3671
DIESEL vs BENZIN
-
#3351 ja akkor rendben
Drágábban tankolunk, mint a svájciak
-
#3350 ezzel meg is van magyarázva az olajár CSÖKKENÉSE miatti üa, ár NÖVEKEDÉS -
#3349 Azért, mert az üzemanyag ára egy adott országban nem kizárólag az olaj árától függ. Egy pöppet bonyolultabb / összetettebb kérdés ez. -
#3348 Mert még nem ért ide. Mire ideér addigra emelés lesz belőle. -
#3347 Hát mégis miből tankoljanak a drága vezetőink, meg miből vegyenek maguknak nyaralót az adrián? -
#3346 Tovább zuhan az olaj ára
1 USD = 182.4700 HUF -0.88000 (-0.480%)
Akkor nálunk miért is lett DRÁGÁBB a héten az üzemanyag? -
#3345 üzemanyagtank a platón-forradalmi újítás:) -
tszd #3344 26 liter/100 km...
Amúgy meg repülővel olcsóbb lenne! :) -
#3343 Nem rossz, főleg hogy már azt is megnézik a kutasok ha 25 ezerért tankolok. -
#3342 Egy teli tank 240 ezer
"7,3 méteres hossz, vontatmánnyal együtt 17 tonnás megengedett össztömeg, 650 literes üzemanyagtartály, és bő 2500 kilométeres hatótáv egy feltöltéssel."
-
#3341 -
#3340 még egy dízel porsche a kínálatban -
#3339 nem, persze hogy nem, ti jártatok jól, ez itt csodafalván megoldhatatlan művelet, itt nincs is BMW, ha valaki meg is csinálná sztem lenne vagy 5kiló.
de ezt már tudtuk a sztori legelején is, mert úgy sejtem bármit is írtam volna, ez lett volna a vége...
na részemről a fantasztikus bmw adagoló sztorit itt le is zárom... -
Borg #3338 Szóval nem... hát ez van. -
#3337 igen...
-
Ambrus Gergely #3336 kicsit megtúrzátatod magát beálicsa -
#3335 ezt írtad:
"Adagoló javítás, 220e Ft lett a végösszeg"
nem kell itt ez a PSG és egyéb duma... amúgy megmondom őszintén pont veled kapcsolatban le is sz@rom a témát, a lényeg annyi hogy nekem korrektül felújították és belőtték 44-ért a Delphit itt csodaházán... -
Borg #3334 És válaszolni nem akarsz esetleg?
Kurvakíváncsi lennék rá, hogy a beállt adagoló dugattyút, és a rásült PSG-t mennyiért csinálják meg ott csodaházán... vagy csak a duma megy... -
#3333 semmit, hiszen egy szaros adagolóhoz sehol de sehol terem szaki csak márkaszervízben, giga díjakért... -
#3332 Az osztrák utál dolgozni. Ez a tapasztalatom, első kézből. :P -
#3331 Ha nem csak az állampolgárságot vesszük figyelembe, hanem a bejelentett vendégmunkásokat, asszimilálódott törököket és illegális bevándorlókat, akkor nem jár messze az igazságtól. Nem mintha a fele annyi nem lenne sok, tekintve hogy a II. világháború előtt még nem voltak.
Ahány forrás, annyiféle szám, ebben éppen 400 ezret említenek: link
Részemről befejeztem az offolást, bocs hogy eltereltem a témát. -
Ronny #3330 Ausztriában kb. félmillió török dolgozik.
Jó lesz az fele annyinak is. -
#3329 Nem sértettél meg, mert nem értem mire gondolsz. Ők is a vesztes oldalon álltak velünk együtt.
Nem állítom hogy minden török kontár, de azért létezik egy minőségi különbség az osztrákok javára, most mindegy hogy miért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(Azt tudni kell hogy Ausztriában kb. félmillió török dolgozik.) -
#3328 szerinted akkor trianonban dőlt el ki lesz szar ember?
én meg azt mondom aki ezt hiszi az nyugodtan érezheti is magát annak
/bocs ha megsértettelek/ -
#3327 Utálhatod, de attól még nem biztos hogy én tévedek. -
#3326 lehet hogy pont ugyanazt,persze ez nem biztos
nekem pl. 20-ért fényeznek robogókat,ugyanez 200 kilóméterre budapesten minimum 50 sokkal szarabb minőségben
persze példa mindenre van pro-kontra -
#3325 na ezt utálom,szar nem lehet osztrák mi? -
Borg #3324 És annyiból mégis mit csinálnak? -
#3323 Nem török volt a mester véletlen? -
#3322 nem, csak adagolósok... -
#3321 csak eszembe jutott após verda-grazi vizsgabázis :
passat vizsga-óradíj 80 euró+mwst,műszaki vizsga 3 munkaóra
a szerelő lámpaállítás közben letöri a lámpaállítót sutyiban újságpapírral kitömi,hazafelé útközben derül ki hogy összevissza világít az autó
-
#3320 Az orosházai amúgy márkaszerviz? -
#3319 Orosházán meg mondtak volna kb 80-90-et... -
Borg #3318 Mihez képest?
BMW szalon ára 950 euro körül lett volna, a osztrákok a határ túloldalán pedig 1200-at mondtak. -
#3317 bajoros árképzés:) -
#3316 akkor drágán dolgoznak a fiúk arrafelé... ;) -
Borg #3315 Konkrétan nem.
Az M47D20-on még Bosch VP44 hochdruck Einspritzpumpe van (136LE), ami bizony adagoló.
Csak a későbbi M47D20TU-n van common rail (150LE). -
#3314 Én mindig htx-et használok. :) -
#3313 max thx:) -
#3312 htx