3671
DIESEL vs BENZIN
-
#1268 ha neked a suzuki 1.3 minden akkor ez már a te szegénységi bizonyítványod:D -
Borg #1267 Jah, pl a gyári adatok nem fogadják el, mint véleményt :D
De én már elhiszem neked. Komolyan. -
#1266 jött egy idiota dizeles, aki olyanokat állitott ami lehetetlen, és azt is állitja hogy a dizel jó.ezt vannak akik nem fogadják el mint véleményt. -
Borg #1265 Hogyne!
Pözsó 1.4 HDI. Mindent ver. -
#1264 ezt pl irhattam volna én is:)de rendben nem fokozom, nehogy nehezedre essen visszavágni. -
#1263 jujujj, mi történt itt? alig győzők visszaolvasni -
#1262 ismersz más motort...akar lenni -
#1261 most Borg, nem akarok belétkötni isten ments..csak kíváncsiságból...ismersz már motort?:D Toyota? BMW? mitomén valami olaszt? -
Borg #1260 inkább ne fokozd... -
#1259 persze.minden nap ezzel vagizok minden kis magadfajta zsirosnyakunak.annyi volt köztük a különbség, hogy ök felfogták amit mondok, és meg is értették, némelyek ugyanezt át is élték, és nem a ZINTERNETRŐ' szedett számok alapján itélnek meg egy autot.
u.i:szivesen olvasgatnáma blogodat az előbb emlitett oldalon;) -
Borg #1258 és ez?:D
-
[Walaki]D`Lair #1257 Ez? Ez ilyet művel: Tuk...tuk...tuk....tuk...tuk... -
Borg #1256 kerreghet hogy csak na :) -
Borg #1255 nekem, igen :DDD
sok helyen elmesélted még a suzukis story-t?:) -
[Walaki]D`Lair #1254 Ráadásul kétütemű :) -
#1253 na ez már döfi:D kihúzatjuk 8000 ezerig:D jaj ugyan már, jó a benzin is meg jó a dízel is , pont így jó ellensúlyozzák egymást:) -
#1252 a 2. részét ki sem tudtad volna hagyni...istenem...blogot kellene irnod a szánalmas.hu-n... -
Borg #1251 Dízel. Bár nemtom utoléri e a Touareget 170-nél... -
#1250 nem hinném hogy benzin üzemű;) -
Borg #1249 Ilyen is van. Persze csak tájékoztatás jellegű :)
21490BHP@105RPM
-
#1248 most néztem az utcai, ami kicsit visszafogottabb 1000 nm, a böhöm q7 kasznival 5,5 sec 100-ra.. akkor ez a verseny engine még jobb gondolom.:)
de tényleg nem akarok belefolyni, csak tájékoztatás jellegű:) -
#1247 egyetértek:) -
#1246 csak azért raktam be, mert nem mindenképp a 1,4-es HDi-re kell gondolni ha meghalljuk a dízel szót, ennek amúgy van utcai változata a Q7-ben -
#1245 persze nem akarok belefolyni, de ez is egy gázolajos motor:)
1100 nm, 650 hp.. a gyorsulása, sztem midnegy milyen kaszniba rakod jó lesz:)
-
DJ BP #1244 akkor egészségedre... -
Borg #1243 Van mire, válaszként.
De azért jól tudsz terelni, megint :) -
DJ BP #1242 mert lököd a rizsát k*rva fárasztóan... -
Borg #1241 Hát értelme több lenne, az biztos. -
#1240 menjen inkább mindenki autozni amig ilyen szép idő van.:)) -
Borg #1239 Tényleg? #1179 előtt? Idézzem a hsz-eidet, amik utána jöttek?
Esetleg az #1225-ből ezt: "te egyszerűen nem tudod felfogni, hogy sokan nem forgatják, azoknál jobb a dízel."?
Vagy a múltkori, ugyanerről szóló vitából idézzek? Az előtt történt az elmúlt 1 nap hsz termése?
Paradoxon lesz ez, vagy mi. -
[Walaki]D`Lair #1238 Te is ugyanazt csinálod...nem lehet veled vitatkozni...-.- -
DJ BP #1237 az az ,,ugatás" még a te beismerésed előtt történt, ennyit erről. Előre kellett volna tudnom, hogy ezt elismered, a sok kifogás közepette?? -
#1236 Merezegy ilyen topikk.. -
Borg #1235 Akkor meg minek ugat rám, hogy szerintem a dízel semmire se jo, ha egyszer már számtalanszor leirtam én is, hogy annak jó aki nem szereti pörgetni a benzinest a teljesítményért... -
#1234 Mindenki mást is ;DDDD -
Borg #1233 Idegesít, ha kiforgatják a szavaimat. -
[Walaki]D`Lair #1232 bazmeg borg de kurva idegesítő vagy...-.- -
Borg #1231 Azért, mert amit görcsöltök folyton a dízel motor mellett, meg a benzines ellen, azok között rengeteg BAROMSÁG. Én arra válaszolok.
Talán elolvashatnád az 1179-et is, ahol ugyancsak kerek perec leirtam, hogy aki nem szereti pörgetni, annak jó a dízel... -
DJ BP #1230 Hát akkor nagyon rosszul fogalmazol pajtás, ha többen is ezt értjük. A folyamatos magyarázkodással, hogy így a váltó, meg így a karakterisztika. Minek magyarázni, így van, és sokaknak ez megfelel, ennyi. -
Borg #1229 És ezt ki cáfolta, hogy jó azoknak, akik nem szeretik forgatni?