DIESEL vs BENZIN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglesz az 1000 még ma?
"de te váltod ki"
Aha 😊
Hiába, a Nm a király 😊
Váltó nincs, autónak tömege sincs, nameg a teljesítmény, és a fordulatszám is mellékes, ha van Nm! 😄
Ez van, én már beletörõdtem. Igazat adok nekik, mindenben 😊 Erre vártak úgyis, mostpedig elmehetnek újraírni a fizikakönyvet.
DJ Bee18
komolytalan flémelõ hülyegyerekként viselkedsz.
Én meg tahó parasztul, de te váltod ki

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DanielT
Érvek?? Te ismered ezt a szót? Miért nem használod õket?

"Szerintem nézzük meg, hogy 5-ben 30-50-re gyorsulást melyik mennyi idõ alatt csinálja! Mérvadó adat lesz, és fontos is."

Életemben nem hallottam még jogosítvánnyal rendelkezõ ember szájából ennél nagyobb faszságot, hogy ÖTÖDIK SEBESSÉGBEN GYORSULGASSUNK 30RÓL 50RE ÉS MÉREGESSÜK!
Marcell
Ez mondjok tenyleg igaz! Miert akarnank 80-rol 120-ra gyorsitani 5. ben?
Fogom, aztan visszavaltok harmasba. Es akkor meg nem is forgacsolom a motort!
Persze, aki lusta valtani annak kiraly ez az adat. De akkor az vegyen automatat!

Mi a gond vele? Egy szinten volt az eddigi "érveitekkel".
Kezdtem is hiányolni a nyomatékot 😄
DJ Bee18
Szerintem nézzük meg, hogy 5-ben 30-50-re gyorsulást melyik mennyi idõ alatt csinálja! Mérvadó adat lesz, és fontos is. Nameg sokatmondó is. Utána még hozzáadjuk a Nm-t a km-hez, meg a másodperchez is, és akkor tuti a dízel nyer 😊

Mert ez baszott nagy érv..

Mucika, azért rugalmassági teszt a neve, és nem motor teszt. Mert a motorról nem mond el semmit, hanem a motorról, váltóról, és autóról(kg) együtt. De ezt sem kell elismerni, hiszen csak Nm számít bele.
DanielT
Ne találj már ki külön gyorsulási próbákat ha kérhetem, mert ha csak ez marad akkor már régen rossz... Hihetetlen bazmeg, hogy még innen is vergõdsz.
fifi
én annyira örülök, hogy kommentrõl-kommentre nevetségesebbé teszed magadat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
de nem fogod fel, hogy az összes dízel jól szerepel ebben a tesztben. És itt van a nyomaték

Igen, érvek fogytán ilyeneket kell mondani.
Szerintem nézzük meg, hogy 5-ben 30-50-re gyorsulást melyik mennyi idõ alatt csinálja! Mérvadó adat lesz, és fontos is. Nameg sokatmondó is. Utána még hozzáadjuk a Nm-t a km-hez, meg a másodperchez is, és akkor tuti a dízel nyer 😊
Vajon hány olyan semmitmondó képletet lehetne kreálni, ahol tetszés szerinti fél nyer? 😄
DanielT
Aztarohadt mennyire szánalmas vagy ember. Bizonyítottad már párszor ahogy több topikban nézegettem, de most porráégtél a szememben végleg.

Ugyanabban a fokozatban nézik te szerencsétlen. Egzakt adat, ugyanúgy mint a gyorsulás 0-100 ra csak ezt ki is tudod használni a mindennapokban.

DJ Bee18
véletlenül se ismerj be semmit

DJ Bee18
bazdmeg, 80-100 rugalmasság teszt, 4. fokozatban

DJ Bee18
én is ezt a kibaszott rugalmasságot mondogattam...

Váltóról hallottál már? 😄 Vajon melyik hányas fokozatban tudja mindezt, és milyen áttételezés mellett?😄 Csúsztatás újfent, de megszoktuk.

Jöjjünk elõ most akkor a fogyasztással, hiszen az is jobb a 320d-nél, mint az S2000-nél, nemde? Mekkora szar ez az S2000, hihetetlen 😊 Fújoljuk együtt.
DanielT
Nesze bazmeg dízel (mostmár kurvára ideges lettem én is ettõl a faszságtól)

BMW 320D 80-120 km/h: 7 másodperc
Honda S2000 80-120 km/h: 7.4 másodperc

Itt van a nyomaték. Itt van az erõ amitõl a dízel kurvára megy. Egy szaros dízel 4ajtós foshalmaznak ha odalépnek lenyomja a csúcsmotoros Honda roadstert. Ez a dízel power amirõl beszélünk és amirõl fingod nincs.

Milyen kötözködés? Lejöttem erre a szinre, hogy megértsük egymást.
Csúsztatni, meg mellébeszélni tudok én is, még csak most kezdek belemelegedni.
A Nm meg csak viszi elõre az autót, nemtom hol a probléma egyátalán 😄
DJ Bee18
mellesleg eddig jól tûrtem az idétlen kötözködéseid...
Érezd magad zseninek, ha attól boldog leszel

DJ Bee18
nálad ez anyázás helyett kötözködés

Hogyne. Mostmár látjuk ki vagy. Nincs érv, mehet az anyázás.
DJ Bee18
na jó, mostmár elmész a kurva anyádba kötözködõkém.
ezt akartad elérni, nem?

Bizony, keményen.
DJ Bee18
benne van az árban...

Mit akarsz te keresgélni? Fizika könyvet?
DJ Bee18
azt hiszed olyan fontos vagy te, hogy most nekiállok keresgélni? menjél aludni, mert agyfelbaszásban tthon érzed magad

Hangszigetelésrõl hallottál már? <#hehe>
Dízeleitekben jó sok van.
DJ Bee18
beszarok ha egyterûknél felhozza a hangot, meg a 6000-res pörgetést...

Az adatokat én is ki tudom másolni, mint ahogy más típusokkal is megtettem. Neked azokra reagálni kellett volna.
csm
sztem írd le hogy mi szól a benzines és mi a dízel mellett. és ebbõl a listából lehetne egy fajin veszekedés 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

DJ Bee18
de amúgy?

DJ Bee18
már kleírtam, 310NM 2000-res fordulaton. Egy Dyno-padon mért adatokra is kívncsi vagy?

A marketing alapján automatikusan dízelt. Vennék, ha nem gondolkodnék elõtte rajta. Utána már nem biztos.
Semmire, elvégre a kibaszott sok Nm-tõl olyan kurvajók a dízelek, hogy csak na 😄 Mindenben vernek mindent, de fõleg marketingben. Még a fizika se érdekes, csak Nm legyen az a lényeg. Szerintem nincs is mirõl tárgyalni, ennyi a lényeg 😄
DJ Bee18
még egyszer kérdezem, egyterûknél szted melyik motort érdemes venni? Ezt az egydolgot kértem, hogy reagálj

DJ Bee18
na most jött el a felbaszás. Kurvára elegem van.
Mi a faszra vagy még kíváncsi az adatoknál?

Nekem mindenre reagálni kell, de te elegánsan átcsusszanhatsz azon, amire nem tudsz mit mondani, ugye? <#rolleyes>
Pl mi lett a nm-ekkel, meg a fordulatokkal, gyorsulással, stb? Valahogy mind elsínylettek a nagy érvelõdés közepedte... érdekes.
DJ Bee18
De akkor mond, melyiket vennéd.

csak megint elkezdtél jönni a váltóáttételekkel, és a múltkor a 6 sebességes váltóra lyukadtál ki

Én hol hoztam szóba, hogy gond a 6 sebességes váltó? Egyre viccesebb dolgokat hozol fel.
DJ Bee18
De akkor mond, melyiket vennéd.

csussz...

DJ Bee18
ez a hsz-ed egy puszta kötekedés...

DJ Bee18
akkor minek hoztad szóba?

Ki mondta, hogy gond az hogy 6 sebességes? Már megint beleköltesz olyan dolgokat, amirõl nem is volt szó...
DJ Bee18
hát ezaz marketing. Nem hiába feláras

DanielT
Egyébként mocskosul egyszerû a dolog. Azért lehet drágább egy ugyanolyan autó dízelmotorral, mert a a vevõk megfizetik azt a pluszt amit nyújt. Ha valamit drágábban adnak (nem is kicsivel néha) akkor kell nyújtania valamit ami miatt mégis megveszik. Aki nem látja be az...
DJ Bee18
ez már vicc amit mûvelsz. Csak azokat a szempontokat nézed amit te akarsz, más emberek szempontjait mindig elutasítod. Ez nem két hülyegyerek vitája, ahol modiként csak neked lehet igazad