Heroes of Might and Magic V - Elsõ nekifutásra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kockás a képe? lehet hogy magasabb felbontás +egy kis AA megoldja :)
nekem ezzel a résszel az a bajom hogy eltûntek a hexák...
a cikk írója pedig az életében nem játszott még a HoMM sorozat egyik részével sem... szerintem... és hogy mi alapján gondolom? Hát íme : "Szintén jó visszalépés, hogy alapesetben elõbb a támadó sebez és csak utána a (csökkentett számú) védõ, így a kinyírt osztagok nem is tudnak visszatámadni, ami taktikailag nagyobb teret enged a játékosnak" sztem ez mindíg is így volt... bár lehet hogy nem nekem van igazam.. és csak feleslegesen taktikáztunk... az pedig hogy 200%os nehézségi szinten nem volt semmi esélye a gép ellene arról inkább nem mondok semmit... van egy két haver akik már le sem ülnek gép ellen 200%osan játszani csak ha beírják a nyersanyagcheatet és a cuccokat diplomáciában átküldik a gépeknek... az hogy országos versenyekre járnak az már nem is érdekel... :)
Nem 6600Gt hanem sima 6600 neki az ajánlott, amivel már megy minden rendesen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ugye mindenki emlékszik, hogy milyen terminátorcsapatok alakulhattak ki mondjuk hat egymást kiegészítõ hõs egyberántásával.
no igen, de azért az nem úgy ment hogy bemegyek a kocsmába és fejenként 2500 aranyért megveszek 6 "terminátort" és egy csapatba rángatom õket. Valóban volt nekem is olyan hõsöm ami két rúgásból megfektetett egy fekete sárkányt, de igen sokat kellett annak a hõsnek "gyúrnia", hogy odáig eljusson. Na majd meglátjuk, mindenesetre nekem ez hiányozni fog :( A 3-ban jóformán nem is volt szükség a hõsökre, csak végignézték a csatát, remélem azért ebben a részben több szerep jut nekik, ha már "heroes" a játék neve...
A gépigénytõl parázok kissé, valaki próbálta már Athlon XP 1600+ - 512DDR - Alsókategóriás VGA konfigon? És egy Athlon64 3200+ - 1G DDR - Geforce6600GT összeállításon mik a tapasztalatok? Csak mert ilyet szándékozom a Heroes 5 megjelenésének idõpontja körül összerakni
folyamatosan figyelem a játék fejlesztését az elejétõl, ez über lesz :)
szerintem a 3 és a shadow of death volt az ász, a négyben hogy a hõs is harcoljon és egy erõs vazsit az elsõ körben le lehessen nyomni az nagy baromság volt...
a legnagyobb, hogy a fejlesztõk, azt mondták, srácok, gyertek online beszéljük meg mi legyen a játékban, 30,000 ember vett részt az béta tesztben... több hónappal elhúzzák a kiadás idõpontját a tesztelõk kérésére, hogy tökéletesítség a gamet...
ha minden játékhoz így állnának hozzá... én tuti megveszem eredetiben :) márcsak tiszteletbõl is / idáig majdnem minden rippelve van meg:) /
\"War, war never changes...\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a 4 az szar <#violent>#violent> heroes of might and magic 4
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A Heroes III-ban, ha negy sereged volt, a hõs nem is nagyon számított. IV-ben volt olyan hõsöm aki szinte isten volt már. 40-dik szint környkén egyedül hentelt le seregeket...(rreális, de az kérem egy fantasy világ!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet hogy a GF2-vel van baja?<#nyes>#nyes>
How much can you take,before you snap?
Navégre!
Illetve a multi részben már majdnem rts lesz néhány játékmód...stb...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
ezért utálták meg sokan a Doom3-t, mert mindenki ki akarta próbálni, az is aki a feketeképernyõs horror fps-eket amúgy nem szereti.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(