80
-
Sance231 #80 1. lépés: megveszed
2. lépés: játszol -
Ádesz #79 Én is kérdeztem már, dehát süket fülekr találtam:) -
Chucky7 #78 Valaki segítsen
-
Chucky7 #77 "Hogyan kell a Heroes 5-tel Online játszani?"
Ezt én is szeretném tudni! -
Aty13 #76 Sziasztok! Hogyan kell a Heroes 5-tel Online játszani? -
Kath8 #75 Én IMÁDTTAM!!!!!!!!!!!!! -
Bajintom #74 nem tudjátok hogy hol lehet NETEn játszania 4-el
?
-
Bajintom #73 szerintem sokkal jobb a négy nem?
-
kince #72 Szerintem nagyon faxa kis játék de sajnos sok szarság is van benne;) -
#71 Igen az a vége, hogy lenyomod azt a másik hőst... Egyébként én már uninstalláltam is... Akkorát csalódtam benne mint ide a Plútó! Egy az egyben SEMMI újítás, változás nincs benne csak jelentéktelen marhaságok. Na meg a grafika, de az meg végül is ma már nem egy nagy dolog! Egyszerűen gusztustalannak tartom, hogy kizárólag a játék nevével akarnak (és fognak is) eladni egy csomót ebből a feljavított grafikájú HOMM3-ból... Aki játszott az előző négy résszel és nem totális megszállott (nekik úgyis jó lesz történjék bármi...) az abszolúte nem tudja élvezni már. Viszont aki még nem ismeri az előzőket annak jó kis játék lesz valószínűleg. -
#70 nem a custom palyara gondoltam, hanem a 2. kampanyera... -
mjevsrsh #69 Uniu te béna elsőre végigvittem infernoval
HEHE úgy h a géppel nem is kellett csatáznom
Elfoglaltam a várát és egyszerüen nem jöt utánnam
az AI a demoban még nem vlami jó -
#68 Nah, végignyomtam az Heaven kampány pályát, de az infernonál mikor kijutok a föld alol akkor egy másik infernó hős nekemjön, és a sovány seregemet lenyomja. Sajna nem sok idő van a sétálgatásra mert 2 heaven-es hős a nyomomban volt. Ennek a pályának az a vége ha lenyomtam azt a másikat ? -
mjevsrsh #67 Sztem ez a game még Chuck Norris-nál is jobb
de télleg
de azért hiányzik az a 3DO az introból -
#66 Naon naon szép lett a game, de hát ugye a távárisok a grafhoz értenek a legjobban, mint tudjuk. -
#65 Mondjuk biztos lesz 1-2 "hardcore" arc, akiknek még mindig a 8 bites grafikát és midi prüntyögést jelent a körökre osztott stratégiai játék, és ezért fognak elfordulni a sorozattól.
-
#64 De jó, hogy nincs többé 3DO. Vége a rókabőrözésnek és a puritán ratyi grafikus megjelenítésnek. -
Markos #63 nekem nagyon bejött :) -
pavelcs #62 Nálam az anno kategóriában a Masters of Magic jöt be nagyon. Sztem ha azt folytatná vki akkor tarolna az ilyen játékok terén. Estére nekem is lejön, sztem nem is kelek fel mellőle jó darabig. -
#61 most töltöm a demót és nagyon kiváncsi vagyok. eddig az összes részt végigtoltam ,3al is 4el is sokat multiztam . sem a 3 sem a 4 nem volt rossz .viszont ami lényeges különbség volt a 2 között az az volt ogy a 4et meg lehetett unni. 3al mai napig szoktunk játszani haverokkal.főleg wake of gods mod után lesz übertáp a game. ha lehet jósolni akkor azt mondom (vagy remélem) hogy az 5 is a 3 nak a ragyogásával fog tündökölni , és szivárvány lesz a körökre osztott stratégiák egén. -
NagyMedve #60 Igaz, nem szabad elfeledkezni a nagy elődről, a King's Bounty-ról sem, amihez képest a Heroes-ok már csak giccses másolatok... Azt sose sikerült megértenem, hogy a zsoldrenszert, meg az eredeti leadership-et miért hagyták ki a hírózokból... -
NagyMedve #59 Magáról a játékról csak annyit, hogy szerény nyomott véleményem szerint a 3D határozottan nehezebben kezelhetővé tette, amit talán egy ilyen játéknál hiba feláldozni a grafika oltárán, főleg, hogy ezzel elveszítette azt a vonzó tulajdonságát is, hogy gagyibb gépeken is elfut, annyi kitétellel, hogy körváltásnál többet kell várni, Mert ez az új rész egy gyengébb gépen nemcsak körváltáskor lassú, hanem egyfolytában komoly szinten szaggat... -
NagyMedve #58 Mivel ez egy 0.9-es verzió, nem kell meglepődni azon, hogy tele van programhibákkal...
Nyugi, engem is mexopatott néhányszor, azért a full verzióban remélhetőleg ilyen extrák nem lesznek... -
szurka #57 Jó, de ez már nem "az" a Heroes.
Meg ez az Etherlord-os kezelőfelület sem jön be.
-
#55 Hát nekem is a második rész jött be leginkább, de nekem semmi gondom nincs a H4-gyel. Én jól szórakoztam vele. Eddig a harmadik rész volt számomra a csalódás.
A Heroes-re egyébként már valóban ráfért egy valódi 3D, nagyon kiváncsi vagyok mennyire lesz élevezetes. A képekről nekem is az jön le, hogy az arkangyal, meg a griffon elég béna lett :(
mééér' pont a Griff? :'( -
meráni #54 volt valakinek olyan hogy a demóban akármelyik pályát elindítom, a töltés felénél lefagy?? vagy csak az én gépem szar? -
jagie #53 Forever HMM!! -
Axsys #52 Nekem az 1 nem volt meg sajna, a 2 jó volt, a 3 az eddigi legjobb Heroes rész évekig kűzdöttünk haverommal multiba mire meguntuk, a 4 meg háát... szerintem a legrosszabb Heroes rész. Az 5 meg a demo alapján jó rész lesz. -
doggy dogg #51 A NÉGY KIRÁLY REMÉLEM AZ ÖT IS AZ LESZ -
MacrosTheBlack #50 Sztem a Kings Bounty volt a beszteszt. :) Az még eredeti volt, a többi már csak rókabőr. -
zachi #46 nekem se indul a demo de installálni se lehet -
#45 jaja -
Szefmester #44 Mondjuk a legvisszataszítóbb dolog számomra a 4.ben az az volt ahogy egyes modellek kinéztek... némelyiken mintha átment volna egy kamionnyi b**i majd még hashajtót is tettek volna a reggeli italkájukba, és így vonultak volna csatába...
a 2. rész nagyon ott volt az volt az egyetlen heroes amit fullra végigtoltam, az 1.ben valahol a 4. v. 5. páyánál akadtam le... még anno...
Amúgy sztem is a készítőknek a Nekropolisz és a többi "gonosz" oladl jött be.. látványosan jobban néznek ki mint a jófiúk... mind modellile/textúraügyileg mind hangulatilag/stílusilag.. -
Cat #43 igen, ezen én is nagyon ledöbbentem: ott van hogy lászló :D -
Papóóó #42 Az 1,2, szuper volt, a 3 egyenesen fenomenális a 4 pedig sok ismimnek egyeneses tőr a szívbe...Remélem az 5 feledteti a 4 keserű italát és sok-sok átjátszott éjszakával ismét csúcsra emeli a game-t...CSak azt sajnálom, hogy kiadják a simát, majd hónapokkal később jön ki a magyarul... -
DunDiego #41 Szerintem a 2 volt a csúcs. Majd a 3 ennek méltó folytatása. Viszont a 4 "a pénzhiány miatt is" nekem eléggé összecsapottnak tünt. Maga az elgondolás, h a hős is harcoljon, jó volt, csak valahogy az egész egy kicsit hiányos. Már jáccottam az V betajával és most töltöm a demot is. A beta bejött, bár ott még sok volt a bug :(, de majd +látjuk. Jah és az tetszett az egész Heroes sorozatban, h nem kell hozzá olyan überfaxa gép. pl.: én eddig mind a négy résszel az én kis P2-es laptopomon is el tudtam jáccogatni vele. Persze a mostanihoz már ez nem elég ezért marad az otthoni gép. :D -
Zivos #40 Sokakkal ellentetben a 2 volt a legjobb. Az 1 sem volt rossz, de kicsit kicsi volt a palya, es a lehetosegek. A 3 valahol porosodik, nem jott be, a 4 meg sincs. De meg az osi King's Bounty is szuper volt. Persze bennem van a hiba, mert par eve mar alig jatszom mast, mint online jatekokat: poker :-), AO, egyeb kartya. A gep ellen konnyu, valodi ellenfelekkel sokkal elvezetesebb. Az ilyen jatekokon nem az a hard szint, hogy okosodott az ellenfel, hanem nyersanyag 0, szet csaljak az ellenfel tulajdonsagait, stb ... A 2 -vel sokat multiztunk, de mennyivel kenyelmesebb itthonrol. -
#39 jó volt a 3 is, és a 4 is.
persze voltak rossz 5letek a 4-ben, de jók is.
úttörő játék volt, az 5-ben is benne lesznek azok az újításai, amik tetszettek a népnek.
a heroes 3 az 1,2 kiteljesítése volt. ha megint csináltak volna egy ugyanolyat, elbukott volna. ennek így kellett lennie.
kockásítás? látom játszani nem játszottál a warcraft3-al:D
igen a közelképeken láthatóak a kockák, de ne feledd, hogy játék közben kb 1 cm-esek a modellek, mert felülről látod őket. Nem lehet mindent videózni, így az animok egy része közelkép.
itt sem ilyen távolságból fogod majd látni a modelleket, bár még így sem olyan kockásak.
a 3D meg manapság meg már kötelező.
Aki sokat játszott war3-mal: le tudnád képzelni, hogy 2D-ben adták volna ki? -
#38 heh lol kicsit sem látszik hogy a fejlesztőknek melyik oldal volt szimpatikus... az a griff meg az angyalok elég bénán néznek ki
-
szcsonka #37 Nicolait miért Lászlónak hívják az adatlapon? És miért kell neki meghallnia? Direkt odaálltam Isabellel és legyaktam Agrael, de akkor nem történt semmi...