3671
DIESEL vs BENZIN
-
akkor te se a kúton tankolsz:D -
Ennyiből fordulok Győrből, bár nem kifinomult stílusban =) -
Körülbelül nálam is úgy alakul. -
én legfeljebb 200 kilométert, ha optimális fordulaton megyek végig, nincsen előzni való, sok falu, meg dombok, akkor lehet 250 is akár. És ez a téli gumi, a nyári könnyűfém az kevesebbet enged meg.. -
én olyan 450-500km-t... :)
kíméletes üzemben -
Meddig juthatunk el 5000 forintból?
"Dízel? Benzin? Esetleg a gáz? Megnéztük, melyik autóval hová utazhatunk el 5000 forintért megtankolva."
-
Dízel lesz a következő Impreza STi -
höhö
Négy forinttal nő mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 340 forintra, míg a gázolajé 322 forintra nő. -
Töpörödésre gondolsz? -
bocsmá
-
Borg #3101 Hja, de nem nyelvi okokból :D -
És a csökkenés szót Magyarországon nem használjuk... -
Borg #3099 A lefelé növekedést errefelé csökkenésnek mondjuk :) -
nah, itt végre elkezdtek lefelé növekedni az árak, végre valahára... -.-'
2 penny mínuszban járunk előző napokhoz képest. -
lupo D vs. Lupo petrol
3.77L /100
6.72 /100 -
golf petrol vs. golf diesel -
én még a régi ivecót egy tsz-be vittem,3 sörért kivették meg lepróbálták őket:D -
nem hiszek ezekben a löttyökben
fel kell tenni a műszerre,aztán ha rossz cserélni kell,szerintem a tiédhez nem vészes
különben is ami 200-300 baron működik az nem lehet koszos-max kopott -
Szerinted porlasztócsúcs tisztítót, ha tudok olcsón, érdemes belelögybölni a tankba?
Ha igen, melyik márkát preferálnád? -
tudja valaki TUTIRA, hogy Romániából mennyi üzemanyagot lehet behozni tankon kívül? -
Újabb benzinár emelkedés, újabb csúcs
"Mol Nyrt. az elmúlt hetekben nem mindig, illetve nem mindig olyan mértékben emelte az árakat, mint ami a jegyzésárak változása alapján indokolt lett volna."
mer rendes xD -
hát egeh, ez valóban kérdés, sajnos nem tudom nyomatékosan letesztelni, hogy valamelyest egyértelmű és hihető eredmény jöjjön ki, mert halvány fingom sincs, hol lehet a közelben Jet kút, csak egy látogatás közben találtunk egyet. -
Kérdés, hogy az 1.14-es van-e olyan, mint az 1.22-es. -
itt angliában is már egekben van az üzemanyag ár és bármilyen hihetetlen is rengetegen a texaco és egyéb töltőállomások fejét akarják venni emiatt, bármennyire is van péze az átlagembernek.
1.24 legtöbb helyen a dízel, benzin meg 1.22 körül, ha mázlija van valakinek és olyan helyen lakik, ahol van Jet kút, akkor ott 1.14-1.17-ért hozzájut a benzinhez.
nem rossz emelkedés ahhoz képest, hogy télen 1.11-1.13-ért tankoltunk szinte mindenhol. -
-
nem tud senki hozzáférni a sofőrők gps-el mennek meg sem állhatnak csak a a kúton,ott meg úgy van a lefejtés hogy ne lehessen belenyúlni
a kútfejeket meg a karbantartó cég blombálja le,és csak ők szerelhetik
egyébként mindenki láthat mindent mert éjjel-nappal nyitva van a legtöbb nem?
-
Én ebből a retek országból akkor is kinézem hogy összekatyvasszák minden szarral, adalékkal. A kutasok is, meg amíg odaér a fuvarozók is csapolgatják, hogy kéz alatt eladja.
-
Borg #3084 Magyarán az üzemanyag minőségéhez semmi köze nem volt. -
ehhez csak annyit mondanék, hogy mikor svájcba utaztunk, a 700 kilóméter helyett elég volt 900-1000 kilóméterenként tankolnunk. (hozzátenném, végig autópályán, 120-130as tempónál, nem lassítgatva és gyorsítgatva túlsokat). -
Mikor lesz 400? -
Ez egyre loálosabb :D -
csodás -
Négy forinttal nő a benzin, és hat forinttal a gázolaj ára a töltőállomásokon - a hétfői munkaszüneti nap miatt ezen a héten csütörtökön -
dieselG #3078
-
kösz kösz
mondjuk én sem fogok kijárni csak ezért, de pl mindenképp járok arra, akár vásárolni, akár bármi, akkor már én is CSAK AZÉRT ott tankolok...
Tegnap éjjel épp Bajnai mester mesélt a TV-ben, és mikor kérdőre vonták, hogy a benzinár mennyit nőtt az elmúlt évben, azzal indokolta, hogy a világpiaci ár ment fel. És akkor az a jövedéki emelés következtében beemelt 14 forint az miféle világpiaci árnövekedést követett? ... -
Hunyadiék az utóbbi időben nagyon összeszedték magukat. A 2,4 literes Theta II is elég jónak tűnik, szívesen letesztelném. -
Borg #3075 Egy ilyenben jöhetne is.
-
hyundai közvetlen befecskendezéses 2 literes turbó-280 lóerő
-
Helyesen teszed. -