418
Mortal Kombat Armageddon
  • Nuno88
    tudom miről beszélsz :D
  • Fido4life
    óóóó a régi szép Sega Mega Drievos idők amikor állandóan a Kódmestert lapozgattam Mortal Kombat kódokért....hmmm
  • Nuno88
    kösz, de a régi Mk-khoz volt fatality leírás, a kódmester című kis könyvben pl. :)
    na az volt jó, ilyen kellene ide is :D
  • Zenty
    nincs ,de egy bemutató movi van :)
    mk wii
  • zola2000
    Talán www.Gamefaqs.Com
  • Nuno88
    kivégzésekre nincs vmi leírás?
  • zola2000
    Közeledik a mortal kombat armageddon wiire. Teljesen jól megoldott mozgásérzékelésel jó lehet majd (gondoljátok pl a kivégzésekre)
  • martin23
    hy all!vki nem tudja h kell(PS2) megcsinálni h fatalitynél letérdeljen az ellenfél?:Delőre is kösz a választ:D
  • Dexantreal
    Majd kiderül. Szerintem jó lenne egy MMORPG bunyóval ötvözve új MK játék. Csak ez is konzolra fog megjelenni gondolom. Nálam meg PC rulz.
  • baggins
    "Az Official Xbox Magazine áprilisi számában egy vaskos iromány fog a Mortal Kombat 8. epizódjáról szólni. A cikk azt találgatja, hogy vajon a 8. epizód egy MMORPG lesz-e, vagy maradnak a hagyományos verekedős stílusnál. A dolog azért is érdekes, mert Ed Boon, a játék kreatív igazgatója tavaly olyan kijelentéseket tett, mely szerint: "a Mortal Kombat 8 olyan irányba fog elmozdulni, amire senki sem számítani". A fejlesztőcsapat teljesen meg akarja változtatni a szériát, hogy az megfeleljen a mai kor követelményeinek, de hogy ennyire eltérjenek a szériát jellemző stílustól, majd meglátjuk, lehet csak áprilisi tréfának szánják." (Forrás: GameCON)

Hehehe...ez azért tetszene. Persze mellette kidobhatnának egy bunyós anyagot is.
  • Smithie
    Talán itt: http://cheatcc.com/psx2/mortalkombatarmageddoncheatscodes.html
  • Nuno88
    nem tudtuk egy fatality listát adni?
  • zola2000
    A wii első játékai nincsenek optimalizálva, azok épphogy jobbak mint a ps2. Amik idén jönnek már jobb grafikájuak mint az xbox1 (de a 360at nem érik el). Én szívesen vennék wiit csak mindenhol hiánycikk (kivétel pár üzlet ahol 90 000ért adják a 70000res gépet (de azért van pár ember aki onnan is elviszi).
  • Fido4life
    de a nextgen konzolok közé emelik..
  • Nuno88
    hali

a move listben benne vannak a kivégzések?
    ja és h tudok ugrani? :D

amúgy nagyon tetszik a game csak bele kell majd jönni, Budokai után azért kicsit fura :D
  • scorpeeon
    A wiinek köze nincs a nextgenséghez, grafikailag legalábbis... Ugyanaz a látvány, mint PS2-n.
  • zola2000
    Hát fog annyit fejlődni mint a ps2 az első játékoktol mostanáig, mivel ez fogy a legjobban ez lesz az alap, erre a hardverre fognak majd csontig optimalizálni (tehát később kb úgy fog kinézni sd tvn mint a 360).
  • Fido4life
    háát elég érdekes... mondjuk én azt vártam a Wii-től, mint next gen konzoltól, hogy látványilag is sokat fejlődik..
  • zola2000
    Menjetek fel a www.youtube.Com oldalra, keressetek rá hogy mortak combat armageddon wii és kidob néhány videót az irányításáról. Mindenképp nézzétek meg nagyon jó!
  • Puntigamer
    keresek eladó Mk Arm. játékot!Akinek van működőképes:) az írjon!
  • scorpeeon
    MK2
    Kemény kis játék volt jaja :)
  • baggins
    Hmm, ne is mondd, megvan, imádom.
    A MK2 volt a nagy KEDVENC! Csak az a baj, hogy manapság már senkivel nem érdemes kiállni benne, mert nem tudnak vele játszani. Hej, pedig a régi nagy versenyek, rivalizálások...
  • scorpeeon
    Ok, peace :) Ezen a platformon meg nyilván az Unchained áll a legközelebb az Armageddonhoz mert más MK ki sem jött PSP-re még :) Illetve kijött a Midwaynek egy régi játékok gyűjteménye PSP-re amiben megtalálható az MK 1-2-3 :)
  • baggins
    Igazad van, tényleg rosszul fogalmaztam. A lényeg az lett volna, hogy PC-re vagy PSP-re kerestél MK-t, azért ajánlottam az Unchained-et, mert az áll legközelebb az Armageddonhoz ezen platformokon. Igazad van, legközelebb pontosabban fogalmazok.
  • scorpeeon
    Most látom, hogy te cikket írtál a játékról stb. stb. akkor egyszerűen arról van szó, hogy rosszul fogalmazol. Nem hiszem el h vki ír egy cikket az Armageddonról és az összes MK-t kiválóan ismeri és azt írja róla, hogy majdnem ugyanaz, mint a Deception.
  • scorpeeon
    Te azt írtad, hogy az Unchained majdnem ugyanaz, mint az Armageddon, csak kicsit kevesebb. Utána meg h kb mint a Deception. Nemtom h ennyire nem ismered-e az egész MK-t vagy csak rosszul fogalmazol, de sztem totál rossz amit írtál. Az biztos, hogy nekem van PSP-m és megvan rá az Unchained, ismerem eléggé, Konquestet végigvittem, Arcade-ot kb 10 karakterrel kijátszottam eddig. A Konquest mód teljesen véletlenül ugyanaz benne, mint a Deceptionban: Shujinko-val vagy, és minden porcikája megegyezik a Deceptionban lévő Konquesttel. Az Arcade mód is teljesen ugyanaz csak van 1-2 új karakter a Deceptionhoz képest (pl. Shao Kahn, Goro) A Puzzle mód, Chess mód is teljesen ugyanaz. A pályák is ugyanazok. A Kryptben is minden ugyanannyiba kerül és ugyanot van mint a Deceptionban. És minden hivatalos fórumon is a Deception és Unchained-nek egy közös fóruma van lévén hogy gyakorlatilag ugyanaz a kettő. Tehát abban megegyezhetünk, hogy Unchained=Deception+1-2 extra amit már írtam. Tehát ha azt mondod hogy az Unchained majdnem ugyanaz, mint az Armageddon, azzal azt mondod, hogy a Deception majdnem ugyanaz, mint az Armageddon, ami nagyon nem igaz. Az Armageddon nem egy kibővített Deception, egy teljesen új játék. Több, mint kétszer annyi karakter van benne, mint a Deceptionban (az eddigi összes karakter benne van), teljesen új Konquest mód, nincs Chess és Puzzle mód benne, hanem Motor Kombat van benne. A kivégzésektől kezdve a pályákon, a Konquesten, az egész Arcade módon keresztül a minijátékokig mindenben teljesen más, mint a Deception. Tehát az Unchained NEM egy butított Armageddon (köze nincs hozzá gyakorlatilag), hanem egy bővített Deception.
  • baggins
    Aztaaaa. Nem mondod! "majdnem ugyanaz. Csak kicsit kevesebb (kb. mint a Deception)". Javaslom, hogy olvasd el a hsz-eket, mielőtt válaszolsz... (Az az 1-2 extra egyébként pl. 6 karakter. Igazán semmiség...)
  • scorpeeon
    ÍElárulom neked, hogy Unchained=Deception+1-2 extra. Semmi köze nincs az Armageddonhoz...
  • baggins
    Az Unchained majdnem ugyanaz. Csak kicsit kevesebb (kb. mint a Deception). És az PSP-re van.
  • scorpeeon
    Ez a játék jöhetne PSP-re... Vagy PC-re.. Valamelyikre. Olyat ne csináljanak már h egyikre sem! :)
  • doki11
    van magyar mortal combat oldal?
  • hfff
    csá.én má végig vittem a mk armagedont! nem tudtok hozá cheat-ot magyar laprol!?
  • simirizsa
    Hello all
    Dancen: innen tudsz leszedni videot

doki11: itt találsz :D
  • Flower
    Ma végigvittem a konquest-et.
  • doki11
    öö segíten nekem vki az MK4 (PS1) -hez kénenekem minden karakterhez combo vagy mi pl. sav köpés fagyasztás ilyesmi segítsen valaki
  • Killroy
    Ja bocsi nem írtam le hogy ez a probléma Xbox-on jelentkezik és arra is kéne a megoldás. :)
  • Killroy
    Lehet hogy már volt róla szó, ha igen akkor bocsi. hogy van az a dolog amikor bekavar a ntsc és a pal os video mode és emiatt nem megy a játék. Tehát hogy mit kell mivel átállítani hogy fusson? előre is köszi
  • Anubys
    A START gombbal választod ki (egyébként le is írja a játék, amikor unlockolod őket)
  • Crazy Mate
    TÉK!!!
  • Crazy Mate
    299. hsz