47
Fragile
-
#7 Hát, ha feleseket tol be, akkor egy horrorfilmet és illik neki végignézni anélkül, hogy lef*ssa a bokáját... :D
David2: Ajánlom figyelmedbe a japánok horror-gyöngyszemeit: Ju On -sorozat, Ringu, Kairo, Shutter... Ezek horrorok, de a H. Cs. csak gyenge utánzat -
vg #6 Braindead-től szerintem beájulna David2... Amúgy, szerintem azért élte meg ilyen erősen ezt a "horror" filmet, mert még gyerek. Régen én is iszonyatosan paráztam a Evil Dead filmtől, ami felnőtt szemmel már inkább vigjáték mint horror. :) Hehehe -
#5 "Ez volt a legkeményebb horror, amit láttam"
:DDDDDDD
Ez az év vicce... ;)
Ember, ez az egyik LEGGYENGÉBB HORROR, barátnők horror-ra szoktatására ideális, de már én is Dellamorte Dellamore-t meg Braindead-et nézettem vele elsőre. Ezen a légyfingon még ő is röhögött... :) -
#4 azér sztem volt rendesen "hatásfoka", legalábbis rám tott hatni. Meg is kellett innom egy felest utána, h lenyugodjak. Ez volt a legkeményebb horror, amit láttam, nemtom ennél erősebbet, h reagálnék le... -
vg #3 Annyira nem volt jó film. Az új Supernatural sorozat pár erősebb része simán veri horrorban, mind parában... -
#2 Láttam, nekem bejött, bár egyszer nézős stuff. -
#1 hi
most néztem meg a filmet a családdal, és még most is remeg a kezem
elképesztően jól lett lélektanilag összehozva film, s mélten 16 éven aluliaknak NEM ajánlott
egy kis info