3671
DIESEL vs BENZIN
  • Borg
    Ja hát mihez képest, asszem 4.7-es..
  • DJ BP
    ,,smallblokk" ezen mindig röhögök :DD
  • Borg
    Abból volt több verzió is, 170-240 lóig.
  • [Walaki]D`Lair
    meg július végén füreden volt egy klasszikus autó találkozó...volt egy nagy böhönye Caddillac...7.2literes (!!!!) motorral, 220Le...nabazz...:D:D:D:D
  • [Walaki]D`Lair
    a TransAM-el az a vicces, hogy 5.7 liter és 170Ló...szánalom...:D:D
  • Borg
    Mondjuk hétvégén néztem meg sógorral egy 66-os Mustangot. Az elejében smallblokkos ugye, épp felújítás alatt van. De azért beröffentették, nem semmi mit rázta a kasznit :) Főleg hogy szakadt bakokkal. De ezt automata váltó mániát sosem fogom megérteni. Persze így sincs sokba neki elforgatni a hátsó kerekeket. Sógor 5.7-es TransAM-jében meg se éreztem, megkérdeztem hogy már elpörögnek? Ja... abban is 3 sebességes automata van.
    Ez az autó is olyan mint a zsiráf, szép, de otthonra nem kéne.
  • [Walaki]D`Lair
    Najó igazad van...Egy Porsche 911-et még elfogadnék minden további nélkül :)))
  • Borg
    Nem feltétlenül az orrba kell tenni a nagy motorokat :)
  • [Walaki]D`Lair
    Egyenes úton biztos...aztán az első nagyobb kanyarban lehúzza az orrát a nagy motor...:D:D
  • Borg
    Én se esküszök a nagy köbcentire, de ez akkor is így van :)
  • [Walaki]D`Lair
    Nameg pont te mondod ezt? :D
  • [Walaki]D`Lair
    Baromság...:)
  • pszihopata
    Nem!Ha véletlenül sportautót vennék /ugyse veszek/,akkor valszeg egy 2000-es 4x4-es rizsrakéta lenne,valszeg subaru.
    Nagyköbcentis gumifüstölő biztos nem,pláne nem egy teherautóblokkos amerikai parasztsportautó.

• Borg
    "there is no replacement for displacement"
  • [Walaki]D`Lair
    Ja, csak te dízelre gondolsz én meg benzinesre :D:D
  • pszihopata
    Kivételesen egyetértek!
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy én se járnék nagyköbcentis sportautóval...2 liter felett csak felesleges súly a motor...2 liter turbó és ugyanaz az élmény mint egy nagyköbcentis akármiben :)
  • pszihopata
    'nagyköbcentis BENZINES sportautóval "-a corvette nem az?
    Lehetne ferrari is,v. porsche melyik problémám nem illik rájuk?

Közlekedtem évekig 1000-es sportmotorokkal,a tököm volt tele azzal hogy nem bírtam sehol megküldeni rendesen őket.

Valószínű,hogy életkorunk különbözősége az ok abban,hogy ezt a kérdést másképp látjuk.

'tuti,hogy mindenki nagyköbcentis BENZINES sportautóval közlekedne! "

Jeleztem hogy én nem!A közút nekem nem versenypálya,ezért nem is kéne sportautó lassan meg szar velük menni.

• [Walaki]D`Lair
    Igen és minden nagyköbcentis autó olyan mint a Corvette :D

Maradjunk annyiban, hogy NEKED nem kéne :)
  • pszihopata
    Bármerre jártam az elmúlt egy hónapban,mindenhol dugó volt.Horvátország,olaszország egy-két pesti út,M7-esen /200 km-re lakom onnan/.
    Átlagsebességem kb.50 km/h.Nem tudom ti merre közlekedtek?Ulámbatorban?
  • pszihopata
    A ráknak kéne!Corwette-t hajtottam ülök a betonon,ki sem látok ha előzni kell!Pattogok az úton,hátul dübörög a kipuf isten őrizz!Meg úgy mászok ki belőle,mert mellettem 30 centi magas a küszöb.Se csomagtartó,se utasok,a nyomvályú meg dobálja a 300-as gumikat.

Ide sportautó!Végighúzzák irigységből az oldalát,meg kivágják a tetőt,széttörik a felni a kátyúkban!HAVE A NICE DAY!
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja :)
  • desigo
    Nem lakik mindenki pesten,hogy araszolni kelljen.
    Ha a pénz nem számítana a megvételkor akkor tuti,hogy mindenki nagyköbcentis BENZINES sportautóval közlekedne!
  • pszihopata
    Szerintem ha pénz nem számít a megvételkor,akkor majdnem mindenki dízelt venne.Nekem például az újabb 3.0 dízel a6 kombi igencsak tetszik.
    De a magyar forgalomba és utakra egy 2000-es dízel is bőven elég.
    Jogsim kb. 91 óta van,akkor még sokkal jobban lehetett tekerni az utakon,araszolni a forgalommal meg teljesen felesleges a nagy köbcenti.
    Persze bírnám én is,de tök felesleges.
  • FOXX supreme
    nah mit indítottam el:D
  • [Walaki]D`Lair
    elvileg augusztustól
  • DJ BP
    már árulják?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem új 323d kéne, kombi és kék metál színben :D:D
  • [Walaki]D`Lair
    Télleg, azt ki is felejtettem...:)
  • DJ BP
    de már egy 520i-t is elfogadnék, 520d-t főleg :D
  • DJ BP
    530d is teljesen elég földi halandónak sztem :)
    Legalábbis nekem az lenne :)
  • FOXX supreme
    Szerintem még a BMW 20, 25, 30, 35 d-k is jók...

pl. 535 d, igaz dupla turbó és 3 literes blokk, de 286 ló, és 580 nm...

valhol láttam, csippelve ezt a motort, 330 ló, és 700 nm volt !! azért az már tép, akárhogy is nézem:D
  • [Walaki]D`Lair
    Ja, van pár marhajó dízel, pl. a TOYOTA 2.2 D4-D 177lovas dízele, a VOLVO D5 185Lovas dízele...és őőő...a Mercedes dízelei is baromi jók...a 2.2-es Pug HDi dízel is jó...
  • pszihopata
    Nemrég utasként ültem egy zsír új avensisben.Lestem beszálláskor a hátulját,de semmi felirat nem volt rajta.Mikor kiszáltam megkérdeztem a tulajt hogy miért nem dízelt vett.-Dízel volt.

• SötétBarom
    A felső minimum duplája fogyasztásban, true..

Régebben dízelpárti voltam, de mióta megvan az autóm azóta már tudom, hogy magamtól soha nem vennék dízelt.. Kerregjen akinek két anyja van :D
  • pszihopata
    Ha én tankolom,inkább az alsó!

• SötétBarom
    :DDDD

DTi rendkívül széles tartományban autózható..
  • Borg

• Borg
    A dízel energiatartalma kb 15%-kal magasabb a benzinnél (ahogy a sűrűsége is).
    Ettől függetlenül a dízel motor sem 100%-os effektivitással nyeri ki az energiát a dízelből, tehát a benzinesnek bőven van helye beelőzni.
  • pszihopata
    Utánanéztél?Arra biztosan emlékszem,hogy a fajhője magasabb.