418
Mortal Kombat Armageddon
-
Gabe the Ninja #378 csá.valaki eltudná mondani ho hol tom megnézni a fatality ket? -
Dexantreal #377 mosmábiztosolcsóbb:P -
#376 jó játék:)
én 10k-ér vettem. -
Dracira #375 Hello!
A Mortal Kombat Armageddonban, ha létrehozok egy fightert, akkor azt hogyan tudom használni? -
Flower #374 Ha csippelt géped van olcsóbban kijössz ha letöltöd netről
De nem akarlak rábeszélni :) -
#373 jahh igen,ps2-re gondoltam... -
#372 hellosztok!mennyibe kerül ez a játék?Csak mert megakarom venni...jó a játék?:D:D -
qanchi 2007 #371 ha megvedted az egyik ruhát (pl:scorpinét) rámész és megnyomod a startot
-
#370 XD meg azt se tom hogy hogy lehet berakni az alternativ ruhákat???
-
#369 cs!még 1kérdés!
fatalytizni hogy kell?
nincs vhol egy kombinácio lista? -
#368 a gép a játék nálam ebbe az üzibeXD -
#367 platinumba olcsóbb nem?egyébként megvan a gép!van egy kérdésem!a vért ki lehet szedni? mer az öcsém is játszani akar vele de sztem vérrel elég durva:P -
#366 Egy év alatt több mint 600.000 példány kelt el belőle -
Cavandish #365 Sziasztok meg tudná mondani valaki mitjelent föleg ps2 játékokon a PLATINUM felirat??? -
#364 cs!ezt a gamet át lehet emulálni pc-re??? -
Flower #363 Start vagy Select gomb? Combo list vagy ilyesmi. -
pip000 #362 Az előző hozzászolásom hibás volt szóval szeretnék Mortal Kombat armageddonhoz(PS2)mozgás leirást és kivégzést.A neten számomra értelmetlen angol leirásokat találtam.Ti tudtok segiteni? -
pip000 #361 Üdv
Én soha nem foglalkoztam MK-val de érdekelnének a mozgások PS2-re főleg Kung Lao mozgásait, hogyan tudnám elő varázsolni?És esetleg kivégzéseket tudnátok ?
-
#360 De, valaki tud... :)
(Na jó, nem köcsögölök, www.gamefaqs.com, beírod, hogy mortal kombat deadly alliance, klikk search, klikk FAQs Walkthrougs, klikk movelist, játszik, nyomkod, fröcsköl, élvez... :D ) -
csabi016 #359 Hello.Valaki nem tud a Mortal Kombat Deadly Alliancehez fatalityket? -
Flower #358 Mi köze a Mortalhoz??????? -
6600GT #357 http://gportal.hu/portal/fightfan/
találatam,gondolom jól jön! -
PeeT10 #356 Hazaérek melobol kiprobálom én is.
Ma reggelre jött le -
#355 jó neked, tanulj meg keresni, mert nekem érdekes, az első oldalon amit kidobott a google megtaláltam a letöltési linket -
Donát9 #354 Egyépként már néztem a googlet!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#353 nagyon szívesen;) -
Donát9 #352 Kössz!! -
#351 egyik kedvenc oldalam:P -
#350 látom bejött neked ez a lap :D -
#349 na jó, tessék, itt a link a letöltéshez -
Donát9 #348 bővebben! -
Bully1993 #347 Valaki tudja hogy hogy lehet beütni a kódokat az Armageddonhoz? -
#346 segítek: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZ INTERNETRŐL -
Donát9 #345 Aki tudja honnan lehet letölteni a MKarmgeddont az írjon ide! -
Bully1993 #344 Ps1-es irányitóval próbáltad? Ha ogen akkor az a probléma mert nálam is ha ps1-es irányitóval próbálkozok néhány játéknál nem ad be semmit! Ha meg ps2-es irányitón akkor fogalmam sincs! -
detoti #343 Sziasztok. Hogy lehet egyszerre két játékossal játszani? Nem adja be sehogyan sem. A shaolin monks-ba lehetett ketten is játszani. Előre is köszi a segítséget. -
Flower #342 A konquest mód szuper! -
Bully1993 #341 Szerintetek a Mortal kombat Armageddon mennyit ér el egy 10-es skálán és egyaltalán mik a hibái és erősségei? -
#340 jaja :D -
#339 ismerős ? :)