DIESEL vs BENZIN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de egy gatyás szaki a melóben azt mondta, hogy a 123-as pl gond nélkül ketyeg vele telibe, de nekem a Lucas adagoló valószínûleg nem fogja megköszönni...
így maradt 200-ért a butykolás, annak is megvan a varázsa... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
230-ért veszik valahol
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az emeléssel a gázolaj átlagára 331 forintra, a benziné 345 forintra nõ. A benzin ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedik, soha nem volt még ilyen drága az üzemanyag Magyarországon. A gázolaj ára egyelõre csak 2010-es rekord."
hat oda ugyse megyunk lakni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az európai átlag 1,25 euró, Magyarország azon négy európai ország egyike, ahol csak kissé drágább az üzemanyag az európai átlagnál: Magyarországon 1,21 euró, ugyanannyi, mint Ausztriában, Svájcban és Szlovéniában 1,22 euró. A legolcsóbban Oroszországban(0,81 euró), Fehéroroszországban(0,82 euró) és Cipruson(0,90 euró) lehet tankolni.
.: mobilize.hu :.
kíméletes üzemben
"Dízel? Benzin? Esetleg a gáz? Megnéztük, melyik autóval hová utazhatunk el 5000 forintért megtankolva."

Négy forinttal nõ mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára a hazai töltõállomásokon szerdától - erõsítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 340 forintra, míg a gázolajé 322 forintra nõ.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
2 penny mínuszban járunk elõzõ napokhoz képest.
fel kell tenni a mûszerre,aztán ha rossz cserélni kell,szerintem a tiédhez nem vészes
különben is ami 200-300 baron mûködik az nem lehet koszos-max kopott
Ha igen, melyik márkát preferálnád?
"Mol Nyrt. az elmúlt hetekben nem mindig, illetve nem mindig olyan mértékben emelte az árakat, mint ami a jegyzésárak változása alapján indokolt lett volna."
mer rendes xD
1.24 legtöbb helyen a dízel, benzin meg 1.22 körül, ha mázlija van valakinek és olyan helyen lakik, ahol van Jet kút, akkor ott 1.14-1.17-ért hozzájut a benzinhez.
nem rossz emelkedés ahhoz képest, hogy télen 1.11-1.13-ért tankoltunk szinte mindenhol.
a kútfejeket meg a karbantartó cég blombálja le,és csak õk szerelhetik
egyébként mindenki láthat mindent mert éjjel-nappal nyitva van a legtöbb nem?
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
mondjuk én sem fogok kijárni csak ezért, de pl mindenképp járok arra, akár vásárolni, akár bármi, akkor már én is CSAK AZÉRT ott tankolok...
Tegnap éjjel épp Bajnai mester mesélt a TV-ben, és mikor kérdõre vonták, hogy a benzinár mennyit nõtt az elmúlt évben, azzal indokolta, hogy a világpiaci ár ment fel. És akkor az a jövedéki emelés következtében beemelt 14 forint az miféle világpiaci árnövekedést követett? ...
.: mobilize.hu :.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu