DIESEL vs BENZIN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz is!!! Nyomatékra az már majdnem traktor...<#zavart1>

Igy van.
Ha szántani kell, akkor 535d <#idiota>
Szerintem általánosságban nem lehet ezt a vitát eldönteni.
Az attól függ, hogy mire akarod hsználni: autó, haszonjármû, traktor, versenyautó...?<#rolleyes>

desigo
Csak ha pöpec erõs turbós😊
Joey_The_Man
A szívem benzint diktál, de a diesel a király! <#vigyor2>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

gordon 24
Igen igen!!!!!!!!!!!

Downhill!!

desigo
hát benzin😊
Joey_The_Man
olvass vissza <#eplus2>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

gordon 24
Na mivan itt? Most akkor Benzin vagy Diesel?<#nemtudom>

Downhill!!

esetleg

Pheel
Totalcar - Népítélet esetleg?
[Walaki]D`Lair
Nem, komolyan érdekel😊 akkoriban kicsi voltam, fingom nem volt ilyesmirõl...még a régi jó ÁFOR kutaknál lehetett kapni a HTO-t 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
Egy 2.5D régebbi /1990-1995 kb./ Ford Transit mennyit eszik kb.? mire kell figyelni a vásárlásnál?
olyan válaszoljon, akinek személyes tapasztalata van a verdával, ha lehet.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ha így kérdezed, akkor mindegy... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Ez hogy jön ide?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
köszi <#wink>

Joey_The_Man
persze, de ha sokat mész, akkor sokszor kell megcsinálni azt a 100 litert is.. és amúgy az nem olyan sok.. Egy teletank (80L) kb 1000-1200 km-t megyek vegyesen.. AZ 1 hét. De lehet, h valakinek megéri, nekem nem..

ChevyG
most vettem ace-re:
ChevyG
<#lama> volt hawerod sry
fifi
nem érted...
ha egyszerre csinálsz mondjuk 100lityi tisztát, akkor azért azzal jó ideig el lehet poroszkálni nem?

Joey_The_Man
Nálunk ez nem mûködne... meg nekem ez már "túl bonyolult" idézõjelbe.. valszeg lusta is vagyok.. és viszonylag sokszor kéne ezt csinálni, met sokat megy az autó..

fifi
tudod mit jelent az a fogalom, hogy olajszõkítés?

[Walaki]D`Lair
Régen amikor 1.9 szívódízel citroenünk volt, HTO-val jártunk 😊)) Mentünk mindig a benzinkútra nagy kannákkal és abba töltöttük, otthon meg a kocsiba 😄DD

fifi
garázsban...
élelmes ember meg kitalálja rá az apparátot...

Joey_The_Man
hát hogy szûröd? hol ?

fifi
hát nekem 5évig megérte... 😊
meg itt most ne úgy értsd, hogy 5 literes kiskannákkal szórakozzon az ember.

Joey_The_Man
ha neked ez megéri. Ha sokat mész vele, minden nap pepecselni vele.. <#rolleyes>

fifi
megéri az, csak:
1. jó helyrõl kell venni
2. MINDIG ülepíteni, szûrni kell /pl minõségi harisnyán 😊/

Joey_The_Man
Errõl az olcsó gázolajról annyit, hogy az utcánkba egyik srácnak Rover diesel-je volt.. és rendszeresen hajóról szerzett olcsó gázolajjal tankolta, aztán egyszer csak nem ment a kocsi. AZt mondták neki hogy lerakódott a sok szar, meg mittomén.. és most nem tudom mi van vele, sztem vár a javításra, ami nem 2 forint lesz.. Tehát nem biztos, hogy nagyon megéri a 200 ft-os gázolaj..

Tudom itt ilyen sültkrumpliszagú autókról beszéltetek, csak gondoltam azért elveszem a kedvét annak, aki hajóról tankol... <#hawaii>

ChevyG work
LOL, ez aztán a gazdaságos háztartás!<#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

MaSzKa
fele fele arányba bekevered alpesi diesel üzemanyaggal

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

mrzed001
A petróleum nevezetû csodaszer hozzáadásával (legalábbis ezt javasolják)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Vízhajtás <#idiota>
A jövõ autója, Bush agyhúgykövet kapna a teljes olajbiznisszel egyetemben<#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

És hogy indítod be az autót hidegben? Mert ugye a biodízel sokkal elõbb gélesedik, mint a gázolaj.
MaSzKa
a bmw nek volt régen a 80-as évekbe ilyen motorja 1200le tudott
valami ladás weboldalon van info a vízbefecskedezésrõl

egyik gyerek ladába megcsinálta

mrzed001
Tényleg, volt egy olyan urban legend, hogy mivel nagy a nyomás és a hõmérséklet a dízel motorban (persze csak járatás után), ezért valaki beépített egy csapot amivel szabályozhatta, hogy mennyi víz menjen be az üzemanyag mellett/helyett.
Szóval lehet, hogy az a víz nem bug, hanem feature <#idiota>

MaSzKa
szoktam nézni de annak az aljára 1idõ után leüllepedik a viz mert azzal higitják

MaSzKa
egy fehér opel d kadett

mrzed001
Állítólag a hyperolcsó tesco-s szar étolajral jobban megy, mint a vénusszal (SzuperDízel 😛)

MaSzKa
majd egyszer rakok fel

1-2hónap múlva már talán lesz otthon is netem majd akkor

DanielT
😊)) Ezt már szeretem! Kép van a hõs verdáról? Tiszteletet érdemel! 😊
MaSzKa
Vénus-Power

MaSzKa
sokan mondták de csak én mertem megcsinálni

MaSzKa
BMW Sport Diesel

DanielT
Gyakori ez arrafelé? 😊
mrzed001
Hát igen, a jó öreg szívódízelesek elég könnyen függetleníthetõk Bush-tól 😊))
Még nem próbáltam, mert pesten az orruk után mennek a zsaruk (lángos, fánk, sültkrumpli 😛P)

Állítólag semmit sem tesz tönkre. Alapból herr Diesel mivel is üzemeltette a motorját, mogyoróolajjal ?

MaSzKa
de sütni otthon akkor is kell valamibe de nem gásolajba<#beka3>

Vám és pénzügyõrség, mivel jövedéki adócsalásnak számít.
MaSzKa
ezért már büntetnek is

szoktak lenni a 8-as fõút mellett akik direkt ezt ellenõrzik valami Vám.... a neve

Csak az drágább mint a gázolaj 😊