Heroes of Might and Magic V - Elsõ nekifutásra

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott lehet azzal nem játszottam annyit.. egyedül ne volt kedvem.... de mindent összevetve a 4.ben csak a képzettségek és a fejlõdés volt jó... minden más.. inkább hagyjuk...
a 4ben nem így volt, egyszerre támadtak a felek.

a HoMM4 nekem is nagyon bejött, fõleg a képzettségek, és az azok alapján történõ kasztosodás, bónuszkapás... a druidák nagyon jók voltak benne, pedig én mindíg nekró párti voltam...

kockás a képe? lehet hogy magasabb felbontás +egy kis AA megoldja :)

nekem ezzel a résszel az a bajom hogy eltûntek a hexák...

a cikk írója pedig az életében nem játszott még a HoMM sorozat egyik részével sem... szerintem... és hogy mi alapján gondolom? Hát íme : "Szintén jó visszalépés, hogy alapesetben elõbb a támadó sebez és csak utána a (csökkentett számú) védõ, így a kinyírt osztagok nem is tudnak visszatámadni, ami taktikailag nagyobb teret enged a játékosnak" sztem ez mindíg is így volt... bár lehet hogy nem nekem van igazam.. és csak feleslegesen taktikáztunk... az pedig hogy 200%os nehézségi szinten nem volt semmi esélye a gép ellene arról inkább nem mondok semmit... van egy két haver akik már le sem ülnek gép ellen 200%osan játszani csak ha beírják a nyersanyagcheatet és a cuccokat diplomáciában átküldik a gépeknek... az hogy országos versenyekre járnak az már nem is érdekel... :)
megy középkategóriás kártyán is, csak AA meg AiFSt nem kell erõltetni annyira

Nem 6600Gt hanem sima 6600 neki az ajánlott, amivel már megy minden rendesen

NEOreg3
9200SE-n is viszonylag elfogadhatóan megy, egy 6600GT-t szerintem nemnagyon tud megfektetni, de azért csínján kell bánni az élsimítással meg a szûrõkkel, bár ki tudja=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gerygrey
Jajj már kb egy éve várom hogy kipróbálhassam :) A játékmenet nekem is a legjobban a 3. részben tetszett, bár a hõsökkel való csata nekem bejött a 4-ben.

"Ugye mindenki emlékszik, hogy milyen terminátorcsapatok alakulhattak ki mondjuk hat egymást kiegészítõ hõs egyberántásával.
no igen, de azért az nem úgy ment hogy bemegyek a kocsmába és fejenként 2500 aranyért megveszek 6 "terminátort" és egy csapatba rángatom õket. Valóban volt nekem is olyan hõsöm ami két rúgásból megfektetett egy fekete sárkányt, de igen sokat kellett annak a hõsnek "gyúrnia", hogy odáig eljusson. Na majd meglátjuk, mindenesetre nekem ez hiányozni fog :( A 3-ban jóformán nem is volt szükség a hõsökre, csak végignézték a csatát, remélem azért ebben a részben több szerep jut nekik, ha már "heroes" a játék neve...

A gépigénytõl parázok kissé, valaki próbálta már Athlon XP 1600+ - 512DDR - Alsókategóriás VGA konfigon? És egy Athlon64 3200+ - 1G DDR - Geforce6600GT összeállításon mik a tapasztalatok? Csak mert ilyet szándékozom a Heroes 5 megjelenésének idõpontja körül összerakni
Mért ajálnnak ehez a játékhoz olyan videokártyát mint az oblivion-hoz?
egyébbként visszatérve a teszteléhez, majdnem mindenrõl poll-t nyitottak, hogy megkérdezzék mihez mit szólunk, sõt olyan is volt, hogy akik nem is voltak benne a béta tesztben, de írtak az oldalra jó ötletet azt is bevették... a mai napig nem akarom elhinni, hogy így is lehet, hogy így is tudnak... játékot fejleszteni, ez fantasztikus :)))

szevasztok :)
folyamatosan figyelem a játék fejlesztését az elejétõl, ez über lesz :)
szerintem a 3 és a shadow of death volt az ász, a négyben hogy a hõs is harcoljon és egy erõs vazsit az elsõ körben le lehessen nyomni az nagy baromság volt...

a legnagyobb, hogy a fejlesztõk, azt mondták, srácok, gyertek online beszéljük meg mi legyen a játékban, 30,000 ember vett részt az béta tesztben... több hónappal elhúzzák a kiadás idõpontját a tesztelõk kérésére, hogy tökéletesítség a gamet...

ha minden játékhoz így állnának hozzá... én tuti megveszem eredetiben :) márcsak tiszteletbõl is / idáig majdnem minden rippelve van meg:) /

phalanx
szvsz a 2. volt a legjobb aztán a 3. <#nevetes1>

4 volt a legjobb eddig !!! :) de a 3mal is nagyon jól szórakoztam sõt! :P

\"War, war never changes...\"

Enkil
Aki a 4-el toovábjátszott és nem hagyta ott már az elsõ pályánál és tisztán értett minden lehetõséget ( karavánok bevezetése stb, ) az tudja hogy a 4-is jó volt :)

Nemtom ki hogy van vele de nekem sokkal jobban tetszett a gyönyörûen megrajzolt 2d jellegü terep,csaták mint ez az eröltetett 3d (ami jobban meghnézve ráadásul még kockás is)....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

nekem eddig a 3 jött be legjobban,de úgylátszik lessz vetélytársa
a 4 az szar <#violent> heroes of might and magic 4
Aquli
IMHO a IV-nél romlott el az egész sorozat, amúgy a II volt az ász.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Molnibalage
Sajnos az a baj, hogy a Heroes IV volt az igazi. POnt az volt a kira, hogy a hõs is tudott aktívan cselekdni. Ez veszik ki? Hát gratula! Kipróbálom, de sajnos balsejtelmeim vannak...
A Heroes III-ban, ha negy sereged volt, a hõs nem is nagyon számított. IV-ben volt olyan hõsöm aki szinte isten volt már. 40-dik szint környkén egyedül hentelt le seregeket...(rreális, de az kérem egy fantasy világ!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A demo nem indul el nálam, sajnos.<#gonosz3>
Lehet hogy a GF2-vel van baja?<#nyes>
bárcsak a diablo 3 jönne :)

How much can you take,before you snap?

Végre jó irányba mennek a dolgok: Itt ez az új Heroes és nemrég olvastam, hogy a settlers is kijön a 2. rész folytatásaként! :))
Navégre!

Ott viszont mondjuk lesz tutorial, meg lesz egy végigélvezhetõ történet. stb...

Illetve a multi részben már majdnem rts lesz néhány játékmód...stb...

Aquli
Egy ilyen játéknak minek 3d? A kézzel rajzol ezerszer hangulatosabb fantasyt ad (na jó nem a IV, mert már az sem volt az igazi).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

"Azoknak, akik nem szeretik a körökre osztott mûfajt viszont nem ajánlom, majd talán a véglegest," - az is körökre osztott lesz, nem? :)
ezért utálták meg sokan a Doom3-t, mert mindenki ki akarta próbálni, az is aki a feketeképernyõs horror fps-eket amúgy nem szereti.

NEOreg3
én csak reménykedek hogy jó lesz, mert a demó nemnagyon nyûgözött le, bár ez lehetett a kötöttségek miatt is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
áááá rohadtjó játék lesz! bár nekem jobban tetszett mikor a hõsökkel is lehetett harcolni de np...várom <#vigyor3>

wow...már a demójáról is születik cikk és értékelés<#wink>

← ElőzőOldal 2 / 2