat Tournament Edition
Mortal Kombat Deception
Mortal Kombat Shaolin Monks
Mortal Kombat Admageddon
Mortal Kombat Deception Unchained

nekem egy oan problámám lenne hogy az armageddon meg van másoltam kiirtam meg minden de csak az autos részze megy game nek néro val irtam mi a gon? másal kell kiieni help plz csá:
otomka1991