Hideg csontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó másfél éve néztem meg a filmet és jó volt
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Pont igy jó egy film.. sokáig húzzák az ember idegeit, hogy aztán majd nagyot süljön a dolog. Szeretnék még több hasonló filmet láttni.
Nem azt mondom hogy szuper jó kis horror volt, de tényleg, egész korrekt egy darabb lett ez.
(egyébbként nekem pont ott nem tetszett a film, ahol a géplányt teljes egészében mutatták. Kár volt. Addig volt jó amig az árnyékát vagy a lábát láttuk. Mondjuk elkerülhetetlen volt az egész alak bemutatása.. az arcát megcsinálhatták volna kevéssbé viccesé. De jó hogy többet nem futkároztatták a mai trend horrorfilmecskék mintájára)
Szerintem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Az elég durva...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Kár érte. Lehetett volna jobb is. Sokkal jobb.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Commentekben mindenki ajánlotta mindenkinek, hogy mijen ûberfaszamajdösszefosodmagadtõle film.
Nekem annyira nem jöt be....
Úgyvagyok vele, ahogy te; egyszer megnéztem, kész
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na de hogy ne legyek teljesen off. Nemrég láttam ezt a Hideg csontok-at, úgy adták ide, hogy ettõl aztán rámjön a para, meg az elsõ 15 perc után szétfosom magam... Hát majdnem. Ahogy Blasta is írta, "hangosanijesztgetõs" részek tipikusak, story kissé erõltetett. Annyira azért nem überszar, de nem az a film, amit esetleg többször is megnéznék.
gamertag: kenobita
Ezt nõvel kell megnézni moziban, vagy sötét szobában tuti hogy egyre közelebb kerül hozzád, mert fél :)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Van benne kb. KÉT parás rész, a többi dögunalom illetve klisés HIRTELENDURVAHANGEFFEKT részek keveréke.
Szánalmas film, béna szereplõk, izzadtságszagú forg.könyv, mi kell még egy "sohanenézdmeg" értékeléshez?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Sajnos a filmek kb. 90%-át angol cím alapján ismerem, a magyar címek olyan silányak, hogy nem is nagyon nézem, milyen címmel jön ki.
JackDaniels: A kemény horror a Guinea Pig-nél kezdõdik... ;)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
jah és hogy a barlangról ne is beszéljek, haverommal halálra röhögtük magunkat amikor a "két csaj" verekszik abban a vérmedencében, tiszta iszap fájt :D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
s végülis azt sem lehet ellenõrizni, h ki hogyan él megy filmet nézés közben, mert másnap mindenki csak nevet rajta
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy ez a Hidegcsontok egy ritka SZ@r film volt!!
Már kezd kissé unalmas lenni ez a kislány aranyos de közben gyilkol -os hülyeség.Kitalálhatnának már valami mást.
Azér a kiscsaj jólmegszívta a filmben hogy az ápolónõ mindig eltörte a csontjait<#buck>#buck><#hehe>#hehe>
David2: Ajánlom figyelmedbe a japánok horror-gyöngyszemeit: Ju On -sorozat, Ringu, Kairo, Shutter... Ezek horrorok, de a H. Cs. csak gyenge utánzat
:DDDDDDD
Ez az év vicce... ;)
Ember, ez az egyik LEGGYENGÉBB HORROR, barátnõk horror-ra szoktatására ideális, de már én is Dellamorte Dellamore-t meg Braindead-et nézettem vele elsõre. Ezen a légyfingon még õ is röhögött... :)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
most néztem meg a filmet a családdal, és még most is remeg a kezem<#csodalk>#csodalk>
elképesztõen jól lett lélektanilag összehozva film, s mélten 16 éven aluliaknak NEM ajánlott
egy kis info