3671
DIESEL vs BENZIN
-
#2671 Amúgy a képen 'látható' korom van. (nagyok a részecskéi) Szóval ez még a jobbik eset.
Az olyan kis részecskéjű korommal van baj ami már nem is látszik.
Pontosabban nem a korommal hanem a koromszemcsék felületén megtapadó ezernyi cuccal amit az élőlények szépen belélegeznek.
Persze ezt nem lehet megállapítani h mi a jobb vagy rosszabb. Kinek mi tetszik :) -
#2670 Érdekes hogy a sok benzinhuszár valahogy mindíg ide lyukad ki,főleg itt a sg-n a sok 18 éves frissjogsis ,mikor rosszul vannak ha nem körözhetnek a városban naponta órákat cél nélkül!
A 15 éves pimpelt hörgőkipufogós szakadékjaikból meg gondolom friss oxigén árad!
Hirtelen mindegyik milyen nagy környezetvédő! -
#2669 Hát jah, a korom csak azért baj mert szemet szúr, ha valahogy ellehetne érni hogy ne fekete, hanem átlátszó legyen a korom( jó ez hülyeség, csak a példa kedvéért) akkor senki nem szólna egy szót se. -
#2668 Egyik versenycélra készített autó sem teljesítí a normákat,és mindegyik utcára készült igen!Erre céloztam!
A könyökömön jön ki,hogy a sok okos csak a kormot látja,az nem jut eszébe hogy egy otvar 2-es golf /1.6 benz pl./ katalizátor nélkül 10 literes városi fogyasztással mennyit pufogtat a levegőbe és mit!
Jah az nem látszik,akkor az jó mi? -
#2667 Semmi,mert én Co-mérést írtam,tudsz te olvasni?
Ez egy tunningolt autó,mi köze a pesti kitiltásokhoz?
Ami jelenleg kapható dízel az bármelyik teljesítí a normákat!
Az hogy egy pl. 95-ben gyártott kormol-e,az más tészta,egy régi benzines is szennyez nem? -
#2666 A koromnak (ami miatt a múltkori városból kitiltós balhé is volt Pesten) mi köze van a CO/CO2 -höz, amit egyébként minden élőlény is kibocsát? -
#2665 Még mindíg több tudás kell 1000 lóra felnyomni egy ram-ot,mint kocsikat kívülről pimpelni -nem?
Valakinek ez a szórakozás!
Nem biztos hogy többet szennyez a 400 méteres pályán,mint más 1 órás csapatással a városban!
Aki a koromfelhőn akad ki az akkor követelje a forma 1-ben is a CO-mérést! -
dieselG #2664 mi a jó ebben... -
#2663 -
#2662 Benzin :D -
#2661 Gázautózás nagyban
-
#2660 Ez hogy is jön ide? -
#2659 -
#2658 egyértelműen Diesel.
Azért is mert én inkább az ilyen nagy járművekért vagyok oda pl kamion mintsem a kis smart kaliberű guruló fotelért. Csak kondoljunk bele egy 40-50 tonnás szerelvény egy Budapest-Madrid távon egy 16ezer köbcentis motorral mennyi benzint beverne. De személyautóbol is inkább a Dieselre szavazok. -
#2657 Alap,hogy benzin megéri! -
#2656 Hmm.... -
#2655 Fuck yeah :D -
#2654 Még mindig benzin
főleg,hogy így lement az ára :) -
#2653 Drága benzinnel is autóznak az osztrákok
hát van miből tankolniuk... -
#2652 benzin-re szavazok -
#2651 hehe
kicsit kormol -
#2650 Jaaa, ééttem má'! ;P -
#2649 xDDDDDDDDDD -
Borg #2648 -
#2647 :D -
#2646 nem 170kilometeren at ment 3asban, hanem 3asban megy 170-et :D -
#2645 Nem sínylette meg azt a 170km-t a motor? -
DJ BP #2644 ja igen, teljesítménycsúcs nem egyenlő nyomatékcsúcs :) -
Borg #2643 A benzinesé sem.. -
DJ BP #2642 valószínű nem úgy hangolják, mint az utcai dízeleket :) -
#2641 Redline 6600 /min -
#2640 hat nemtom. de valoszinu h nem forgatjak le odaig mert a dizel nyomatekgorbeje nem a max fordulaton van a csucson. -
#2639 hali.nem tudjátok h az Audi TDI R10 ami a le mans-on indul, meddig lehet pörgetni,vagyis h mennyinél tilt le,értitek:D -
#2638 +1 -
#2637 +1 xD -
#2636 én is gondolkoztam h csatlakozni kene a spanyolokhoz, ki lenne benne? :DD -
#2635 Birkák népe vagyunk. Ez van. Itt a levegőadót is szó nélkül lenyelné mindenki.. -
#2634 vicc,hogy a spanyolok,portugálok mit össze szenvednek a magas üzemanyag árakon
mi persze tűrjük pedig negyed annyit se keresünk mint ők :/ -
#2633 Mi kerül a benzinbe ennyibe... -
#2632 Ennyi.:D:D:D