3671
DIESEL vs BENZIN
-
#1389 Na erról kb ennyit. Most akkor mi van én már nem értem? -
[Walaki]D`Lair #1388 De ez nem igaz...városban szüttyögve télleg jó a dízel, néha szívesen eljárkálnék vele, de van amikor meg kifejezetten évezem pörgetni a motort...ezért jó a turbós benzines...mindkettőre jó :DDDD -
[Walaki]D`Lair #1387 jaa ok :DD -
[Walaki]D`Lair #1386 Ez is igazi észérv...az egy kula, mert nálam sosem volt autó...gratz... -
#1385 CSAK HÜLYÜLTEM... -
[Walaki]D`Lair #1384 Nem, 1.6 16V 124Le -
#1383 na az egy király gép:) a smart az egy kula, nálam soha nem volt autó
Az észérvek sokaságával te se vagy egyedül borg, minden hszbe ugyanazt írod le
JA és akit sértett az előző hszeim vmeike, attól bocs, tényleg....lol bazd...
-
[Walaki]D`Lair #1382 Jó hát azért ez elég szélsőséges eset amit mondtam, szóval városban csattanva nem az lesz az első, hogy a két veséd, a léped meg a májad katapultál a hasfaladon keresztül a járdára....:DDDDD -
#1381 nem, ez kemény 1,6os bengás. -
#1380 hát...
mondom h kinek mi a jobb
nem birja az egyik ugyse meggyozni a masikat h "a dizel a jobb köcsög" meg forditva sem. ez olyan mintha egy alonso drukkert probalnal meggyőzni arról h a schumacher a jobb és szurkoljon inkább neki. -
Borg #1379 És ez ugye nem mellette szól. -
#1378 Ez igy már tudom ez király gép. És ez Diesel? PEDIG DE MEGY NEM ÉRTEM HOGY LEHET EZ? -
[Walaki]D`Lair #1377 -
#1376 -
[Walaki]D`Lair #1375 Láttam persze, de a vicc az egészben, hogy simán túlélnéd még úgy is...azt láttad, amikor az E merci elejébe megy bele a kis smart átfedéssel? Még a szélvédő se reped meg...NAGYON kis kemény...sőt van egy videó, ahol 70mérfölddel, ami ~110km/h egy szilárd betonfalba küldik a smartot...ott se törik meg a szélvédő...sőt mindkét ajtó kézzel nyitható...az a vicc, hogy az autó többet bír mint a sofőr, magyarul hamarabb döglesz meg benne attól, hogy leszakadnak a belső szerveid, mint attól, hogy összeroncsolódsz... -
#1374 Mind szar benzines fujjjjj......legyorsulom mindet egy egyes golf dieselel... -
Borg #1373 De itt nem ez a téma. Max az vág vissza az autó biztonságával, aki kifogyott az érveiből benzin vs dízel terén. -
#1372 en supraval, vagy evo-val :) esetleg wrxsti -
#1371 Ezt bővebben ezt igy nem ismerem mi az? -
[Walaki]D`Lair #1370 Nem az enyém a vas, ha így lenne akkor már rég AE86-al járnék :)) -
#1369 Csalodtam benned!!!! Nem ezt vártam a logó alapján... Add el és vegyél olyat... -
Borg #1368 Szeretem nézni, ahogy csak úgy hemzsegnek az észérvek egy hsz-ben :DDD -
#1367 amugy sztem te is lattad azt a videot amiben a smartot egy s-es bombinek kuldik felig frontalisan
a smart egy szaltot lenyomva elrepul a picsaba :D -
[Walaki]D`Lair #1366 Igen télleg, ráadásul Brabus :)))) -
#1365 telleg smartod van?
ja kitoroltem meg rajottem az uj uzidbol h azod van:D -
[Walaki]D`Lair #1364 Hopp közben eltűnt a hsz :D -
[Walaki]D`Lair #1363 De amúgy smartom van :) -
[Walaki]D`Lair #1362 1. Nem járok gyorsulásra a géppel
2. Nem szoktam leállni gyorsulgatni, de most kivételesen megtörtént, mert láttam hogy 1.4 HDi xDDDDD
3. Sokkal biztonságosabb a Smart mint a legtöbb kisautó, de ez most nem az a topic ahova ez tartozik
4.tudom, hogy a kw az a teljesítmény, ami átszámolva a Le, ezt csak egy példának írtam...bár talán télleg nem erre reagáva kellett volna, igazad van
5. ezt a "te ostoba szar"-t ezt nem tudom hova tenni, én nem ebben a stílusban reagáltam neked, kérlek te se tedd... -
Borg #1360 A B16B blokk WTCC változata 225LE :)
A JUN Tuning szériában is gyártja. No turbo. -
#1359 Figyi bazz.Itt rajtad kivül snki nem bazdmegozik, ha nem birod elviselni a véleményünk akkor kedvencekből vedd ki és menj!! Érdekes hogy mi lehet faszok vagyunk és nem értjük meg hogy miről beszélsz de nem vagyunk bunkok se veled se a másikkal.Ezen kéne elgondolkoznod te Kurva okos.
Ez az egyik. A másik pedig az hogy én nem ugy vezetek mint a nagyapám és nekem nem fele meg a Diesel kövezz meg de szerintem a Diesel az életbe nem fog olyan élményt nyújtani se vezetési élménybe se verseny körülmények között mint egy benzine. Ezen vitatkozhatunk még vagy husz évig. nekem és rajtam kivül nagyon sok embernek ez a véleménye.
Ráadásul én kb 3 éve dieselel járok tudom miről beszéálek ezek között volt 406 hdi 206 hdi partner hdi, szivó. Vw Caddy. Mercedes 124 stb szóval ennyi.
És mégegyszer kérlek kulturáltan és ne bunkon nem érdemeljük meg. Te sem kaptál ilyen választ. -
#1358 jó, akkor menj éls gyorsulgass le mindenkit a zsebrakédáddal, de vigyázz nagyon magadra mert egy cserebogár elütése haláloz is vezethet...
a teljesítmény nálam a kw vagyis ha azt átszámolod akkor le, te ostoba sz*r -
[Walaki]D`Lair #1357 Az télleg nem normális...6 milla újonnan...
(alig használtan vettük egy sima smart áráért :)) -
#1356 istenem, ki a faszom aki smartot vesz? az hulye. foleg aki brabusban :DD -
#1355 azota volt par kocsim, most is van es hat egyik sem kozelitette meg. dieselem is volt. szal tom mirol beszelek. de ha azt a kocsit rendbe lehetne rakni odaadnam a fel heremet erte :) -
[Walaki]D`Lair #1354 HAHAHAHAAHA :D:D:D:D: teljesítménybe a dízel jobb?
Mondok egy példát:
Dízel Smart: 800ccm 41Le 115Nm
Brabus Smart: 700ccm 75Le 115Nm (tehát a nyomaték azonos!!!)
Gyorsulás 19.1 vs. 12.3 Na akkor miről beszélünk?
Mellesleg 730kg a kocsi ;) -
#1353 hát paszmék, itt még mindig ezen megy az agyalás? Szvsz nem szívó/szívó turbo/turbo alapján kell, hanem lóerő, érted bazdmeg LÓERŐ alapján!!!! Ha ezt megteszed rájöhetsz h azonos TELJESÍTMÉNYBE, érted ezt a szót, TELJESÍTMÉNYBE a dízel jobb:) Mégha a gyorsulás azonos is, fogyasztásba jobb, és igen drága testvérem aki nagyon elmés volt korábban, hívhatnánk ezt a topicot mivel tehetünk meg 100kmert olcsóbbannak mert ez is egy hasonlítási alap b*zdmeg....
elegem van a sok kurvaokosból, versenysportba meg még nem elég fejlett a dízel, de várható hogy ott is feltűnik majd, lásd sokat emlegetett R10 vagy Peu 908....
És még1szer mondom, nem vagyok elvakult dízelpárti, de tény h ésszerű használat mellett jobb..Mondom ésszerű nem agyonpörgetem, és visszabszom 2 padló, meg minden pirosnál szétalázok mindenki a 900ccm3 smart brabus hiperbiturbo 72lovammal, ami kb 600kilót hivatott mozgatni... -
#1352 nekem egy 93-as toyota carina gti-m volt. 2liter, 180 paci. magyarorszagon nem forgalmazták soha igy szinte nincs is az orszagban. gyarilag celica motor&futomu. alaztam vele mindent. a4-es audit ugy legyorsultam h egyes kettesbe vegig fustolt a gumi, mert padlot tapostam :). csakhat tavasszal rajtamaradt a teligumi es en figyelmen kivul hagytam egy kanyarban. totálkár. szegeny kocsi :( sajnalom a mai napig. :( szoval benzin powa -
#1351 206 hajcsárok elég sokat hiszneka képességekről. nekem is volt már "élményem" velük. kiraktam az indexet, h akkor tsá, erre beleállt a taposnivalóba, és pörgette 170ig. eddig hajtottam magamelőtt majd kicsit visszaengedtem a gázból, visszakapcs ... kihúzat, és 210 környéke lehetett mikor elsiklottam mellette.
mindennapi használatra jobb a diesel, de pörgetni a benzinest lehet jól. volt már diesel pörgetős negatív élményem.
730d azért nem kicsit szól gyorsulásba és sebességbe sem. múltkor elgyorsult 1 mellőlem. tudtam, h nem sok esélyem van ezért nem is strapáltam magam, szépen ki is gyorsult, DE ... a moci kopogása bejött a feltekert ablakon is.
nagyon nem erre van a diesel kitalálva, még akkor sem ha tudja. és ettől nagyon szétesőssé válik idő előtt. és itt is van a diesel legnagyobb gondja ... nagyon mélyrenyúlós az alkatrészköltség. -
#1350 Valószinü de ez pont olyan mintha egy 120-as skodát hasonlitgatnál egy uj opel astrával.
Egyszerüen ezen kész vagyok
az elöbb oda rakott autók közül a WTCC-eken kivül mind turbos. A subaruból van 2000cm3 is. ez az autó kb 260le. A 3000cm3 az 300 le körül van. Akkor miről beszélünk ha egy diesel ford 2.2-es létére 150 le. Akkor mivan? Ráadásul a subaruból a 2000 nem a wrx sti. Hanem a másik ami egy szinte full alap utcai gép. Akkor mi van? ezzel gyorsuljon egy 1.9 pdtdi, ne egy 1.8-as hondával amibe nincs turbó meg semmi. -
Borg #1349 huha ezért kapsz a hdi fanklupbtól