3671
DIESEL vs BENZIN
-
DJ BP #1629 kicsi a Mondeo? sumózni jársz? -
DJ BP #1628 kisautóra nem vennék dízelt soha, felesleges sztem, annyival nem fogyaszt keveset.. -
#1627 Nos a 2001-es Mondeo már messze van az újtól sry, már rég nem garis, tehát használt fos. Amúgy én is gondolkodtam ilyesféle korú/állapotú mondikon, de nagyon kicsi nekem, enyhén szorulok a vezető oldalon. Pedik jóak az! -
#1626 Most íppeg Barumot használok télire, jóak az ide (legrohattabb télben is feljövök a Jánoshegyre (rohatt utakon) melózni és életemben nem használtam még láncot)! -
Jobson #1625 még egy kérdés srácok:
skoda fabia 1.4 80ló dízel?
erről a vélemény?
Köszi mindnekinek a válaszokat ! -
#1624 PÁSZMEG! :D Négytárcsás, ABS-es szervófék van alapból mindkét verdám! Hagy tudjam már, ha már egyszer annyit szerelgettük az évek alatt, de ha hülye lennék, akkor is látszana az alufelnin át... :D -
Borg #1623 Fogalmam sincs. -
#1622 12 colban is gyártanak Pilot-ot? Nem is tudtam :PPPPP -
n003 #1621 émmán nem bütykölök !! gyerekkoromban bogarunk volt, atyámmal állandóan azt szereltük (merthogy megtudjuk azt miis csinnálni) naonszerettem a verdát de szerelni azt nem! :)) én építész vagyok miaf..xér szerelgessem a kocsimat?? azért van a szerelő .. persze igazatok van a pénzügyi részében de valamit valamiér .. nekem 2001 mondeo kombim van, úgy vittem be műszakira hogy senki átsem nézte ... a másik oldala a dolognak hogy ezen már mi+ki tudna bütykölni??! a mechanikus dolgokat még talaán-talán de elektonikát? -
#1620 Miféle tárcsa? Olyan dobfékek vannak ezeken a szutykokon(hátul), hogy Lars Ulrich is sírva könyörögne, hadd játsszon egyszer ilyenen :DD
-
Borg #1619 2 évente persze... az orosz volga gumit esetleg, ami 50 év alatt se kopik el, de pont úgy is tapad :D
A Pilot Exalto PE2-met megenné 2 hónap alatt... -
#1618 Imádom az ilyen régi nagyvasakat. Beülsz, megindul és érzed ahogy egy nagy, dúrva fémdarab meglódul, de keményen ám! Azt hiszed semmi sem állítja meg, aztán rájössz, hogy a négy óriási tárcsa és a brutál gumik de! :D -
#1617 Jaja, szarérhúgyér van alkatrész, akár még vacsi új is, utángyártott, vaze! :D -
#1616 Leszarom-e?! Évente/kétévente beviszed a gumishoz, megfordítja a gumit a felnin, felcsérli a felnit és voilá! Amúgy nem nagyon, pedig én a régivel nyáron is mindég téli gumival jártam. -
Borg #1615 Hát, aki lusta/béna a bütykörészéshez, annak tuti jobban megéri egy újabb. De hogy anyagilag is jobban jönnél ki, az már messze nem biztos. -
n003 #1614 öreg verdával csak a gond van :(( -
#1613 Ízlés kérdése. Jól tucsingolva az is szép, meg meg lehet szokni. Nekem tetszik a seggük, az elejét meg szokom még... -
DJ BP #1612 de rosszul kopik a gumi így, nem? -
#1611 Ja, vagy úgy! Szerintem 2008.
-
DJ BP #1610 Nem legjobb a céges :DD, ezt vallom. Se benzin, se adók, se biztosítás, se szervíz, se értékvesztés, se beruházás :). Egy a hátrány, gyakran nem olyan, amilyet szeretnél :) -
#1609 Már akinek telik rá. Én nem szeretek pár év alatt pármilkát veszíteni, pláne nem hitelre... A mostani verdámat 350-ért vettem (előzőt 450-ért), kicsit helyrepofoztattam és még 4-6 évet belehúzok (ebbe is). -
Borg #1608 Azért érdekes, hogy más autókon kisebb dőléssel is megoldották ugyanezt :D
Ez tipikusan ezeknek a 80-as évek végi pözsók, meg fordok sajátja volt. Ilyen bő 15 fokban szétáll a hátsó kerék, hát bottal se bökködném az olyan autót... -
DJ BP #1607 vizont a legutoljára gyártott Scorpiók hihetetlen randák voltak :DDD -
#1606 A hátsó hídon szétállnak a kerekek. Ez direkte van így, terhelésnél bemegy jobban függőbe, de mindig kicsit dőlt marad. Jó széles gumival úgy fexik így kanyarban, mint katiban a gyerek... -
n003 #1605 hát azért az új autó a jóautó! :)) -
Borg #1604 Hát mikor apu vesz neki :D
(sry nem lehetett kihagyni:D) -
DJ BP #1603 de neked mikor? :) Vagy hogy értetted akkor, hogy ,,lesz"? :) -
#1602 Kussé, mer előveszem a hányószacsidat és megkínállak vele! :D -
Borg #1601 Orionom volt kb 1 órán át :) 1.6 100LE ghia.
Csak mikor gurultam volna ki a kereskedésből, széthullott a kuplungja, így inkább köszöntem és otthagytam nekik.
Igazából sosem bántam meg, hogy nem vettem meg. Ezeknek a fordoknak nem tudok kibékülni a külsejével.
Múltkor is láttam autópályán egy scorpio-t, aztán ilyen furcsa szögben álltak a hátsó kerekei. Lehet direkt vannak úgy, de hogy néz mán' ki... -
#1600 Mermér?! :D Enyimé csak alapbordó, de szívesen feszítek benne. Az előző egy ötajtós fehérség volt (még az is megvan), asse rossz, mert a fehér színtől még nagyobbnak látszik. Ja ás bordóságomon van nagy ezüst skorpio elől+hátul terpeszkedik (előző tulaj tucsingolta). -
#1599 "Tuningolva hihetelen jól néznek ki."
Szó szerint :PPP Bár én inkább így alakítanám: "Hihetetlen, hogy ezek akár tuningolva is jól nézzenek ki" :DDDD -
#1598 Pedig ez nem is tuningolt, hanem tök gyári (kivétel a két első + fényszóró). Tuningolva hihetelen jól néznek ki. Most néztem német teszteket, meg sem lehet ismerni őket. Élőben nagyobb, mint az ember gondolná, csak ugye kicsit tömpébb az orra szemre, így olyan mokánynak tűnik, pedig bazihosszú (főleg a sedan és főleg eu típushoz képest). -
#1597 Hogyhogy mikor lesz? Há' má' kapható :) -
Borg #1596 Én pl simán, két kézzel ellenállnék neki :D
"vigyék a szemem elől" -
DJ BP #1595 E90 mikor lesz? :) -
#1594 Rohadjon meg akkor :DD
Nem baj, következő valszeg E90 lesz, de a 4 csillag sem fog eltántorítani egy E60 -tól, ha nagyon beindulok :)) -
#1593 Meg aztán ki bírna ellenállni egy ilyen sokméteres csodának... (ez nem az enyém) :D
-
#1592 A Scorpio "csak" A kategóriás nagyautó volt, az A6-os még nem felső kategóriás, de már luxus autó. Akkor már egy akkori nagymerdzsót kéne nekiszalajtani az A6-osnak (mondjuk egy 500sel-t):DDD
Ma a Scoprio "ellenfele" a Skoda SuperB lenne kategória alapján. -
#1591 DIESEL! -
DJ BP #1590 hát BMW 5-ös nem szerepelt túl fényesen :DDDDDDD