80
  • uniu
    Igen, csak ha időben nem szabadítod ki a csajszi hőst, akkor vége a pályának, de a kiszabadítással elindulnak ezek a piros hősök. Nemtom neked hol volt még 15 angyalod az 1. piros hős támadásakor ? Én is úgy gondoltam, hogy az másikkal szépen felfedezem a pályát, de megtalált a kis görény... és ugye ha elesik bármelyik hősöd, vége a pályának szintén.
  • grizzly21
    na igen, meg a Duke Nukem forever, ezekre várhatunk...
  • grizzly21
    egyetértek. ua a véleményem a warcraft 3d-vé alakulásával kapcsolatban is. nekem nem jön be ez a kocka.
  • Nethyrrea
    öö.... az 5-ben a hőssel is tudsz támadni...
  • aDannyBoy
    Nekem mindig hét végén utolsó napra értek oda a várhoz. Viszont simán le lehet szedni, főleg ha van mondjuk 15 angyalod :D
  • CyrSyS
    nekem is a 4 tetszett a legjobban. Kinek mi!
  • SnowF
    Ha jol lattam van két teleport kapu (csak kijárat) és azon keresztül jönnek folyamtosan, volt amikor már nem is írta ki, hogy a piros turn-je van, aztán megint jött egy a teleport kapun!:) Mivel két hős van az egyikkel érdemes keresni az Obeliskeket a másikkal meg maradni a várban egy ütősebb sereggel és szépe nleabálni mindenkit aki ara téved :)
  • uniu
    3-ban is fontos volt a hős, persze nem úgy mint a 4-ben. A 3ban igazán nehéz pályákat, kemény csatákat csak sok lénnyel nem lehetett megnynerni.
    más: a demóban leabál az elszabaduló piros hős. Ti ki tudtátok fektetni ? (nemtom honnan szedett 6 devilt...)
  • Gerygrey
    Na, kipróbáltam :)
    640*480-ban közepes grafikai beállítások mellett egy picit akadozik, viszont a szövegek szinte olvashatatlanok :( Mindegy, majd az új gépen menni fog, amúgy jó kis játéknak tűnik.

Lehet már tudni, hogy vajon ez is megjelenik majd teljes magyar szinkronnal és kezelőfelülettel, mint a heroes4? Ja, és mikor?
  • Shadow_THH
    ez a játék fenomenális (demoval nyomtam) mondjuk még mindig kicsit szokatlan számomra, hogy gyakorlatilag bármekkora seregem lehetett az ellenfél hőse mindig le tudott gyakni

a 2 volt a legjobb, de nekem a 4 is tetszett. Emlékszem volt lvl75ös hősünk aki egy nyíllövéssel 125 fekete sárkányt terített le. Ennek ellenére örülök, hogy visszatértek az átlagosabb játékmódhoz
  • Szefmester
    ott lehet azzal nem játszottam annyit.. egyedül ne volt kedvem.... de mindent összevetve a 4.ben csak a képzettségek és a fejlődés volt jó... minden más.. inkább hagyjuk...
  • aDannyBoy
    a 4ben nem így volt, egyszerre támadtak a felek.
  • Szefmester
    a HoMM4 nekem is nagyon bejött, főleg a képzettségek, és az azok alapján történő kasztosodás, bónuszkapás... a druidák nagyon jók voltak benne, pedig én mindíg nekró párti voltam...

kockás a képe? lehet hogy magasabb felbontás +egy kis AA megoldja :)

nekem ezzel a résszel az a bajom hogy eltűntek a hexák...

a cikk írója pedig az életében nem játszott még a HoMM sorozat egyik részével sem... szerintem... és hogy mi alapján gondolom? Hát íme : "Szintén jó visszalépés, hogy alapesetben előbb a támadó sebez és csak utána a (csökkentett számú) védő, így a kinyírt osztagok nem is tudnak visszatámadni, ami taktikailag nagyobb teret enged a játékosnak" sztem ez mindíg is így volt... bár lehet hogy nem nekem van igazam.. és csak feleslegesen taktikáztunk... az pedig hogy 200%os nehézségi szinten nem volt semmi esélye a gép ellene arról inkább nem mondok semmit... van egy két haver akik már le sem ülnek gép ellen 200%osan játszani csak ha beírják a nyersanyagcheatet és a cuccokat diplomáciában átküldik a gépeknek... az hogy országos versenyekre járnak az már nem is érdekel... :)
  • aDannyBoy
    megy középkategóriás kártyán is, csak AA meg AiFSt nem kell erőltetni annyira

Nem 6600Gt hanem sima 6600 neki az ajánlott, amivel már megy minden rendesen
  • NEOreg3
    9200SE-n is viszonylag elfogadhatóan megy, egy 6600GT-t szerintem nemnagyon tud megfektetni, de azért csínján kell bánni az élsimítással meg a szűrőkkel, bár ki tudja=)
  • Gerygrey
    Jajj már kb egy éve várom hogy kipróbálhassam :) A játékmenet nekem is a legjobban a 3. részben tetszett, bár a hősökkel való csata nekem bejött a 4-ben.

"Ugye mindenki emlékszik, hogy milyen terminátorcsapatok alakulhattak ki mondjuk hat egymást kiegészítő hős egyberántásával.
    no igen, de azért az nem úgy ment hogy bemegyek a kocsmába és fejenként 2500 aranyért megveszek 6 "terminátort" és egy csapatba rángatom őket. Valóban volt nekem is olyan hősöm ami két rúgásból megfektetett egy fekete sárkányt, de igen sokat kellett annak a hősnek "gyúrnia", hogy odáig eljusson. Na majd meglátjuk, mindenesetre nekem ez hiányozni fog :( A 3-ban jóformán nem is volt szükség a hősökre, csak végignézték a csatát, remélem azért ebben a részben több szerep jut nekik, ha már "heroes" a játék neve...

A gépigénytől parázok kissé, valaki próbálta már Athlon XP 1600+ - 512DDR - Alsókategóriás VGA konfigon? És egy Athlon64 3200+ - 1G DDR - Geforce6600GT összeállításon mik a tapasztalatok? Csak mert ilyet szándékozom a Heroes 5 megjelenésének időpontja körül összerakni
  • Chris01
    Mért ajálnnak ehez a játékhoz olyan videokártyát mint az oblivion-hoz?
  • thantalas
    egyébbként visszatérve a teszteléhez, majdnem mindenről poll-t nyitottak, hogy megkérdezzék mihez mit szólunk, sőt olyan is volt, hogy akik nem is voltak benne a béta tesztben, de írtak az oldalra jó ötletet azt is bevették... a mai napig nem akarom elhinni, hogy így is lehet, hogy így is tudnak... játékot fejleszteni, ez fantasztikus :)))
  • thantalas
    szevasztok :)
    folyamatosan figyelem a játék fejlesztését az elejétől, ez über lesz :)
    szerintem a 3 és a shadow of death volt az ász, a négyben hogy a hős is harcoljon és egy erős vazsit az első körben le lehessen nyomni az nagy baromság volt...

a legnagyobb, hogy a fejlesztők, azt mondták, srácok, gyertek online beszéljük meg mi legyen a játékban, 30,000 ember vett részt az béta tesztben... több hónappal elhúzzák a kiadás időpontját a tesztelők kérésére, hogy tökéletesítség a gamet...

ha minden játékhoz így állnának hozzá... én tuti megveszem eredetiben :) márcsak tiszteletből is / idáig majdnem minden rippelve van meg:) /
  • phalanx
    szvsz a 2. volt a legjobb aztán a 3.
  • Dav999 #16
    4 volt a legjobb eddig !!! :) de a 3mal is nagyon jól szórakoztam sőt! :P
  • Enkil
    Aki a 4-el toovábjátszott és nem hagyta ott már az első pályánál és tisztán értett minden lehetőséget ( karavánok bevezetése stb, ) az tudja hogy a 4-is jó volt :)
  • Skyline
    Nemtom ki hogy van vele de nekem sokkal jobban tetszett a gyönyörűen megrajzolt 2d jellegü terep,csaták mint ez az eröltetett 3d (ami jobban meghnézve ráadásul még kockás is)....
  • zachi
    nekem eddig a 3 jött be legjobban,de úgylátszik lessz vetélytársa
    a 4 az szar heroes of might and magic 4
  • Aquli
    IMHO a IV-nél romlott el az egész sorozat, amúgy a II volt az ász.
  • Molnibalage
    Sajnos az a baj, hogy a Heroes IV volt az igazi. POnt az volt a kira, hogy a hős is tudott aktívan cselekdni. Ez veszik ki? Hát gratula! Kipróbálom, de sajnos balsejtelmeim vannak...
    A Heroes III-ban, ha negy sereged volt, a hős nem is nagyon számított. IV-ben volt olyan hősöm aki szinte isten volt már. 40-dik szint környkén egyedül hentelt le seregeket...(rreális, de az kérem egy fantasy világ!
  • nortberg
    A demo nem indul el nálam, sajnos.
    Lehet hogy a GF2-vel van baja?
  • sirdond
    bárcsak a diablo 3 jönne :)
  • kicsizoz
    Végre jó irányba mennek a dolgok: Itt ez az új Heroes és nemrég olvastam, hogy a settlers is kijön a 2. rész folytatásaként! :))
    Navégre!
  • aDannyBoy
    Ott viszont mondjuk lesz tutorial, meg lesz egy végigélvezhető történet. stb...

Illetve a multi részben már majdnem rts lesz néhány játékmód...stb...
  • Aquli
    Egy ilyen játéknak minek 3d? A kézzel rajzol ezerszer hangulatosabb fantasyt ad (na jó nem a IV, mert már az sem volt az igazi).
  • Flashy
    "Azoknak, akik nem szeretik a körökre osztott műfajt viszont nem ajánlom, majd talán a véglegest," - az is körökre osztott lesz, nem? :)
    ezért utálták meg sokan a Doom3-t, mert mindenki ki akarta próbálni, az is aki a feketeképernyős horror fps-eket amúgy nem szereti.
  • NEOreg3
    én csak reménykedek hogy jó lesz, mert a demó nemnagyon nyűgözött le, bár ez lehetett a kötöttségek miatt is
  • sweech
    áááá rohadtjó játék lesz! bár nekem jobban tetszett mikor a hősökkel is lehetett harcolni de np...várom
  • szerinted007
    wow...már a demójáról is születik cikk és értékelés