Heroes of Might and Magic V - Elsõ nekifutásra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. lépés: játszol
AMD Athlon xp 3200+ ; nvdia geforce 7600gs 256 Mb 8xAgp ; 2x 256 Mb Kingmax DDR+ 1 512 Mb Kingmax DDR
Ezt én is szeretném tudni!
AMD Athlon xp 3200+ ; nvdia geforce 7600gs 256 Mb 8xAgp ; 2x 256 Mb Kingmax DDR+ 1 512 Mb Kingmax DDR
?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
HEHE úgy h a géppel nem is kellett csatáznom
Elfoglaltam a várát és egyszerüen nem jöt utánnam
az AI a demoban még nem vlami jó
de télleg
de azért hiányzik az a 3DO az introból<#vigyor2>#vigyor2>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Nyugi, engem is mexopatott néhányszor, azért a full verzióban remélhetõleg ilyen extrák nem lesznek...
Meg ez az Etherlord-os kezelõfelület sem jön be.
A Heroes-re egyébként már valóban ráfért egy valódi 3D, nagyon kiváncsi vagyok mennyire lesz élevezetes. A képekrõl nekem is az jön le, hogy az arkangyal, meg a griffon elég béna lett :(
mééér' pont a Griff? :'(
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
a 2. rész nagyon ott volt az volt az egyetlen heroes amit fullra végigtoltam, az 1.ben valahol a 4. v. 5. páyánál akadtam le... még anno...
Amúgy sztem is a készítõknek a Nekropolisz és a többi "gonosz" oladl jött be.. látványosan jobban néznek ki mint a jófiúk... mind modellile/textúraügyileg mind hangulatilag/stílusilag..
persze voltak rossz 5letek a 4-ben, de jók is.
úttörõ játék volt, az 5-ben is benne lesznek azok az újításai, amik tetszettek a népnek.
a heroes 3 az 1,2 kiteljesítése volt. ha megint csináltak volna egy ugyanolyat, elbukott volna. ennek így kellett lennie.
kockásítás? látom játszani nem játszottál a warcraft3-al:D
igen a közelképeken láthatóak a kockák, de ne feledd, hogy játék közben kb 1 cm-esek a modellek, mert felülrõl látod õket. Nem lehet mindent videózni, így az animok egy része közelkép.
itt sem ilyen távolságból fogod majd látni a modelleket, bár még így sem olyan kockásak.
a 3D meg manapság meg már kötelezõ.
Aki sokat játszott war3-mal: le tudnád képzelni, hogy 2D-ben adták volna ki?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
<#ejnye1>#ejnye1>
F
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
más: a demóban leabál az elszabaduló piros hõs. Ti ki tudtátok fektetni ? (nemtom honnan szedett 6 devilt...)
640*480-ban közepes grafikai beállítások mellett egy picit akadozik, viszont a szövegek szinte olvashatatlanok :( Mindegy, majd az új gépen menni fog, amúgy jó kis játéknak tûnik.
Lehet már tudni, hogy vajon ez is megjelenik majd teljes magyar szinkronnal és kezelõfelülettel, mint a heroes4? Ja, és mikor?
a 2 volt a legjobb, de nekem a 4 is tetszett. Emlékszem volt lvl75ös hõsünk aki egy nyíllövéssel 125 fekete sárkányt terített le. Ennek ellenére örülök, hogy visszatértek az átlagosabb játékmódhoz
http://www.lohere.net - a MagyarChan