3671
DIESEL vs BENZIN
-
DJ BP #2551 tudom, turbós benzines, de az többet eszik a szívónál,nagyobb a különbség -
DJ BP #2550 meg nem is az, sokan szeretik az alacsony fordulaton a nagyobb teljesítményt, így nekik erősebbnek érződik, pl. nemhiába szeretik osztrákok se a dízelt, hegyen nem kell pörgetni a motort annyit -
n003 #2549 jahh igaz :( visszaszívom akkor amit mondtam .. -
DJ BP #2548 meg akkor ne vegyél autót :D -
DJ BP #2547 amikor szinte mindenki hitelre veszi?? -
n003 #2546 vw-t elvből nem nézek mert a pdtdi-k nemjók ahogy a mondeo tdci-k se
használtautó.hún néztem passatot 2000-s kiadású tdi 2milla alatt 1.8 benzines 1.8 akkor miről beszélünk és mit kell ezen kiszámolni??? :( ok igazad van nem drágább jelentősen amikor újonnan veszed de nem is adod el jobban -
#2545 Passat Comfortline 1.9 TDI 105 4 6 533 000
Passat Comfortline 1.6 FSI 115 4 6 323 000
Évente hoz 15000 forintot,ha hosszútávra lekötöd!
Mazda 6-nál ugyanannyiért adták a dízel és benzines 2000-est!
Ott mennyi a holt tőke? -
n003 #2544 tudod te mit jelent az hogy holt tőke?? -
#2543 Vegyél egy passat 2.0 és 2.0 pdtdi-t.Menj velük 8 évig 250000 km-t aztán számold ki!
Ja és a dízelt dupla annyiért el tudod adni használtan!
Akkor számolj is,ne csak a levegőbe beszélj! -
#2542 Volt lpg-s kocsid?Pótkeréktartályról hallottál már?
Itt kötözködj! -
n003 #2541 meg azt is vedd számításba hogy kb milkával több áll egy autóban ami a világ legrosszabb befektetése :(( szal haggyuk mán ezta gazdasági alapú mejjik a jobb összehasonlítást mert nincs értelme ;)) -
#2540 hiperszuper PDTDI motor nem nyom le egy ugyanakkora TURBÓS benzinest...
Diesel: megvenni,szervízelni,fenntartani is drágább -
#2539 Diesel: Fasza, keveset fogyaszt(kicsit lomha), nagyobb motor erős, korszerűbb hiperszuper PDTDI motor lenyom 1 Benzinest...
Benzin: Hátt, jó meg minden(nekem is benzin van) de sokat fogyaszt ugyan 1.8T és 220LE de sztem a diesel jobb valamivel, ha valaki extrémen vezeti az autót akkor igen a benzin a jó na de ha ilyen lassú nyugott emberke vagy akkor bőven elég a Diesel.
LPG: ? értelme? nincs... 179ft/l lehet de elfoglalja az egész csomagtartót... -
#2538 79 új üzenet, flémszagot szimatolok... -
DJ BP #2537 ha 2 literrel kevesebbet fogyaszt, az száz km-enként majd 600Ft, kit izgat a 4Ft-os gázolajfelár?
Vagy 10 Ft-tal olcsóbb lenne a gázolaj mindjárt megérné? :)
Direkt játszátok az érteltetlent néhányan sztem :) -
#2536 Jegyezzük azért meg,hogy a dízelesek fele csencselt gázolajjal jár,ami 200 forint!
-
n003 #2535 nemmondod :DD húú aztaaa :D
miis ezért röhögtünk rajta .. szerintem szánalmas az ami/aki valami másnak akar bármit/bárkit feltüntetni mint ami ... pl szilikonos ajkak mert andzselinapicsának ojjan szépek az ajkai és ő is ponnt ojjat akar :( vagy mint esetünkben az m3 jelzés egy 3as dízelen
dízelt venni meg már rég nem arról szól hogy olcsóbb-e a kúton vagy nem .. ha ezt nézi valaki soha ne vegyen dízelt ;)) -
#2534 Ha a mol-nál drágább akkor már minden világos!
LPG meg 179/liter! -
#2533 attól még hogy van rajta m3 matrica az nem M3.
Bár a BMW-sek körében "égő" rák rakni nem M3 asra M3 as logót.
Viszont sima M-et nyugodtan lehet,és kedvelt:) -
#2532 a gázolaj ma a MOLnál megint drágább mint az benzin...ekkor jön a kérdés mért lenne jobb a diesel a benzinnél? -
#2531 Lemaradt egy uff! :D -
#2530 Szerintem csak olyan véleménye számít a dízel benzin vitában,akinek mindkettő volt már!
Aki meg gyorsulási adatokat linkelget,korommal példálózik meg a hanggal annak hiába beszélünk hatásfokról.Ugyanis a dízel lényege ez!
Egy pimpelt benzinesből ugatni a vakvilágba hogy szar a dízel az meg minősítí a hozzászólót.
Mások az igényei,vegyen benzinest oszt csókolom!De ne ossza az észt,aki tudja mi a műszaki különbség a kettő között az úgyis tudja melyik a jobb neki!
Az viszont kijelenthető,hogy ahogy nő a köbcenti annál előnyösebb a dízel.
-
n003 #2529 ok :)
egerhotel parkolójában állt egy m3 felségjelzésű bömbi (gyönyörű vót!! :O) tulaj beszáll erre haljuk a harkálykopácsolást :DD hangosan felröhögtünk :DD kicsit ciki vót -
#2528 "irónia" -
n003 #2527 "m3" ;) -
#2526 Ez dízel? Mer azt tudom, hogy benzines létezik jobb, mint egy 2.2es honda motor (sokkal jobb méret/erő arányos mondjuk nem sok).. :o) -
Borg #2525 Accord Type-R-ben is van ez a motor.
Btw szerintem 7.5-et megy 100-ra, de mindegy. -
n003 #2524 a múltkor velemis megtörtént hogy egy bevásárlóközp parkolójában ahogy befordultam a parkhelyre elémugrott egy fa :D sötét is volt meg siettem is szal szegény csemete elhajlott :( -
#2523 BMW E30 M3 Evo 2
Hengerűrtartalom : 2302 ccm
Teljesítmény : 220 LE
Nyomaték : 244 Nm
Gyártási idő : 1988.03 - 1988.05
igaz 100 ccm el több viszont jóval régebbi is. -
n003 #2522 ezzel egy baj van a mostani kombi mondeomhoz képest hogy kettőt kell venni ha cuccolni is akarnék :DD -
n003 #2521 dögöjj meg ez nemér :DDDDD
;) -
#2520 Az pedig opel motor, az 1.7esek voltak isuzuk.. Amúgy tényleg nem a legjobb, de megbízható.. (fater ilyet hajt, kombit, csak mindig összetörik valahogy :DDD Kutyák, fák, ilyesmi :DD) -
#2519 Honda PRELUDE 2.2 i 16V V (BB) 1998
Gyorsulás 0-100 km/h (mp): 6.9
Saját tömeg menetkészen (kg): 1320
Lökettérfogat (cm3): 2157
Teljesítmény (LE (kW) / 1 min): 200(147)/7100
Nyomaték (Nm / 1 min): 210/5800
Ez öllég régi egy darab, na ennél tessék jobbat mutatni dízelben.. -
n003 #2518 jajj neee :DD tuttam hogy felveted de a vectra szar isuzu(vagymiarák) dízele már akkorsem volt csúcstehnika :DD jóó tudom megbizható volt (vagy nem :D)
de amúgy az átlagautósnak meg tökmindegy mi van a kocsiban :)) -
#2517 drága ? mihez képest? nem megy? biztos vagy benne?:) horribilis összeg, ha olyan márkából van, benzinest is horribilis összeg .... -
#2516 Túl sok előnyét nem látom. Drága, szar hangja van, nem megy, és horribilis összeg javíttatni.. (15 éve még az uccsó nem volt, ennyit sikerült előrelépni :DDD ) -
DJ BP #2515 neked mi bajod, úgy őszintén? Csak annyit mondtam, azért nem halsz bele ha meghallod, ettől már vennék? :) -
#2514 miért nem megbízhatóak?
-
n003 #2513 meg 95 elötti technikáknál erősen a benzines volt fölényben az olajkályhákkal szemben ;)) utána erős fejlődésnek indult a dízel és ennek köszönhetően talán egy hangyafasznyival előnyösebb most egy dízel mint egy benzines
;)) -
#2512 akkor minek vedted oly onfelaldozoan amikor leokadtam a 320cdi hangjat?