566
Használtautó
-
Vlala #286 Csupa jó dolgot hallottam róla, minőségi autók, olcsón,kedvező hitellel és sok-sok apróbetűs résszel. Inkább valami normálisabbat keress :) -
#285 van az indexen fóruma több is... állítólag gáz... -
#284 hát én csak rosszat hallottam róla.. -
Adler #283 Mercedest nem árulnak:(
igy további tapasztalat gyűjtés itt megakadt. -
#282 Van valakinek tapasztalata az AAA Autóval? -
#281 nem elég
ha mutterodék nevére jön számla akkor együttélési nyilatkozat kell, és hogy te is vállalod a közüzemi díjból a rád eső részt...
-
#280 Meg még a közüzemi is kell :( -
DJ BP #279 fizetésről szóló igazolás? -
#278 Még szülemnél lakom, nincs a nevemre szóló közüzeműszámlám, jah de van a jelenlegi autómra biztosítási számla, elég az? ha nem akkr hogyan tudok hitelre venni autót -
#277 Hmm... jogos. De még erősen nemtom milyen kocsi is legyen :( -
#276 Miért olcsóbb a javíttatása?Pláne ha többször kell javítani?
Az elektromos hibák,termosztát,kerékcsapágy inkább a típustól és kilómétertől függ,mintsem a használattól.
Egy keveset futott megkímélt benzines mondeo szerintem kevésbé zsákbamacska,az igaz viszont hogy drágább fentartani a köbcenti miatt.
-
#275 Igaz, hogy bajok vannak a Fiattal, de olcsóbb a javíttatása. Illetve autó kímélő típus vok, sztem olyan hamar nem lesz baja a kocsinak. Főleg ilyen fiatalon. -
dieselG #274 Ford.
Fiattal csak a baj van (tapasztalatok) -
#273 mondeo -
#272 10-11éves kombis Ford Mondeo-t vegyek vagy 5-6 éves kombis Fia Palio-t?
CSak, mert ugyanabban az árban vannak. -
ZsirosKenyer #271 kupé meg irreálisan drága ha jól emlékszem -
DJ BP #270 űvalahogy mint cégautó ugrik be a G Astra :)
Mondjuk a kupéra ez nem igaz :) -
DJ BP #269 nem az enyém az, nincs nekem arra még pénzem végzősként :) -
#268 abból, hogy ha kereskedő vagy akkor jópénzért teheted fel a 4-5-100-as flottádat...
abból van pénzük. -
#267 Most vettél egy seat-ot nem? -
#266 'Nem ciki sztetek Opel Astrat venni? :) "
-ugye ezt viccből kérdezed?/ennyire fiatal nem lehetsz,hogy ilyen hülyeséget kérdezz/ -
#265 Rossz hírük van!Nagykocsi és nem presztizsmárka,és még megbízhatatlan is.Én nem vennék. -
#264 Tudnátok nyilatkozni az Opel Omegákról főleg a '97-es kombis modellekről? Hogyhogy uannyiba kerül (sőt olcsóbb) mint az Astrák vagy más márkájú kocsik? Még mindig erősen keresem az ''igazit''
psziho: én is ezen vok kiakadva hogy mért nincs és feltételezem, hogy vajon ez mért jó nekik? Talán üzlet? Szal nekem sincs más ötletem. -
DJ BP #263 Holnap megnézek egy G Astra coupét, mindig is tetszet, és most van egy megbízható eredetű (ismerősé)
Nem ciki sztetek Opel Astrat venni? :) -
#262 Az miért üzlet v.kinek?-még mindíg nem értem,hogy lesz ebből pénz?
Egyszerűen ilyen a keresőprogramjuk.
Írjál nekik,hogy ez neked gond! -
#261 Abból, hogy nem lehet megyét választani :) -
#260 Most arra vagy kiváncsi miből tartják fenn a honlapot?
A reklámokból!
Mi üzlet nekik?Nem értem a kérdést. -
#259 De ez nekik üzlet vagy mi? -
#258 Gondolják 'kis ország ez".Persze aki swiftet v. astrát vesz,az talál a szomszédban is,de én már vettem járművet 400 km-ről is.
-
#257 Én vok vak vagy ilyen szar a kereső a hasznaltauto.hu-n? Nincs megye választás és ez szar, mert a megyében lévő autókat akarom látni először. Ezt vhogy mondani kéne a webmesterüknek -
#256 én két honapja vettem meg életem első kocsiját, egy 2000s évjáratu 1,3 Suzuki GLS-t. Eddig tokéletesen megvagyok vele elégedve, benne volt 77000 mikor vettem, most kozelit a 80000hez :) Semmi baja sincsen, de elvittem ismerős szervizbe átnézték és csak majd kipufugot kell cserélni mert roszdásodik. Ezenkivul semmi baja sincsen. Szerintem megérte igaz 800 ropi volt. És fekete szinu :))
nem szerettem a szuzukit, de azt kell mondjam hogy nagyon jo kocsi, elég primitiv de nekem megfelelő 18 évesen :)) -
#255 Sry ez a jó link -
#254 Szerintetek mennyit kérhetek érte?
Citroen -
#253 hello tudna nekem vki segíteni? szabolcs megyén belül keresnék alkatrészt egy mitsubishi eclipse eagle talon tipusú autóhoz 2000 ccm amerikai stílusú kivitel 1995 évjártú. kellene bele egy vezérlőegység, felső holtpont jeladó. ha valaki tud mondani nekem weblapot v e-mail címet esetleg bontót szóljon. thx -
ZsirosKenyer #252 nem hát, hanem minden egyéb más költséget is amit kezelési és egyéb költségként felszámol a bank (csak nem akartam bonyolítani) -
#251 a thm-ben nem csak a kamat van... -
ZsirosKenyer #250 THM=Teljes Hiteldíj Mutató
tehát a felvett kölcsön mekkora hányadát kell kamatban visszafizetni.
"kedvező kamatozás, az a THM nem?" Hát nem teljesen Csak nehogy olyan bankot válassz ahol a legnagyobb a THM, mert nem az lesz a legkedvezőbb :D -
ZsirosKenyer #249 itt tudod kiszámolni -
#248 Közvetlen a tulajtól veszek kocsit hitelre akkor, milyen típusú kölcsönt kell felvennem és melyik banknál van kedvező kamatozás, az a THM nem -
Adler #247 hello
tudja valaki, hogy Németországban a D4 környezetvédelmi jelölés az euro 4 jelent?
ha igen
mennyit kellene fizetni egy 10e eurós 2000-2001 évjáratu 1998ccm autó után?
bocs, benzin motoros, azt hiszem ez is számit.